Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz huliganboy #2550 üzenetére
Erősen gomdolkodom a váltáson én is.
Mi a terv? Néztél már utódot?A gyártók is eléggé leszűkültek.
A Samu nagyon drága és egészen más felület, most a xiaomin gondolkodok.Nekem egyébként minden másban jó kis telefon lenne. Ami még bosszantó tud lenni, hogy képes felmelegedni nagyon.
-
pècsimunkás
addikt
Nagy különbség nincs a Realme UI ès a Samsung felülete között. Talán mèg jobban testre szabható a Samsung, de tènylag csak apróságok vannak.
Viszont a Samsungnál előfordul, hogy egyszer csak jön egy hívásèrtesítő sms, a nem fogadott hívásról.
Ez rendszeresen előfordul a Samsungnál, a Realme- nèl lassan 2 èv alatt nem volt ilyen.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
galervin93
őstag
Na ilyet még nem láttam. A kamerában (gyári app) nem jó a vízszintező. Konstans tévedése van, de csak álló helyzetben! Nem sok, pár fok, de bőven látványos. Fekvőben tökéletes. Találkozott már valaki ilyennel?
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
WolfLenny
aktív tag
válasz pècsimunkás #2552 üzenetére
Nekem volt S10e kb. 2.5 évig. Utána S21 amit később a párom kapott meg (Előtte neki is S10e volt).
Egyiknél sem tapasztaltam/tapasztaltunk nem fogadott hívásról.
Én a nagy méretet nem tudom megszokni. Mivel szinte csak a Samsung gyárt még rendes kompakt méretet, így én is hamarosan váltok.. (Pedig ez tényleg egy unalamasan hibátlan telefon.. ) -
huliganboy
addikt
Szembe jött egy xiaomi 13 pro jó áron. Már itt is van csak várom a BL nyitás időszakànak vègèt.e
Igen egyèbkènt a felmelegedès az enyèmre is jellemző,ráadásul kiszámitjatatlan módon....
Egyébként a wifivel se vagyok ki bèkűlve..de ez már lehet kötekedès,de állandóan leszakad.. miközben más eszközökkel nincs ilyen gondom..
A telefon egyébként nagy kedvencem lenne..a formája vèkonysága, kijelzője mind mind tetszik..
-
pècsimunkás
addikt
válasz WolfLenny #2554 üzenetére
S22 szèria, A50, A51, A20.
Így hirtelen.
De, simán vennèk* újra Samsungot, mert amúgy bírtam az A50- emet.* Ha nem lesz megfelelő Realme/ OnePlus.
Van az utóbbiaknak egy nagy elónye a Samsungal szemben, hogy bármire formázott pendrive- ot rácsatlakoztathatok.
A Samsungra csak exfat- ot.
Gondolom a BBK ez ügyben is sokat fizethetett a szabadalmakèrt .
De, ugye ez nem az èn gondomEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
nagyúr
válasz huliganboy #2555 üzenetére
Wifit nálam is néha eldobja, nekem ez a legnagyobb bajom kb. De marad a telefon, nem gyakran váltok.
Més que un club!
-
sonye
senior tag
Úgy néz ki megvan a kiszemelt utód.
Egy Oneplus 12 lesz helyette, ha mindenben hozza ezt a szintet és Brútusz is beszélget majd az autóban rendesen. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Találtam egy félelmetes hibát, a frissítés után:
A jobb kezem hüvelykujja, ès a mutatóujjam van megadva az ujjlenyomatolvasónak.Véletlenül a bal kezem hüvelykujja hozzá èrt az ujjlenyomat olvasóhoz, ès simán nyílott a telefon.
Újraindítottam a telefont, utánna is.
Kikapcsoltam pár percre, utánna is simán nyílott.Több lèpcsős a netes bankolásom biztonsága, de akkor is, ez elèg nagy probléma.
Más nem tapasztalta ezt esetleg?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
freelancer68
tag
válasz pècsimunkás #2559 üzenetére
Nincs esetleg bekapcsolva az arc-alapú feloldás?
-
pècsimunkás
addikt
válasz freelancer68 #2560 üzenetére
De, be van kapcsolva.
Miután felnyílott a telefon, direkt úgy tartottam, hogy ne lásson a kamera, ès akkor is nyílott.
Meg teljesen sötétben is ez van.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #2561 üzenetére
Töröltem az ujjlenyomatokat, újraindítottam a telefont, majd mèg egyszer megadtam a jobb kezem kèt ujját.
Újraindítás után, újra rendben van minden.
EgyelőreEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
sonye
senior tag
Megérkezett tegnap a oneplus 12.
Elő tesztem az autós hívás volt.
És működik!!!
A rendszer egyébként teljesen realme stílus, úgyhogy aki váltani gondolkodik, annak ajánlom a oneplus telefont.
Akku használatban is jobbnak tűnik.
És nem nulláról telepítettem az új telefonra a rendszert, a realme-ről klónoztam át. -
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #2559 üzenetére
Egèszen hihetetlen, de tegnap óta újra így van .
Jobb kezem mutatóujja, ès hüvelykujja van megadva.
Kíváncsiságból megpróbáltam beadni a bal kezemen levő hüvelykujjamat, amire meg azt írja a telefon, hogy már lètezik
De természetesen nem adtam beTeljességgel hihetetlen
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
A mai nap tualjdonosa lettem 1 12GB/256GB-os telefonnak.
Elvileg nincs ebben a telefonban Wireless charging, de több helyen is hirdetnek hozzá töltőt.
Akkor most van, vagy nincs?
Köszönöm. -
freelancer68
tag
válasz Zizi123 #2565 üzenetére
Nincs benne, de megoldható egy wireless charging adaptor-ral.
How to add wireless charging to the Realme GT2 Pro -
Zizi123
senior tag
válasz freelancer68 #2566 üzenetére
Értem. Köszönöm.
Ennek a megoldásnak van valami hátránya? Mármint azon kívül, hogy ronda, és nem átlátszó tokba kell rakni a telefont?
Van negatív hatása az akku élettertamra vagy bármi más negatívum? -
H2o-pok
senior tag
Ez ma jött. 5Gb. Mi lenne ez . Mert jelenleg is ez a verzio van.
-
-
Bóti
senior tag
válasz dredjudge84 #2572 üzenetére
Nálam is..
-
Bóti
senior tag
Egyébként találkoztam pár fura dologgal.
Elég sokat vezetek, és olyankor BT-on keresztül hallgatok Spotify-t. Ha a feleségem csatlakozik az autóhoz, akkor neki instant elkezdi játszani a zenét automatikusan, ha 3 napja nem ült az autóban, akkor is (Samsung S22), nekem nem. Fel kell oldani a telót, és el kell indítani az appot manuálisan.
Optimalizálás kikapcsolva, futhat a háttérben, sőt, még lakatot is kapott a Spotify, mégsem tartja a memóriában.
Hívásoknál van, aki hall BT kihangosítóval, van, aki nem.. 🤷🏻♂️
Bezzeg a csöves Messengernek nincs engedélyezve, hogy fusson a háttérben, mégis azt csinálja..
Van valami ötletetek, hogy hogy tudnám elérni, hogy a Spotify-t tartsa a memóriában a teló?
Köszi! -
galervin93
őstag
Nekem múltkor téglára fagyott vezetés közben (BT-n ment a Deezer), majdnem fél óráig a sárga Realme felirat volt rajta és semmilyen gombra nem reagált. Aztán nagy nehezen sikerült újraindítani, de a Deezer-BT-autó trió együtt azóta is röcög, hol nem csatlakozik a kocsira, vagy éppen random eldobja a csatit...
Kíváncsi vagyok hoz-e bármi változást az a frissítés.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Torony 1.
tag
válasz dredjudge84 #2572 üzenetére
Nálam is.
Valószinüleg még Android 13-on volt,és ez az első nagy csomag ilyenkor amit felajánlt neki. -
Zizi123
senior tag
válasz H2o-pok #2570 üzenetére
Én ezzel a verzióval vettem a telefont több, mint 1 hete.
Az akku időről annyit, hogy 1 napot alig bír ki a telefon, úgy, hogy túlnyomó részt a messenger van használva (irkálásra, nem videóhívásra), esetleg böngészés, Insta.
Ennyi.
Ha csak akku kímélés miatt 80%-ig töltöm, akkor ki sem bírja a napot.
Pedig direkt azért vettem ezt a telefont, mert 5000mAh-s az akku. A brutál erős proci pedig gondoltam, hogy kb 0 terheléssel fog futni, így szinte semmit nem eszik.
A létező összes fogyasztáscsökkentő beállítás elvégeztem. (dark mód, 60hz, kisfelbontás, felhasználói élmény kikapcsolás, 5G off, csak 4G, stb....)
Hát nem vagyok tőle elájulva.... -
válasz Zizi123 #2578 üzenetére
Nekem az segített, hogy visszaálltam a legfrissebb 13-as androidra, és ezzel elég jól működik a rendszer.
Visszaállni kicsit macerás, mert előbb a rollback firmware-t kell letölteni, aztán jöhetnek a frissítések sorban ahogy a telefon felajánlja, de csak 13-ig. A 14-et már nem szabad telepíteni.
Ezen felül használtam az Universal Android Debloater-t, hogy kikapcsoljak pár dolgot.
Fontos, hogy csak olyat szabad kikapcsolni amiről tudjuk mit csinál. És fontos, hogy a beállításoknál beállítsuk, hogy ne törölje a csomagokat csak inaktiválja őket.
Az én felhasználási szokásaimmal így reggel óta (kb. 1 óra bluetooth zene, kb. fél óra telefonálás és 2 óra képernyőidő) 34%-ot merült.
Fogyasztáscsökkentő beállításokkal ne igazán foglalkoztam. Maradt az automata képfrissítés, és nincs dark mode, talán csak az 5G-t kapcsoltam ki.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz Zizi123 #2578 üzenetére
Nekem meg pont ez a frissítés oldotta meg a problémámat. 13-as droiddal egy álom volt, aztán jött a 14-re frissítés, brutál mód zabálta az akksit, teljes HR kellett neki, az segített valamennyit, de közel sem érte el a 13-as szintjét. Most jött ez a frissítés pár napja, telepítés után két reinstall, és most megint szinte eléri a 13-as "jóságát", én most kifejezetten meg vagyok elégedve az üzemidővel.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Hol lehet kapni gyári toltokabelt? Kicsit már jön szét az enyém, de sehol nem találok.
-
worxland
addikt
válasz dredjudge84 #2581 üzenetére
Felesleges, bármilyen minőségi kábel jó lesz.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
pècsimunkás
addikt
válasz dredjudge84 #2583 üzenetére
[link]
A testvèrmárka nagyon minőségi cuccokat gyárt...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
dr.laci1
tag
Szia. Én a Temu- n vettem 6-700 Ft ért, s tudja a 65W ot
-
worxland
addikt
Ipon, Alza - nem a legolcsóbbat kell választani. Ennél komolyabb szűrőm nem volt.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
david_97
senior tag
Van valami trükkje itt az 5g-nek? 4g-re állítva nagyobb sebességet mérek mint 5g-vel. Telekomos, korlátlan net csomagban vagyok, szóval azzal nem lehet gond. Ja és én is brutál merülök, és melegszik is a teló pár perc játék után konkrétan forró. Már bootloader-t nyitottam, undervoltoltam a gpu-t, az sem sokat segített. Lejebb vettem a processzor órajeleket kb 30 százalékkal... Semmi érezhető javulást nem produkál. Nekem swm bír ki egy napot,, sőt, ha háttérben megy mondjuk egy youtube bt fülessel, fél nap alatt lemerül 1 óra kijelző idő mellett.... Papíron álomtelefon volt a szokásaimhoz, már bánom hogy emellett döntöttem. Alternatíva meg konkrétan kb semmi.
-
ferob
Topikgazda
válasz david_97 #2587 üzenetére
Az elérhető legnagyobb sávszélesség nem csak annak a függvénye, hogy azt jelzi-e a készülék a képernyőn, hogy 5G.
De ha részletesebben érdekel, akkor érdemes lehet utánaolvasni a dolog technológiai megvalósításának, a frekvenciáknak, és ennek függvényében vizsgálni a konkrét szolgáltató technikai és fizikai korlátait mind országosan, mind pedig az adott terület sajátosságait figyelembevéve, ugyanis ez nagyban befolyásolja a készülék üzemidejét is.Ha a készülék teljesítménye a kétharmadára csökkentve is megfelelő lenne számodra, valamint ennyire otthon vagy a készüléken futó firmware módosításában, akkor vannak ettől megfelelőbb telefonok is, sokkal nagyobb támogatási háttérrel, vagy éppen változatos főzött rendszerekkel.
-
pècsimunkás
addikt
Követem a Xiaomi 14 Ultra tesztjèt, mióta kijött a teszt.
Ott sem túlzottan elègedettek az üzemidővel.
Kb azt hozza amit nálam a 2 èves Realme.Kíváncsi voltam csak a tesztre, nem akarom mèg kb 2 èvig lecserèlni a telefont.
Igazából nincs is mire.
Egy OP12 , vagy S24 Ultra tetszene, de teljesen felesleges pènzkidobás lenne perpill bármelyik isEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
dredjudge84
őstag
Tudtok ajánlani valami viszonylag jó fóliát? Eddig alzaguardot vettem, de megszűnt a forgalmazása.
-
pècsimunkás
addikt
Most jelzett a telefon 5,64 giga frissítést.
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #2596 üzenetére
Épp akartam kérdezni hogy feltette-e már valaki? Nekem is jelezte a telefon.
Més que un club!
-
Indian74
senior tag
válasz pècsimunkás #2596 üzenetére
És ha szabadna kérdeznem hogy ez hanyas android???
Melyik verizot használod???NAGYPAPA
-
dredjudge84
őstag
Nálam csak 1,06GB a mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest