Új hozzászólás Aktív témák

  • fluttershy

    tag

    válasz tomy86 #13643 üzenetére

    Ha tippelnem kellene akkor te meg programozót sem ismersz max filmekből. Ha nincs igazam akkor én kérek bocsánatot. Indiai programmer nem becsípődés hanem egy szomorú tény. De nem kell messzire menni mert már nyugaton is ontja magából a sok főiskola meg képző centrum a gyorstalpalt okoska javascript pistikét. Ennek köszönhetően minden jó fos de legalább havonta van valami új buzi feature amit senki nem kért max a menedzsment hogy a marketingeseknek legyen mivel eladni az új szart, terméket szoftvert vagy bármit.

    Nekem se lesz xiaomi telefonom többet az már tuti. De más androidos telefonom se. Mindegyiknél ugyanaz a kotta. A piacra dobás után kb 2 évig kínkeservesen szülnek 2-4 havonta updateket amik jól el vannak maradva az aktuális android security patch leveltől, android főverzió frissítésről meg nem is álmodok, de nem is vágyok rá igazán. Nekem az kell hogy működjön a telefon és lehetőleg hibamentesen. Nem akarom naponta újraindítani a rendszert mert megint valami faszságot csinál. Csak az elmúlt 1 hónapból pár példa:
    - messengerben nem hall a másik fél, én tökéletesen hallom őt, újraindítás után megjavul
    - telefon zárképernyő feloldáskor csontra fagy, ki tudja miért
    - szövegmezőbe tapizva nem jön fel a gboard, újraindítás után működik
    - random lassulások

    Még mielőtt bárki kérdezné, magyarországon vásárolt 4 gb ram-os global modelt használok, 12es miui gyári stabil rommal, root nélkül, szinte minden alap beállításon, kb 40 telepített alkalmazás, azok is a play storeból.

    Szemenköpöm magam mert sok évig úgy voltam vele hogy én biztos nem adok annyi pénz iphone-ért mert annyit nem ér, rühellem az applet mert egy túlárazott agyonmarketingelt walled garden sznoboknak, de milyen érdekes náluk tud működni normálisan minden és a szoftveres támogatás is megy 5 évig. Ha androidos akarsz maradni akkor vagy pixelt veszel (ami amúgy nem is kapható magyarországon) vagy szart. Romolgathatsz is de az se leányálom, várhatod hogy orosz meg indiai arcoknak akik szabadidejükben szórakozgatnak az egésszel, mikor lesz ideje kijavítani a bugokat vagy szoftverfrissítést kiadni, bétatesztelheted a szarjukat és ha minden jól megy és a csillagok is jól állnak akkor pár hónap alatt összejöhet egy használható rendszer ami megélhet pár frissítést, majd az új android főverzió vagy egy új gyártói firmware miatt megy az egész a levesbe és minden kezdődik előről. Elfogyott a türelmem. Gyári rendszer utolsó updatet január 20-án kapta, ami véleményem szerint egy rakás fos. Azóta eltelt 3 hónap. Rendesen félek hogy ha jön új frissítés akkor azzal milyen új bugok jönnek. Romolni nincs kedvem mert mindegyik romnak van valami baja, vagy a kamerája szar, vagy a widevine nem level 1, vagy valami random idegesítő hiba. Meg már időm sincsen rá, vannak ezerszer fontosabb dolgaim mint a telefont tutijgatni.

    Szomorú de valószínű hogy ha ezt a telót végleg lelakom akkor iphone user leszek.

    szerk: ja és még hozzáfűzném hogy a miui-nál én nagyobb rákos daganatot még nem láttam

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák