Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
sajnos én sem tudom hallgatni a rádióműsort, de letöltöttem 2 adást (moto backflip illetve a zenetelefonokról szóló részt) és a kocsiban már meghallgattam őket 2x is :-)
Szóval nagyon jó a műsor, egy megjegyzés: lehet, hogy én vagyok nagyon geek, de szerintem túl rövid a műsor ahhoz (megvágva fél óra), hogy olyan alapvető dolgokat magyarázzatok, mint kapacitív, rezisztív, A2DP, natív kliens, stb.. Ugyanakkor a zenetelefonos részben meg elhangzanak a különböző telefon típusok, amikre úgyis csak azok emlékeznek, akik mélyen benne vannak a témában. Tehát: pontosabban kellene talán definiálni a hallgatói célcsoportot: VAGY olyanoknak szól, akik - mint én is - naponta nézik az összes mobilos oldalt és viszonylag mindennel képben vannak, alig várják, hogy új teszt jelenjen meg, perverz módon megnézik a youtube-os kicsomagolós videókat, és így tovább... :-) VAGY az a célcsoport, akinek fogalma nincs a dolgokról de érdeklődik a téma iránt. De a kettő összevegyítése a témához nem értőknek érthetetlen, a témával naponta foglalkozóknak meg nem is tudom.. nem unalmas, inkább kicsit idegesítő, vagy nem is tudom, nincs rá jó kifejezés. Mivel én inkább az előbbi csoportba tartozom, így folyamatosan azt éreztem, hogy csak fél óra a műsor és jöjjön már a lényeg. Súlyos másodpercek mennek el a telefonszám, sms, e-mail elsorolásával is, vagy a "most zene következik" vagy "visszajöttünk a szünetből" átvezető szövegek frappáns megfogalmazásával. A lényeg: a hozzám hasonlók (és szerintem a legtöbben mi vagyunk, akik hallgatják a műsort) információra éhesek és időpazarlás, ha olyan dolgokat magyaráztok el, amit tudunk illetve hosszú, frappáns átvezető szövegek vannak. Nem kellenek körmondatok, legyen kicsit "instantabb" a műsor ;-)
Ettől függetlenül tényleg jó hallani is Titeket :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest