Új hozzászólás Aktív témák

  • longshadow

    csendes tag

    Köszönöm a válaszokat!

    @Criton: 64GB, OnePlus Store-ból. Minden más pöpec rajta csak a fránya lag zavaró. :P Feltettem egy másik 3D játékot is, Beach Buggy Blitz, de itt is érezhetőek ezek a "mikrolagok", bár nem annyira mint a Temple Run esetében, ott néha konkértan megáll egy tizedmásodpercre. Általánosságban tényleg olyan mint amikor PC-n 25fps-el fut a játék maximum felbontáson. Egyszerűen nem "smooth" és rögtön jön a PC-s reflex hogy na akkor most inkább visszább veszek a grafikán, de ugye ennek itt nincs értelme... :))

    @Danika256: Én is reménykedem benne hogy szoftveresen van gond. Bánom kicsit hogy mindjárt ráfrissítettem a 05Q-re és nem próbáltam ki a korábbival. Egyelőre én is azon az állásponton vagyok hogy megvárom az L-t, addig nem piszkálom, maximum megpróbálok kicsit nyomozgatni hogy más oka lehet-e esetleg.

    Majd tolok fel egyébként egy másik telóval felvett képernyővideót amin látható hogy mi a probléma, csak kissé lassú a YT feltöltés :P A görgetési laghoz még plusz egyéként, hogy weboldalon nincs, de Facebook, Twitter, Insta appban elég erősen jelen van.

Új hozzászólás Aktív témák