Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz kalifa777 #2200 üzenetére
https://www.ebay.com/itm/Slabo-PREMIUM-Panzerfolie-f%C3%BCr-Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-KLAR-Tempered-Glass-9H/184061326210?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
1980. hozzászólás, igaz nem az enyém a hozzászólás, de rám hivatkozik
Üdv Nagya
[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Brandynew
őstag
Ma jött ki Globalra az Android 10?
"Redmi Note 8 Pro Android 10 update is now out globally."
https://piunikaweb.com/2020/02/29/redmi-note-8-pro-android-10-update-hitting-devices-globally/
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz djtörök #2203 üzenetére
"So, as per all these information, Redmi Note 8 Pro users who have enrolled in the Android 10 beta program are being served with the final/stable beta update.
And if no major issue or bugs pops-up with this beta update, then the stable Android 10 update for the users will be rolled out globally."Ja, szóval azok kapják meg első körben, akik korábban bétát használtak.
-
-
Roland861010
addikt
Ti milyen hívás appot használtok?
Ettől a Google szartol megőrülök...Állandóan felébred a telefon és ki nyomja a mikrofon.
Teljesen rá kell szorítani az arcomra... -
Beni2360
félisten
-
Snowy_owl
őstag
válasz twollah1976 #2213 üzenetére
De van airglass nevezetű cuccuk is, az nem sima fólia. 1:17-nél várható a történés.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Namelesske
addikt
válasz Roland861010 #2211 üzenetére
Az nem a Google telefon lesz, hanem a közelség érzékelő szórakozik... Nyomj egy power gombot ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Roland861010
addikt
válasz Namelesske #2215 üzenetére
Hiába...
Nem lehet újra kalibrálni? -
Namelesske
addikt
válasz Roland861010 #2216 üzenetére
Settings > About Phone > Kernel Version > Keep tapping on it till you enter CIT mode.
Proximity Sensor > Calibration > Tap on it > Move your hand near speaker 2-3 times, it should get calibrated and will show PASS.
Also could you post screenshot of Settings > About Phone? Just making sure you have official MIUI ROM.Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Pityu.
nagyúr
válasz Roland861010 #2216 üzenetére
*#*#64663#*#* proximity sensor
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz twollah1976 #2213 üzenetére
Az igaz de az üveg fóliák mind kisebbek a lekerekítés miatt és fenn áll a lehetőség, hogy feljön elválik,stb. Ez meg rásimítható és véd. Még sosem volt gondom a fóliákkal. DE a tabomon most üveg van és minimálisan kisebb mint a képernyő és igen zavar ez az állapot.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pityu.
nagyúr
Próbálgattam a gyári kamerát meg a 7.2 beta google camera portot szo szo mind kettő jú a maga nemében szóval ebben is van jó meg abban is van jó minőségben.
-
Beni2360
félisten
válasz twollah1976 #2223 üzenetére
Akkor egy láma kérdés. Nem akad be sehova az üveg széle?
Mivel még csak útban van a telcsi még fizikai találkozásom nem volt vele. Volt valami gyári fólia rajta? Igazából csak ilyen öreges felhasználás lesz semmi dobálódzás meg stb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Nah végre megjött az átlátszó Nillkin tok a Zasszony telójára, Van kiemelés a kamera körül, pici bumper a sarkoknál, szal nagyon kóser = Nillkin
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #2226 üzenetére
Nekem még sosem jött fel üvegfólia,attól,hogy valamibe be akadt volna.Most ami pót üvegfóliát rendeltem nillkin-t az meg ilyen teljes kijelzős
Régebben meg ezekre mondták beakad meg felválik a tok tól meg ilyesmi.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Beni2360
félisten
ok
De érdekes itt mindenki írja mit vett de linket nem tesznek mellé. Te sem linkelted csak képet raktál kiBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
twollah1976
őstag
válasz Beni2360 #2230 üzenetére
Vegul is nem rossz tok, par hete jott meg egy ilyen kinabol.
Az atlatszo muanyag kopogos muanyagbol keszult, nem adok sok idot neki es karcos lesz, a szelein a "gumis" keret nekem kicsit csuszosnak tunik, a telefon eleg batar lesz a toktol.
Alapjaban veve nem rossz tok, bar en kicsit soknak tartom erte a majd 6 eurot.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
twollah1976
őstag
Anno vettem ilyen tokot eredeti Spigent, hatalmas csalodas volt.
A muanyag "ocska" kopogos, csuszos muanyag volt.
Kesobb rendeltem kinabol is ugyan olyan tokot, hatha a kinaiak jobbat tudnak masolni, de nem ugyan azt a minoseget produkaltak negyed annyi penzert.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
senior tag
Én [ezt vettem] ... Jó minőség, széleken extra védelem, és még jól is néz ki.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
az mennyire normális, hogy éjjel, 7-8 óra alatt 15%-ot esik az akku töltöttsége? Eddig nem volt ilyen, 2-3 napja merül ilyen gyorsan. Nincs semmi extra app ami eddig nem volt. Mi okozhatja ezt? Az akku statisztikákban sem látok semmi érdekeset.
-
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #2236 üzenetére
Nekem semmi bajom ezzel a tokkal,megelégedéssel használtam eddig RN5,RN7 és most RN8Pro-n is nekem jobban tetszik mint a legtöbb,spigen meg nem kéne
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek a linkeket.
Azért szeretnék valamit a teló zöld hátuljából megtartani és egy köztes megoldást néztem ki. De még várok a telefon megérkezésére.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gurat
csendes tag
Sziasztok.
Hogy a búbánatba lehet videóhívást indítani.
NEM a duo vagy hangout-s ra gondolok.
Régi telefonom (sony xa1) volt olyan hogy amikort ment a beszéd volt ott egy videóhívás gomb. Ééééés ment.
Akivel ezt használtam ő huawei-t használ és a gomb ott van neki csak inaktív mivel nálam nincs ott a gomb és nem használható.Miért? Valaki tudja?
A sony -n is megszünt mielött váltottam a 8 pro-ra de nem tudtam azt sem miért. Mobilnet van, voda h+ , néha 4G.
Wifi-n sosem ment mindig mobilnet volt.
Most nézem és a legutóbbi hívásnál ha rányomok az illetőnél most látni a videóhívás gombot de nem aktív.Valaki tudja mi a szar van vele?
Köszi..
-
Pityu.
nagyúr
Csináltam egy teszt képet gyári kamera app vs google camera mind kettő tetszik is meg nem is de amúgy nem rossz kép minőség de mondjuk gyári kamerán a kabát szín közelebb áll az eredetihez mint gcamon de a gcamon se rossz,viszont gcamon több részletet mutat az arcon míg a gyári kicsit mos.
-
snecizero
senior tag
Attól is sárgulhat a kijelző ,hogy ha sokszor elejted. Ránézésre nincs semmi baja. Azt később azt veszed észre, hogy kezd besárgulni. Haverom is így járt a redmi note 4 vel.. Azt szegénynek kellett venni egy redmi note 8 pro t.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Beni2360
félisten
válasz Zoli-bácsi #2246 üzenetére
Köszi de ott írják hogy a gyárilag adott szilikon borító jobb ennél.
NA DE a kérdésem ismételten: Gyárilag van rajta valami FÓLIA?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Vicces képek
- További aktív témák...