Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
deske76
csendes tag
válasz laca1052 #7540 üzenetére
Szia!
Amióta megvan a teló (Nyár közepe óta) nekem már 3-4x frissült, gondot nem okozott, mert facebook alatt teszi a dolgát, mondjuk nem vagyok facebook lakó, nem is használom..
Ha nem engedélyezed, akkor sem befolyásol semmit a rendszerben..[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8GB/256GB
-
Crvsh3R
senior tag
Én meg épphogy vissza szeretnék váltani MIUI 10-re, mert eléggé bugos számomra. De ugye ez bootloader nyitással és adattörléssel jár.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz vadászcsiga #7546 üzenetére
ami nem kell annál igen. pl mcdonalds, burgerking, aliexpress stb appok. ezektől jöttek az akciók, discountok, értesítések, és belementem mi a helyzet, hopp auto indulás bekapcsolva pedig kikapcsoltam a 10 alatt. így végig mentem az összes appon amin ki kell legyen kapcsolva ezek miatt. mind be volt kapcsolva. kikapcsoltam, remélem nem kapcsolódik vissza. ha majd szól a mekis app hogy mikor van akció, és akkor kiderül
aminek nem kell a háttérben futnia, kikapcsolom mind. akku kímélő is. nincs sok appom, 5-10 perc alatt végigmentem.
[ Szerkesztve ]
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok! Globalra mikor érkezik a miui 11?Nekem még nem frissült.
-
szergely86
csendes tag
-
Pityu.
nagyúr
Akkor egy kis segítség,ne a youtube appban indítsd el az zenét hanem böngészőben pl google chrome vagy kiwi browser aztán menj be a menüjébe és pipáld ki az asztali webhely menüpontot,majd zárd le a kijelzőt és ha elhallgat rá koppintasz a kijelzőre feljön egy kis kezelő panel és ott rá nyomsz a play gombra és már megy is a zene
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
törölt tag
Én a YouTube vanced-et használom Micro G nélkül. Ez avval jár, hogy nem tudok bejelentkezni.Nekem megfelel így is.
-
vlevi
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #7555 üzenetére
Annak lehet, semmi köze az automatikus induláshoz.
Ha a burgerking a googles pusz üzenetküldést használja (Nem tudom mit használ, csak tippelek), akkor az az értesítés akkor is bejön, ha nem fut az app. De mivel azt a bizonyos típusú értesítést az az app kezeli, az android elindítja. -
zolya1973
aktív tag
Találtatok már olyan témát 11re ahol az étesítési sáv karakterei nagyobbak lesznek??
-
törölt tag
New Pixel Experience v10.0 OFFICIAL (2019-11-09)
Changelog:
• Fix SafetyNet check
• Fix incall audio with headphonesHamarosan új Gcam Port v7.2.014 mely szintén Android 10 alapú lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hislah
aktív tag
Telenor SIM kártyával használom a készüléket. Nem az első xiaomim, de talán az összesnél megfigyelhető volt, hogy mobilnettel 4G-n "borzasztó" nagy az akku fogyasztása. Wifin nagyon jól teljesítettek Nálatok is érezhető ez a jelenség?
Van erre valami megoldás?
Köszönöm! -
trassher
addikt
Milyen fólia ajánlott most a telefonra? Jelenleg nillkin van rajta de ez nagyon nem az a minőség mint évekkel ezelőtt a redmi 3 pro-n. Az többször koppant és mégsem repedt, ez fél évet sem bírt ki. Anno ezt a típust rendeltem [link]
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Pityu.
nagyúr
válasz trassher #7572 üzenetére
Furcsa nekem tökéletesen bevállt a nillkin,a redmi note 5-ön is az volt 1 évesen adtam el ugyan azzal a fóliával igaz én sosem full covert vettem csak a simát. Most is nillkin van fent a note 7-en semmi gondom vele.
-
trassher
addikt
Mi számít nektek simának a kb 5 típusból?
Redmi Note 7
-
redcordoba
csendes tag
Hali!
GPS pontatlanságot okozhatja pl az iránytű? Lehet azt valahogy utólag kalibrálni? Vagy mit kellene mókolni, mert valamiért az eddig tök pontos GPS-em elég gatya lett...
-
Pityu.
nagyúr
válasz trassher #7574 üzenetére
Előfurdalhat ,hogy nem sikerül minden ugyan olyan minőségre még egy márkásabb cuccnál is .Mai világban meg főképp
Nem teljes kijelzőt fedő hagyományos élesebb szélű,akkor nem teljes kijelző felületét fedő 2,5 lekerekített szélű,full cover most ennyi jut eszembe.De dobozokon is meg van a jelölés
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
Hali! Note 8 vásárlásán gondolkodok. Mekkora különbség van 3 illetve 4gb ram között? Játék nem menne. 2 évre lenne meg a telefon kb.
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
TRob1
veterán
-
deske76
csendes tag
Sziasztok!
Sokan mondják, hogy pontatlan, illetve nem is igazán megy a GPS a MIUI 11-re való frissítés óta. Ma volt egy nagyobb lehetőségem, hogy kipróbáljam, van e valami gond nálam is..
Jelentem, hogy bejártam Tolnát és Baranyát ... Na jó, csak II. kerületből, Pesterzsébetre, majd Csepelre, Kőbányára és vissza. Ezen útvonalakon három progival is teszteltem a GPS-t.
1. Google térkép, 2. Navigon, 3. BKK futár.. Igo-m nincs fent
Ezen időszak alatt mindhárom programot, majd 1 órán át futtattam, de rendellenességet nem tapasztaltam.. a GPS jelet mindhárom alkalmazás 3 másodpercen belül jelet fogott, a Google, Navigon és a Futár is, teljes mértékben az úton tartotta a "figurát" nem volt kilengés, vagy tévesztés, program eldobás, kilépés.. Nem tudom, akkor én szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem tapasztalok rossz mértékű elváltozást a frissítés óta.. (lehet nekem máshol lesz bibi, amit még nem szúrtam ki )Xiaomi Redmi Note 13 5G 8GB/256GB
-
TRob1
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- BMW topik
- Kriptovaluták és az adózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szemüveges topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- eBay
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest