Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz novinyul #2300 üzenetére
Valamikor március - április környékén nagyot romlott. Előtte parádès volt. 6,7,8 óra SoT, ha egy napot ment a telefon, ha 1,5-2 napot ment 2 töltès között a telefon akkor 4-5 óra SoT volt.
Szóval, nagyon jó volt.
1-2 hónapig gyenge - rosszabb volt, de mostanában, a frissítés után, újra rendben van minden![ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
sonye
senior tag
válasz pècsimunkás #2299 üzenetére
Nálam most nagyon gáz az akku.
Napi töltés kell.
Tegnap este töltöttem, nem is használtam, már 54% az akku.
Valami lezabál.
Háát érik egy samu vagy egy miau... -
sonye
senior tag
válasz worxland #2303 üzenetére
Leginkább azért, mert a bluetooth kihangosítás nem megy az autóban.
Nagyon jó telefon, de ekkora hibát....
És eddig működött, majd már ne megy.
Peres erről a reál méé kussol.
A legócskább olcsó telefonnal működik, ezzel meg nem.
Az applikációk is eszik az akkut, de nem tudom mi. -
sonye
senior tag
válasz pècsimunkás #2305 üzenetére
Naponta este 23.00 alszik, reggel 6.00 kel a telefon.
Még csak az sincs, hogy éjjel zabálja le valami. -
klaya86
senior tag
válasz dredjudge84 #2308 üzenetére
8-9-10 órákat hoz az s23 ultra és a plus. Ennyit a gt2 pro nem tud. Az viszont másik dolog, hogy akár egy 15 perces töltéssel bőven tolsz még bele annyit, hogy kompenzálja.
-
pècsimunkás
addikt
Nekem eleinte volt gond, hogy nem csatlakozott az autómhoz.
Meg öcsém kamionjához.
Aztán, egy frissítés, egy reset, ès utánna - azóta minden rendben van.
Egyébként, tényleg minden rendben van. Kamera, kijelző, üzemidő, wifi, bluetooth, alapvetően minden.1-2 apróság van, ami lehetne jobb, vagy másabb, de azokkal simán együtt tudok èlni, a rengeteg pozitívum mellett.
-
sonye
senior tag
válasz pècsimunkás #2312 üzenetére
Minden mással szépen megy, sőt az autóban a zene is átmegy, de a telefon hang az nem.
Saját magukat hallják akikkel beszélni szeretnék.
Hívni tudok, hallom őket, de ők nem hallanak engem.
Az autó gyári rendszere van, ami működött a telefonnal. -
dredjudge84
őstag
válasz pècsimunkás #2312 üzenetére
Nekem fizetősen se jön össze az akku csere. Ezt írta az alza, amikor másodszor dobta vissza a szerviz a telefont:
"Az akkumulátort fizetett javítás keretein belül lehetne esetleg kicseréltetni, de ahhoz a márkaszerviz felmérése és engedélyezése szükséges."
Mi az hogy felmérés? Ha fizetek nem mindegy hogy milyen állapotú akksit vesznek ki?
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz dredjudge84 #2314 üzenetére
Ezt nem is èrtem !!!
Fizetnèl, de akkor sem akarják kicserèlni???
Röppenne is az 1 csillag, egy szèp, ès korrekt leírással.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
novinyul
veterán
Ilyenkor jön a nem hazai garanciális probléma. Alza Cseh cég, az ottani telefonokat idehaza nem tudják javítattni. Na meg nem is akarnak ilyen problémákkal foglalkozni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
pècsimunkás
addikt
Eszembe jutott valami...
A BBK- n belül, OnePlus háztól- házig, garanciát, ès szervizt intèz. Mondhatni, topp garancia, ès szerviz!
Gondolom, ha nem is működik úgy, mint az OP- nál, de hátha normálisan állnak hozzá a Realme supportnál is.
Próbáld meg, hogy írsz a magyar, vagy európai supportnak.
Talán pozitívan állnak majd hozzá.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
dredjudge84
őstag
válasz pècsimunkás #2318 üzenetére
És mit írhatnék? Hogy a cseh márkaszerviz fizetősen sem hajlandó akkut cserélni? Végülis megírhatom, de sok reményt nem fűzök hozzá.
-
pècsimunkás
addikt
válasz dredjudge84 #2319 üzenetére
Pl ezt, nyugodtan írd meg. Hátha juttok valamire.
-
dredjudge84
őstag
válasz pècsimunkás #2320 üzenetére
Folyamatban. Csetelek velük. Most azt írják hogy Állítólag nem is volt szervizben a telefon mind a két alkalomból egyszer sem. Nem látnak munkalapot, ahogy én sem kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz dredjudge84 #2321 üzenetére
Az Alza varázsa Én a helyedben cserét kérnék ezek után. Vagy szépen a fogyasztóvédelemhez is mehetsz, simán csak átb.asztak
-
klaya86
senior tag
válasz dredjudge84 #2323 üzenetére
Ez több, mint jó.
-
pècsimunkás
addikt
Jó- e ???
Ehhez képest.: [link] ...
-
klaya86
senior tag
válasz pècsimunkás #2325 üzenetére
Nem mondom, hogy nálam nem lehet 8 órás képernyő időt összehozni,de nem ez az általános, inkább a 6-7, míg az s23 széria átlagban hozza 8 felett. De nem tartom rossznak egyáltalán a gt2 prot. A kategória átlagot hozza. Az s23ak viszont most szintet léptek,ez tény. Kb iPhone 13 pro max,14 pro max üzemidőket tolnak.
-
dredjudge84
őstag
9 óra 20 perc lett a vége nálam. De ezt úgy kell elkepzelni, hogy itthon voltam egész nap, és wifin streameltem filmeket.
Egyébként Accubattery szerint már csak 85% az akksi. Lehet hogy mégsem mér jól a progi.
-
klaya86
senior tag
válasz worxland #2328 üzenetére
Nehogy félre érts, vagy bárki is. Nem sztárolom a Samsungot. Csupán annyit mondtam, hogy a jelenlegi csúcs androidos telefonok között az s23 ultra a legjobb üzemidőben, az s23+ pedig szintén nagyon jó. Az s22 szériához képest meg valóban szintet léptek. Ettől függetlenül nem kellene s23+ sem a gt2 pro helyett. Egyrészt a dupla árat nem érzem sehol indokoltnak, másrészt maximálisan elégedett vagyok a gt2 proval, harmadrészt nem lesz újra Samsungom, amíg végre meg nem lépik a legalább 65w gyorstöltést. Rohadtul kényelmes, hogy fél óra alatt tele tolja a Realmet a töltő és nem kell 1 óra 15 percet várni a 100%ra.
-
novinyul
veterán
Ez több mint jó Ennek a fele is teljesen rendben van 4G hálózaton, nekem wifi-n jön ennyi össze.
-
novinyul
veterán
válasz dredjudge84 #2331 üzenetére
Nekem sem lenne több wifi-n Szerintem jó az akkud.
-
dredjudge84
őstag
Akkor ennyi egyelőre. Android 12 A21-en tudja ezt.
-
sonye
senior tag
Te is brútusz meg a gété...
Ma is teszteltem a telefonhívást az autó kihangosítással.
2 db sziamiaú telefont hívtam.
Jéé hang kimegy és szuper.
Aztán mikor visszafele ment a dolog, régebbi miaú jó volt, de egy újabb, az már nem volt jó.
Nem hallanak, csak visszahngzik nekik, amit mondanak.
Na akkor hol a hiba... -
sniper112
aktív tag
biztos hogy marad a realme itthon ? mert én ahogy látom egyre drágábbak és drágábbak és fogynak el a telefonok. már a gt2 pro 240 nél jár.
-
klaya86
senior tag
-
Dani1969
csendes tag
Szomszédban Romániába már 192000 Ft
-
novinyul
veterán
válasz dredjudge84 #2342 üzenetére
Nálunk már rég kifogyott. Viszont eladóknál még lehet, meg más régiósak is kaphatók sufniba
-
dredjudge84
őstag
Most rákerestem. Alza, First phone, Mediamarkt és emag mind árulja. Ezek nem sufni boltok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz dredjudge84 #2344 üzenetére
Egyébként ezek mind gyári garanciát adnak?
-
dredjudge84
őstag
válasz aprokaroka87 #2345 üzenetére
Gondolom igen. Végül kiderült hogy mégiscsak kiküldték a telefonomat a szervizbe, a cseh hivatalos realme szerviz a VSP DATA.
-
novinyul
veterán
válasz aprokaroka87 #2345 üzenetére
MediaMarkt, Emag gyári, Alza(Cseh) First általában bolti garancia.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz dredjudge84 #2348 üzenetére
Itthon nem számít annak Azt az Alza intézi okosban, az itthoni hivatalos szerződött szerviz(TMX) nem veszi át garanciális javításra.
-
sniper112
aktív tag
válasz dredjudge84 #2338 üzenetére
nekem jó a sufni is mivel céges ként veszem így 1 év garit kapok rá sajnos. csak meglepődtem hogy mindenhol volt kapható és most nem nagyon és megugrott az áruk.
és nem rosszból írtam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest