Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz aprokaroka87 #5600 üzenetére
Biztosan, hogy más jellegű, nem a memória kezeléssel kapcsolatos.
Samsung Galaxy A52S
-
törölt tag
Annak örülnék ha a Note 7 is megkapná az Always on Display funkciót,nekem nagyon tetszik kár hogy AMOLED megy csak
-
infectedmann
őstag
válasz Bl.Gyo. #5599 üzenetére
Ez a sima Akkumulátorkímélő funkció mellett egy extra opció ha tényleg kint vagy valahol a pusztában, vagy egyszerűen nincs töltési lehetőséged és ki akarod tolni valahogy az üzemidőt.
Pontosan Ultraerős akkumulátorkímélő néven fut és a sima Akkumulátorkímélő funkcióhoz képest majdnem tízszer hosszabb üzemidőt ígér az Akkumulátor és teljesítmény menüpont alatt. Jelenleg nálam az Akkumulátorkímélő 19 óra 44 percet ígér az Ultraerős akkumulátorkímélő pedig 118 óra 24 percet. -
laca1052
tag
Nem kell meg ijedni idén Global verzió még nem kap MIUI 11 ..
-
vadászcsiga
félisten
válasz szergely86 #5606 üzenetére
Sima gyári romban is van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz infectedmann #5604 üzenetére
És ha az be van kapcsolva, mit enged csinálni a telefonnal? Gondolom csak hívás.
-
MobilGuru33
tag
válasz vadászcsiga #5611 üzenetére
Sziasztok ! nagyon bonyolult a telefon magyarosítani? kínai stabile rom van rajta
-
infectedmann
őstag
válasz vadászcsiga #5611 üzenetére
Átvált a telefon egy egyszerűbb dark módra, amihez adaptálódnak a rendszer alkalmazások is. Letilt minden animációt, vizuális extrát és olyan háttér szolgáltatást, ami nem szükséges az adatkapcsolat fenntartásához. Alapból hívás+névjegyek+sms funkciók érhetők el, de igény szerint hozzá lehet még adni hat rendszer vagy 3rd party alkalmazást. Figyelmeztet ha nagyon erőforrás igényes appot szeretnél hozzáadni.
isti70: tudomásom szerint kínai stable rom-ban is ugyan úgy választható magyar nyelv, legalábbis anno Redmi 4X esetében kínai developer romban volt rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bl.Gyo. #5427 üzenetére
Csak így elvesztés/ellopás esetén bukod a kártyádat, és a Paypass módon történő fizetés 5.000 HUF-ig bárkinek működni fog.
Miért szeretek NFC-vel fizetni (OTP Simple)?
- Ujjlenyomatos védelem van a kártyán,
- Ez idáig nincs PIN-kód kérés 5.000 HUF fölötti fizetendő összegnél sem. -
rebla
aktív tag
Nem találok set top box (csak smartbox)lehetőséget a Mi távirányitóba.
Lenne egy amiko tipusú beltéri ami jó lenne ha müködne a telorol. Szedjek le egy másik progit?Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
Pityu.
nagyúr
válasz MobilGuru33 #5612 üzenetére
Ha esetleg ténylegesyen nincs benne magyar nyelv beállítási lehetőség,próbáld ki ezt az appot
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
infectedmann
őstag
válasz Oldman2 #5615 üzenetére
Az 5.000 HUF az alapértelmezett összeg, amíg PayPass fizetés esetében nem kér PIN kódot a kártya, ezt bárki megváltoztathatja legjobb esetben az internet bank felületén, rosszabb esetben ügyfélszolgálaton.
Viszont a szeptember 14-én életbe lépett új EU-s szabályozások értelmében öt limit alatti vásárlás után a hatodiknál kérni fog a kártya PIN kódot hitelesítés céljából. A limit alatti vásárlások számlálását megszakítja ha limit felett vásárolunk és PIN kódot kell megadni.rebla: a Mi távirányítóban nagyon sok minden nincs benne, próbáld meg az irplus nevű appot.
[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
válasz infectedmann #5618 üzenetére
Rá nézek! Köszi szépen.
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
válasz infectedmann #5618 üzenetére
Én eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig már 09.29 van. Folyamatosan NFC-vel fizetek.
-
Pityu.
nagyúr
válasz MobilGuru33 #5623 üzenetére
Van még másik kettő is de ott is root ot ír meg adb-t de ha kinti a teló és rootolod szerintem nem vesztesz garanciát mert úgyse itthon van a gari.Szerintem lehet csak rootolni is,de majd valaki leírja mi a helyzet vagy fent az összefoglalóban van talán leírás.
-
Pityu.
nagyúr
válasz MobilGuru33 #5625 üzenetére
Nem tudom,régen rootoltam már telefont de nem xiaomit.
-
Pityu.
nagyúr
válasz MobilGuru33 #5627 üzenetére
Nincs mit
-
Gloob
addikt
válasz MobilGuru33 #5625 üzenetére
Így igaz, a root csak nyitott bl esetén oldható meg, hiszen a felrakásához custom recovery kell, ahhoz pedig nyitott BL.
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
-
törölt tag
Van valamilyen ultimate ajánlott tok+védőüveg páros ehhez a telefonhoz?
-
dugynok
senior tag
válasz MobilGuru33 #5632 üzenetére
Igen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz infectedmann #5604 üzenetére
Gondolom hasonló mint a meizu-ban található ultra energia takarékos mód.
-
Én is most indítottam el, nekem "csak 167" -et adott!
-
válasz MobilGuru33 #5636 üzenetére
Ha unlockolni akarod, muszáj.
-
Gloob
addikt
Mit akarsz, a 168 óra az csak 1 hét. Nekem annó adott 250 órát. Igaz 1 hét után nyitottam. Ez még nagyon az elején volt. Akkor még nagyon új volt a telefon, és ilyen időket szórtak rá.
Samsung Galaxy A52S
-
Fireball2889
csendes újonc
Sziasztok! Galériából megnyitva szerettem volna egy korábban felvett videót lejátszani és a Mi Video-t indította volna a telefont a lejátszáshoz. Feltelepítettem az Mx Playert, majd a videó lejátszáshoz beállítottam alapértelmezett programnak. Ezután újból megpróbáltam a galériából megnyitni egy videót de hiába nyomok a lejátszás gombra, nem történik semmi. Miért nem indítja el az MX Playert a telefon, tudnátok rá megoldást?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Fireball2889 #5641 üzenetére
Csak egy óvatos kérdés, miért nem egyből az mxplayer-ben nyitod meg a videókat?
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy a wifi nem kapcsol ki? Az akku használatban folyamatos a csík, és a telefon állapotban is ír mac cím szerűséget....[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
rebla
aktív tag
válasz Fireball2889 #5641 üzenetére
Én is megpróbálnám az mxplayer-ben megnyitni a videót. Ha úgy sem megy, akkor talán a player beállításában kellene körül nézni. Note 7 en nem használtam eddig de az előző telefonomon megnyitotta a galériából is.
-
infectedmann
őstag
Igen, meg kell várni, és ha a 168 óra előtt megpróbálod újra, akkor jófejségből még rátehetnek pár napot vagy hetet. Ha nincs a nyelvválasztóban magyar nyelv a kínai rom-ban, akkor nincs más lehetőséged, mint a global rom-ot feltenni, rom telepítéshez pedig nyitott bootloader szükséges.
------------------------------------------Ma érkezett meg a sokak által ajánlott szarvasos tok. Kellemes csalódás
[link]
-
-
rebla
aktív tag
válasz infectedmann #5646 üzenetére
Az nem flippes ugye? Nekem is szimpatikus ha egyről beszélünk, csak ha pofáresik egy kiálló tárgy azt vége a kijelzőnek.
-
MobilGuru33
tag
válasz infectedmann #5646 üzenetére
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest