Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456z

    őstag

    válasz Crystalheart #1457 üzenetére

    Érdekes dolog ez a hangerő meg decibel kérdés. Az előző is whirlpool volt 62/78 zajjal. Az új 54/76. A mosás elvileg tiszta sor lenne, sokkal, de sokkal halkabbnak kéne lennie. Ebből annyi igaz, hogy gyakorlatilag az inverteres motor néma, mikor még víz nélkül forgat rajta, üresen próbálva oda kellett raknom a fülemet, hogy történik e valami. De a víz betöltése, a csapódó ruhák és víz hangja, valamint a szivattyúzás nem tűnik csendesebbnek. A centrifugánál is van 2dB előny, ez észrevehetetlen, pontosabban hallhatatlan. Ellenben van egy electrolux szárítom, úgy rémlik, hogy 65 dB volt megadva, ez csendesebbnek tűnik, mint a mosógép. Mondjuk más a hang jellege, tónusa, ez igaz.
    Ami még feltűnt, nyitáskor több csapdába esett víz folyik a dobra, mint a réginél. Az electrolux család gépeinek a mosószer adagoló elhelyezése óriási előny. Annak viszont a rövid hálózati kábel alul van, így nem ér fel a korrektoriig. Azért picit bánom, hogy nem adtam egy esélyt neki. Mindegy, nem én fogom használni.
    De azért ciki, hogy egy eredetileg 150 ezres gépnél a víztömlő hosszán spórolnak ( a hiányzó 30cm miatt kicsit át kellett alakítani a mosdó bútort ), és, hogy a márka feliratot enyhén ferdén ragasztják fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák