Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4M13N
aktív tag
Hihetetlen.Miket átportolnak a fanatikusok.hatalmas gratula ezért
-
moli.hu
őstag
elkészítette a játék tökéletes mását
ez nem igaz.
-
trufa12
addikt
Ahhoz képest hogy úgy hiresztelték régen azt hiszem , hogy milyen bonyolult portal rendszerről van szó , és hogy így pc úgy de szépen fut, ahhoz képest jól át portolta 1 sima fan
1 mondhatni 0 tudású kézi konzolra.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Sirandrish
legenda
Ez micucc
Nekem bejönEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bembee12
aktív tag
Már van.
http://csdb.dk/release/?id=69092
https://www.youtube.com/watch?v=zy1EPEe3cIISzemélyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
saja
csendes tag
Ráadásul C-ben és assembly-ben programozta.
(nagyon ráérhetett ) Le a kalappal!keep calm and code erlang
-
Bandi995
aktív tag
Ezek után igazán megtűrnék egy PSP portot is a fronton. Én azon kevesek (illetve nem tudom, mennyien lehetünk így, de biztos nem sokan) közé tartozom, akik a PSP-t még mindig órákat nyúzzák és folyamatosan új és új játékokat raknak rá, az örök kedvenceket (GOW, motorstorm) meg félévente egyszer minimum kipörgetem
Illetve témához is: van itthon DS is, nagyon kíváncsi leszek rá, valahol majd felkutatom a linket hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Most őszintén, a grafika volt a legszűkebb keresztmetszet Az eredeti portal miben lett megírva?
Btw, le a kalappal a srác előtt, mert ez tényleg hatalmas
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ldave
félisten
Tényleg nem semmi, régebben a Metroid Hunters-szel játszottam picit DS-en, érdekes volt a stylus-os irányítás, de hamar meg lehetett szokni, gondolom ez is hasonló lehet.
A Slime draws near! Command?
-
dorten
tag
Király.
-
Keeperv85
nagyúr
A srác vághatja a DS-re kódolást rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest