Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz vitezlejszlo #20850 üzenetére
Igen, de úgy gondolom, hogy régebben is azért volt nekem mert nem a megfelelő fw-t használtam a romhoz. Legalább is ez a tesztelési tapasztalatom.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
dreko
aktív tag
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Használ valaki Bugati Slimcase neoprém tokot? Lehet tudni, hogy melyk méret lehet jó a 1+1-hoz?
-
kano
nagyúr
válasz Shyciii #20856 üzenetére
Pedig pont most van akcióban gyári flipes tok. Használ valaki olyat, jó?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
Én még csak szerda óta használom az 1+1-et, azóta rajta van a gyári tok is. Nekem eddig nem okozott kényelmetlenséget a tok, pedig ez az első flipes tokom. Telefonálásnál ha hátrahajtom akkor sem kényelmetlen tartani, ha ráhajtom a készülékre akkor sem szakítja meg a hívást.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
fornettisuti
veterán
használ valaki ilyet?
vagy ilyet:
][ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Ixion77
addikt
válasz fornettisuti #20860 üzenetére
Nekem van az elsőből, de nem használom.
A másodikról review-t láttam, az alapján meg se rendeltem."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
kano
nagyúr
válasz Ati007 #20858 üzenetére
Csak a kínai oldalon. Akkor lehet, hogy lesz eladó flipes tokom, mert Kínában megint nincs nekik powerbankjuk.
Obyboy
Köszi! Érzetre milyen a minősége a toknak? Feléled a kijelző, ha kinyitod?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az elsőből igen, de azt hozzá kell tennem, hogy a G2 minin. Szóval, OPO tapasztalat nincs, de az LG-n szeretem, nekem tetszik.
-
[Vazz]
tag
Nekem a fás cucc van annyi különbséggel hogy benne van az 1+1 logó, a review láttán én is elbizonytalanodtam de mint minden vélemény... nem az a lényeg hogy mit mondanak hanem hogy ki mondja.
Nekem bejön, a tokkal semmi bajom én a telefont utálom
-
kinghaxor
senior tag
válasz [Vazz] #20867 üzenetére
Remélem minél előbb előjön ha ez valami típus hiba mert nekem kínai verziós van és nem lenne jó kicsúszni vele a garancia időszakból. Bár a hat hónapon már túl vagyok.
Jut eszembe ha már írok akkor jelezném, hogy akik hálózat eldobással küzdenek az erő pink oldalán, azok próbálják ki a rejtett menüben a GSM auto PRL beállítást. Nálam szinte teljesen megszüntette ezt az idegesítő hibát. Igaz így még nem láttam LTE-n a telefont, de bőven jó a sebesség. Sokkal gyorsabb mint a fix 2G. Nálam ezzel a beállítással 1 hete nem volt eldobásom. Előtte napjában többször is előfordult ugyan azon a helyen. Ha az LTE is kell, érdemes lenne még kipróbálni az LTE GSM auto PRL-t. Előtte LTE GSM CDMA auto PRL-en használtam, de azzal nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Ati007 #20864 üzenetére
Lesz fekete is és kék, más színeket nem merek hozatni.
-
kano
nagyúr
válasz Pipiripi #20868 üzenetére
Őszintén szólva pont délután ugrott meg ismét a fogyasztása a telómnak és fogalmam sincs miért. Minden kikapcsolva ami ajánlott, de akkor is a szokásos 7-12mA helyett a dupláját eszi standbyban. Innen választanék gappsot.
-
G4bi89
senior tag
Itt is csinálja pár napja, 2napos üzemidő mellett jó ha a 3 óra SOT meg van. 80-20 Wifi-mobilnet és jó pár dolog szinkronizál, de eddig az 5-6 órát is simán hozta.(stock 5.0.2) Wakelock Detector szerint semmi nem ragadt be.
A fogyasztást milyen programmal nézed?
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
-
Danika256
aktív tag
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Valamiért most ismét úgy érzem, hogy nekem kell egy Oneplus One. Tavaly nyáron volt már egy nálam. Néhány hónapig tartottam csak meg. Nagyon szerettem, egy dolgot leszámítva, a kijelző alján lévő enyhe sárgaságot. Akármi akármit mondd, lehetett rajta látni.
Most gondolkodom egy 64GB-os beszerzésén, de ettől a sárgás dologtól még mindig félek. Látom, hogy mostanában ez nem nagyon téma már - van helyette más, ahogy látom a érintésekkel vannak gondok egyeseknél - szóval gondolom, hogy megoldották. Vagy csak nekem tűnt fel anno és az összes telefonon volt/van egy enyhe sárgaság?
-
-
-
petipetya
nagyúr
-
fornettisuti
veterán
válasz kinghaxor #20869 üzenetére
nalam alapbol LTE GSM auto PRL-en van. lehet azert mert most lte lefedett helyen vagyok?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kano
nagyúr
válasz G4bi89 #20873 üzenetére
Nekem sem látszik semmi, hogy ébresztgetné. Érdekes, hogy előbb-utóbb minden képpen csinálja. Régi fw, régi gapps kb 1-2 napig standby fogyasztása 7-12mA, utána pedig ismét felugrik. Semmi olyan komponenst nem frissítek ami csinálhatná. Szerintem a google lesz a ludas. Új fw-vel de gapps nélkül teljesen normális a fogyasztás.
Lehet, hogy visszatérek 4.4.4-re.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
eddie1978
senior tag
Nálam a Google cuccok frissülése után szokott megkergülni. Awake az idő kb 90%-ában. Most a napokban frissült a Chrome és a Youtube. Merült mint a Titanic. Letiltottam mindkettőt. Semmi. Engedélyeztem, majd töltöttem. Utána jó lett. Majd visszafrissültek a legújabbra. Azóta jó. Fene se érti ezt.
[ Szerkesztve ]
-
X DoZ3R
tag
hosszas levelezés után(össz. 44 email) másodjára is cserélik a telefonom, ezúttal földelési gondok és az ebből származó érintési hibák miatt, remélem harmadjára csak kapok már egy jó telót
ettől függetlenül még mindig semmiért nem adnám oda a One-om semmilyen más telóért sem, ezt azoknak akik most akarnak venni
-
-
kano
nagyúr
válasz eddie1978 #20883 üzenetére
Az az érdekes, hogy nekem az awake 1% de standbyban akkor is megduplázódott a fogyasztásom valamitől. Én is a Google -t gyanítom.
-
kano
nagyúr
válasz eddie1978 #20887 üzenetére
Battery Monitor Widget Pro
-
kinghaxor
senior tag
válasz fornettisuti #20881 üzenetére
Nekem is azon a beállításon volt, de nem volt jó. Folyamatosan erőltette az LTE-t még olyan helyen is ahol nagyon gyenge volt. Persze ez miatt napjában többször is eldobta a hálózatot. GSM auto prl-en viszont jó. Előtte napi 3, 4 eldobásom is volt, így pedig egy hét után tegnap volt az első, de azonnal újra is csatlakozott. Nem tökéletes így sem, de jobb mint a fix 2G. Nekem nagyrészt UMTS, HSPA, HSPA+ a paletta. Ezek között változik ott ahol nagyon gyenge az LTE.
-
Forest48
aktív tag
-
janosibaja
őstag
Lécci írjatok valamit tippet!
Egy gondot nem tudok megoldani (CM 12): a Névjegyeket exportálnám a Tárhelyre, de semmi nem történik, simán visszadob a Címjegyzékbe.Kérdezhetnétek, hogy minek ez. Amúgy is utálom, hogy a Google egybekutyulja a telefonszámos kontaktjaimat mindenkivel, akivel egy egy emilt váltottam is, de ráadásul most egy másik mobilra, egy butafonra is át kéne helyeznem őket, s a butafon csak max 200 néjegyet tud kezelni, nekem meg 5-600 van. Szerkesztenem kéne számítógépen a vcf-et.
-
bdavid94
tag
válasz janosibaja #20892 üzenetére
exportálni nekem sem engedi viszont megosztani igen és akkor elkészíti a vcf-et, és mondjuk elküldöd magadnak e-mailben
-
petipetya
nagyúr
Én a Gmail webes címtárában szerkeszteném a névjegyzéket úgy, hogy azt a max. 200 névjegyet betenném egy butafon nevű mappába és onnan menteném le egy fájlba. Gondolom úgyis csak gépen keresztül lehet feltenni arra a telóra.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
mgTerminator
veterán
Azért eszik többet mert nem zártad be az utoljára használt programokat! Zárd be mindet és nem fog többet enni. Nekem ilyenkor még lassabban is tölt. 1.8A helyett 1.2A.
Vitézjelszó: reboot nálam is van, sőt, mostanában fel sem akar kelni, de múltkor pl életre kelt a zsebemben és felhívta apámat, sőt még egy mait is küldött neki!
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
-
janosibaja
őstag
Most jutottam odáig, hogy kipróbáltam a kamerát. Hát... ennél azért többet vártam. Élesség sehol, besült képrészletek. És ez a videó lenne 4K?
Vannak valami eldugott opciók, vagy ennyi nektek is?
Akad olyan kameraszoftver, amelyik érzékelhetően jobb, vagy nyugodjak ebbe bele? -
kerlas
tag
Ne a Telefon alkalmazásból, hanem a Névjegyek-ből próbáld, akkor nem dob vissza, hanem engedi az exportálást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...