Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Figyeljetek, szerintem rendben van. A nocccssss részben kiiktatható, a kutyát nem érdekli innentől. az OIS megléte frankó újítás, az S845 meg mindig jó. Az árazás se annyira durva, a helyén kell kezelni, a konkurencia se ad sokkal többet egy jó százasért pluszban. Én venni fogok egy 8/128-as mattot, eldöntöttem, pedig 5T-ről váltok felfelé, ami alig 6 hónapos, ugye. Pedig, ez a telefon szerintem a legjobb, egy gyengéje volt, az EIS, de azt még én, koca fotós is megéreztem. Nem tudom, mennyiért megy majd el itt aprón, szerintem bukni fogok rajta, ez az ára a féléves frissítési ciklusnak.
Aki voucherrel akar venni, és biztosan vesz is a launchkor, írjon privátot, cseréljünk ref linket.
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz macii97 #2839 üzenetére
Nem hát. Lényegében csak az OIS az újdonság.
5T:
Sony IMX 398 16 MP (f/1.7, 27mm, 1/2.8", 1.12µm, gyro EIS) + 20 MP (f/1.7, 1/2.8", 1µm)6:
Sony IMX 519 16 MP (f/1.7, 27mm, 1/2.6", 1.22µm, gyro-EIS, OIS) + 20 MP (f/1.7, 1/2.8", 1µm)Az elsődleges kamera lépett előre egyet, nem igazán többet. Ha drasztikus javulást értek el akkor az szoftveres javulás lesz ami behozható hozzánk is.
Ami szubjektív de szerintem a design se lett szép. Jó-jó nem csúnya de azért lehetett volna mit csiszolni rajta. Az ovális olvasó nekem kifejezetten unszimpatikus, főleg az S8 után. A notch meg hát nekem se jön be egyáltalán. Ha elleleht takarni ha nem attól ott van os zavaró számomra. Ha Qi került volna bele talán megfontolnám így viszont maradok egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
racerx
őstag
Én megvárom a kamerateszteket, és a felhasználói tapasztalatokat vele mindenképp, oszt majd döntök. (bár mostanság a p20ro ra lennék igazán kíváncsi, arra viszket a tenyerem). Amúgy sebességben meg mindenben bőven bőven megfelel a mostani 5T-m is. Nem is igazán értem ezt a need for speed szlogent.. Hova, mihez képest..?
-
ßrainiac
addikt
válasz macii97 #2857 üzenetére
Ez egyelore edes keves justificalni azt h te megmaradsz a regi eszkoznel, ami minden tekintetben alarendelt az ujnak.
Raadasul nalunk (OP usereknel) nem az van mint samueknal vagy a tobbi poffeszkedo gyartonal h a korabbi eszkozt eladjuk mondjuk egy szazasert, az ujat pedig megvehetjuk 300k-ert, hanem alapesetben radobunk a regire kemeny ~20e Ft-ot.
Ilyen picsa osszegnel tenyleg haborogni kell h mekkora ordogi ceg ez a OP.
-
MrLando
csendes újonc
First world problems....
Minden tekintetben alárendelt az újnak? Ez pedig már kérem szépen sznobság a javából.
-
macii97
senior tag
válasz ßrainiac #2858 üzenetére
Hát én ezt a marketing maszlagot nem veszem be amit a 1+ minden telefonnál letolt eddig... Szeretem a telefonjaikat, de nem kell mindent elhinni amit a bemutatón elmondtak. Semmi más nem történt, mint egy designváltás, plusz ahogy az lenni szokott az aktuális csúcs snapit megkapja, illetve kamera ment előre egy tyúklépést hardveresen, de semmi olyasmi, amit egy jó szoftverrel ne lehetne ellensúlyozni. Az 5t-ben sem a hardver a gond, hanem a kameraszoftver, de ahhoz szakember is kéne aki megcsinálja, ja hogy az pénzbe kerül, ami drágítaná a telefont, és nem 20k-t kellene rá rakni, hanem 100-at. Vegyél nyugodtan 6-ot, biztos vagyok benne hogy egy jó telefon, de aki 5t-n van szerintem nyugodtan megvárhatja a 6t-t, 7-t.
Szerk: az 5t régi? Még a fél éve eladott 3t-m is garanciális, nemhogy ez így pár hónaposan
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
Korábbi 5T kamerás dolgokra.. Fényes nappal, egy helyben álló kutyáról EZT sikerült összehozni neki FullAuto módban..
Ettől azért csak jobb lehet a 6-os kamerája.. -
ßrainiac
addikt
válasz sszemtelen #2862 üzenetére
elso ranezesre, kicsiben, egy tok jo kep xD
neha amugy elgondolkozom azon h igazuk lehet azoknak akik szerint tul sokat varunk el a mobil kameraktol
marmint.. arra tenyleg szinte barmelyik mobil jo (nyilvan kozepkategoriatol felfele azert..) h lefotozz vmit es visszaadja nagyjabol az elmenyt
itt van ez az oldal, erdemes megnezni, nem szar fotokat lonek az 5T-vel, raadasul auto modban, lol: [link]
a legvegen meg lesz par link tobb fotohoz amit szinten ezzel lottek
midnezt mondom ugy h azelott megrogzott HDR+ user voltam es imadom amilyen fotokat lonek a nexusok, pixelek
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz ßrainiac #2863 üzenetére
Én ezt az egy dolgot hiányolom az 5T-ből, már a Nexus 5-öm is (ami egy 2013 novemberi telefon) szebb képeket lőtt HDR-rel, mint az 5T, ez azért kicsit fájó pont, még úgy is, hogy nekem nem volt szempont a kamera minősége a vásárlásnál.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
SharpSA
veterán
válasz sszemtelen #2862 üzenetére
Ránagyítani nem kell az tuti... Ne keresd a részleteket...
Egyébként nekem ennyire mosott képeket nem sikerült készítenem, sőt anno az S8+-szal összevetve kb hasonlóak voltak az összehasonlító eredmények. Egyiknél ez, a másiknál meg az volt jobb.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
racerx
őstag
válasz SharpSA #2866 üzenetére
Az az érdekes, hogy anno tényleg néztük nálad is S8+ -al, és tényleg nem tűnt gáznak, és én is s sajátommal össehasonlítva szintén nem volt annyira rossz. Aztán az idők folyamán (az asszonyé lett az S8), nálam igencsak kijöttek a különbségek, és nem csak rossz fények közepette. Fene se érti ezt. De vissza nem cserélném semmi pénzért se
-
Divinity
őstag
válasz sszemtelen #2869 üzenetére
Én ezt raktam ma fel. Eddig egész jónak tűnik.
Sima HDR+ megy, hátsó portrait mód működik aztán majd remélhetőleg kapunk valamit a 6 szoftveréből is.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. Nem találtam megfelelő aktív topikok ezért sry.. Valaki használja a Google play-es mobilfizetést? Ha igen ez mennyire biztonságos? Illetve egy sima bolti vásárlásnál ez jár többletköltséggel? Köszi
-
kcsa
veterán
válasz haiiro_o #2883 üzenetére
A választható opciók között feljön, de a googlepay app nem elérhető hivatalosan magyarországról.
Bár azt nem értem miért kiválasztható - mert így semmi értelme - de konfigurációt hol nyitottad meg?
BTW használj Simple-t, magyar, gyors, egyszerű, hivatalosan működik.
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
törölt tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a dokkolóval?
https://www.ebay.com/itm/KiDiGi-Cradle-Desktop-Dock-mit-Typ-C-Ladeanschluss-fur-OnePlus-5T-3T-5-3-2/173019639674?hash=item2848c62f7a:m:m21tWWe24PxJTx9tjWEPAUg
[ Szerkesztve ]
-
nagyzzz
tag
Aki tapasztalta az Oreo miatti gyorsabb merülést, azoknak változott valamit? Nekem mintha javult volna, de nem számottevően. Jelenleg 18%, 1.5 nap után, 5 ó 15 perc SOT. Nálatok?
-
haiiro_o
tag
hardverapró mobilos nézetében nektek is rossz az érzékelés? pl valahol megérintem a kijelzőt és 3-4 centivel feljebb érzékel.?! de sehol máshol nem csinálja csak hardveraprón?
miért lehet ez?
köszi.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Használjátok a fototrend.hu-t. Tökéletes mobilon a felülete, minden látszik és jól kezelhető.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
BladePocok
tag
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest