Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus94

    őstag

    válasz Figura89 #2194 üzenetére

    Én egyetrétek veled. Mindenkinek csak arról szabad írni, mennyire jó a rendszer, és egy csomó számomra eddig "alap" dolgot nem tud, vagy nem jól. Hiába kérdeztem/kerestem rá előtte, ezeket nem mondta senki. Ha meg én panaszkodtam utána le lettem szólva. :)

    Pedig volt MIUI-s és Android One -os telefonom is. Nem a "Pure Android" felülettel van bajom.
    Én az akksin kívül a fényképezőbe se szerettem bele sajnos. Bár mióta nem kell root a Gcam-nek, és a covid miatt alig utazok ez most nem nagy hátrány (főleg hogy tölteni meg tudom munkahelyen, otthon, kocsiban is).
    Ha a Mi 10T -be került volna zoomos optika, valószínűleg lecserélném. Így viszont elleszek vele amíg nem lehet normálisan utazni.
    (FHD és 60Hz-es kijelző módban használom, hogy ne merüljön le 3 óra alatt)

    Corfun sajnos nem bírta fél napig se (Navigáció, fényképzezés, email), iszonyatosan melegedett, és tölteni is csak a szálláson tudtam rendesen. Szoftveres nyavalyáit már megszoktam, a legtöbbre nem is emlékszem már ( de pl a VoLTE se ment rajta mókolás nélkül, ami röhej ), illetve az értesítések a mai napig 10-40 perces késéssel jönnek meg szinte bármely appnál. Ami mondjuk nagyon gáz egy-egy sürgős üzleti mail esetén. Az időnyilvántartó rendszerünkkel sem kommunikál rendesen az OP készülékeken, aminek az az eredménye, hogy este 10-kor jönnek a levelek, hogy még kint vagyok az ügyfélnél, ahonnan 4-kor eljöttem -vagy épp hó végi elszámolásnál látom hogy egész nap nem csináltam semmit, nem szinkronizálta be. (Van OP8-as kollégám is, nála is tapasztalom, a többiek viszont nem értik, miért nem használjuk az appot rendesen)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák