Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernohun
tag
Brutális ahogy kinéz a játék,szinte már megegyezik az animációs filmel. Első napos vétel számomra.
-
Peat76
őstag
válasz Infernohun #1 üzenetére
Nekem is első napos vétel, US store-on előrendelve, több ilyen jellegű játék kellene, de a sok agyatlan multis lövöldét meg ontják....
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Pöttön
őstag
Nekem is nagyon tetszik a játék!
Tele van kreatív ötletekkel, pl. az elpixelesítő fegyver nagyon baró.
Nekem nagyon hasonlít egyébként ez a széria a Crash-ekre, ami részemről egyáltalán nem gond, mert azokat is nagyon szerettem.
Nem tudom ebben lesz Co-Op?
Ha igen akkor tuti hogy nekem is első napos vétel lesz!A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
őstag
Édes emlékek ...... must have !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Hatvan9
senior tag
Hihetetlen milyen népszerűtlen, az első sorozat adta a legjobb konzolos emlékeim.
-
haxiboy
veterán
Must have! Régen is szerettem! Csalódást tuti nem fog okozni
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
FuRiONight
őstag
Előrendelve ipon-bol! (9.6k-t simán megér!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB (CFI-2016), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox scuf instinct pro kontroller
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
- XBOX360 500 GB RGH + 2 vezeték nélküli kontroller + Kinect + 250 GB külső HDD - 110 játékkal
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest