Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz Hieronymus #4 üzenetére
Nem kellene egyből megírni. Csak mikor beteliik valamelyik hdd vagy ssd azt kiírod rá.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
pusszycat
nagyúr
Kezdetben nem lesz olcsó, de idővel lecsorog majd az otthoni felhasználókhoz is mint a blue-ray is. Nem láttom akadályát. De lehet nem tudják vékony kivitelbe kihozni ezért is mondtam, h laptopban nem valószínű.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz Hieronymus #9 üzenetére
M-DISC is an archival-quality storage solution that preserves photos, videos, music, and documents for 1,000 years or more.
Itt 1000 évet írnak vagy többet. Lemezt azt még találtam de lejátszót nem nagyon látok. Ez nagyon drága. De ha van értékes adatod akkor megéri. Én inkább több helyre felveszem meg a felhőbe is. Meg külső SSD-re. Van úgy 300 dvd-m de én sosem vettem elő őket, ezért meg kell gondolni mire mentesz.
-
pusszycat
nagyúr
Én azért sejtem. Rengeteg embernek laptopja van, azokból meg kihalt az optikai meghajtó. Az enyémben sincs. Van a régi laptopomban de abban meg az akku halt meg. Nem töltődik, bekapcsolom 1 perc és kikapcsol.
Van rá megoldás a külső DVD meghajtó de ritka mint a fehér mókus.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android játékok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Cyborg 14 A13VF - 14" WUXGA - i7-13620H - 144Hz - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2+év garancia
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE85Q70T 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE65S95BATXXN) 165CM 4K OLED SMART ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest