Új hozzászólás Aktív témák

  • amespd

    csendes újonc

    Sziasztok,

    Akksiidő kapcsán lenne kérdésem hozzátok, hátha belefutott valaki. 11-re frissítés után 1-2 minimális - nem nagyon zavaró - bug mellett, mondhatni drasztikusan csökkent az akksiidő 7-8 óráról 5 körülre. Visszadobtam a legutóbbi 10-es stabilt, nyilván a bugok eltűntek, minden pöpec, de maradt a 11-en megismert csökkent akksiidő. Általánosságban elmondható, hogy 2-2.5 óra kijelzőidő mellett 13-14 órával teljes feltöltést követően 50% körül zárom a napjaim. Szerencsére ez nem probléma, melóban is van lehetőségem tölteni, illetve simán kibírom így, csak valahol mégis zavar, hogy 11-re frissítés előtt megvolt a 7-8 óra kijelzőidő még egy teljes nap után is, most pedig ha nyúznám is kb 5-5.5 órára jönne ki.

    Ami változás történt gyakorlatilag a 11-re frissítés óta az az, hogy két SIM-mel használom már a telefont, lecseréltem az okosórám Samsungról egy Huawei Watch GT 2-re, folyamatos 4G és WIFI bekapcsolva.

    A készülék egyébként novemberi.

    Mit tudtok mondani ezzel kapcsolatban mint vélemény, vagy javaslat?

    ► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄

Új hozzászólás Aktív témák