Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Lauda #5147 üzenetére

    Lauda, hagyd már abba ezt a szarakodást. Technikus vagyok, javítok gépeket, elég sok alkatrészt vásárolok, van némi fogalmam a témáról, alkatrészek elérhetőségéről, Te meg tényleg csak vélsz valamit és ha én mondok, állítok valamit, akkor Te azonnal cáfolsz és hazudtolsz pusztán azért, mert az electroluxot nem tartom sokra, a miele-t meg igen. Olyan dolgokról beszélsz, amiről nem sok vagy semmi fogalmad sincs, ellenben sértettséged okán kötözködsz, értetlenkedsz és óvodás módjára viselkedsz, ami engem, önmagában nem különösebben zavar, mivel magadat minősíted vele. Ellenben, az irányomba tett megnyilvánulásaid során azért bőséggel hordasz össze durva tárgyi tévedéseket, amik nem maradhatnak javítatlanul, igaz, ezt sem először írom neked és az is igaz, hogy erre is majd jön a szokásos válaszod: Terelek, mellébeszélek, én nem tudhatom, megszokhattuk már ezt tőlem, szokásos baromságok részemről etc. Ha jön.
    Nem az a baj, hogy nem tudsz, hanem az, hogy úgy csinálsz, mintha tudnál. Szedd össze magad és próbálj meg értelmesen, felnőtt ember módjára kommunikálni , annak dacára, hogy anno " csúnyán" beszéltem a mosógépedről és dicsértem a miele-t. De tudom, hogy nem tudsz, mivel lejátszottuk már ezt párszor. Ám reménykedem... :R

    Ace owner
    Az lg tényleg a jobbak közé tartozik, de ez az előnyük kimerül az átlagnál jobb javíthatóságban, nem megbízhatóbbak vagy tartósabbak, mint az átlag. Minden tömegtermék, minden a profitról és az eladásról szól, amiknek a tartósság ellentmond, a gyártóknak nagyon nem érdekük a megbízhatóság és a hosszú élettartam, mivel a bazi nagy multiknak kell a hatalmas eladott darabszám, különben nincs annyi profitjuk. Kis hazánkban pedig ez különösen igaz, mivel nálunk nincs valódi fogyasztóvédelem és a törvények is inkább a gyártóknak kedveznek. Tőlünk nyugatabbra sokkal hosszabb gyártói garanciák vannak, ugyanannyi pénzért.

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák