Hirdetés

Ratchet & Clank előzetes

Hirdetés

A legújabb Sony konzolon reinkarnálódva

A Sony 2016 tavaszára is biztosított kellemes exkluzív címeket PlayStation 4-re, elég, ha csak Ratchet és Clank mellett az egyazon hónapban érkező Uncharted 4-et említjük. Kicsit félő is, hogy Nathan Drake társaságában az űrkalandor páros nem kap majd kellő figyelmet, de mivel más stílusban, más korosztályt megszólítva indulnak harcba, így bízunk Ratchet & Clank örömittas fogadtatásában. Főleg azért, mert a játék megjelenésével szinte egy időben a mozivásznakat is meghódítja a humorral is felszerelkezett duó.


[+]

Az Insomniac Games úgy döntött, hogy PlayStation 4 apropójából megérett egy felújításra kedvenc kis párosuk Ratchet & Clank. Mielőtt még valaki félreértené, nem az eredeti első rész grafikai felújításáról van szó, hanem egy totális rebootról, szinte csak az alaptörténet a régi, minden más téren bátran nyúltak a koncepcióhoz és minden elemét modernizálták, ahol csak kellett. Így az új játékosok is megismerhetik az egyik legjobb platformer páros történetét, míg az oldschool arcok újraélhetik az eseményeket egy totálisan megújult köntösben, ezzel pedig remélhetőleg mindenkinek sikerült kedvezni.


[+]

A régi-új ismerősként üdvözölhető PlayStation 4-es Ratchet & Clank különlegességét a változatos játékmenet fogja adni. Természetesen továbbra is hangsúlyos a csavargyűjtögetős, fejlesztgetős játékmenet, épp annyira, mint amennyire a platformozás vagy az akciózás. Ratchetet irányítva ugrándozás, lövöldözés, száguldozás lesz a feladatunk, míg társát a kis Clanket terelgetve előkerül majd a játék nyugodtabb, lassabb, ügyességi fejtörőkre építő oldala is. Kis robotunk egyébként sokszor segítségünkre lesz, elvégre hátunkon a nagyobb ugrásokat egy kis helikopterezéssel nyújthatja meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • 2016 legjobban várt platformjátékai

  Van olyan ugrálós játék, ami átcsúszik jövőre, de azért az idei esztendő számos érdekes platformjátékkal kedveskedik majd a műfaj szerelmeseinek.

 • Magyar szinkronos előzetest kapott a Ratchet & Clank mozifilm

  Az eredeti tervek szerint még idén a mozikba került volna az animációs film, de inkább elhalasztották a premier napját jövő év tavaszára.

 • Ratchet and Clank: Nexus - Teszt

  A Playstation exkluzív karakterpáros az igazi sikereiket visszaidéző stílus összes elemét felvonultató játékkal búcsúzik a PlayStation 3-tól.

 • Ratchet & Clank történelem

  A platformer játékkategória rajongói által igencsak várt új Ratchet felfedezése előtt, tekintsük át a Solana galaxis legnagyobb hőseinek évtizedes múltját.