Új hozzászólás Aktív témák

  • pampika

    őstag

    válasz dominating #23210 üzenetére

    hja. bár az op3-ból kiindulva itt sokan nagyon tudni vélték, hogy kisebb tételekben gyártanak, 5-10k darabonként (persze bizonyíték/infóról azóta is sűrű hallgatás). szóval igen, adott egy kezdő készlet a neten, meg volt tán ~10 helyen pop-up store ünnepség? ahova regisztrálni kellett...innentől óriási matek, hogy van 300 regisztráltam, akkor minimum annyi, de inkább 1,5-2-szer annyi készletet odarakok, figyelembe véve a beesőket is.
    ha nem viszik el, majd elfogy a következő napokban/hetekben.
    ne adj isten onnan szolgál ki netes rendelést.

    azt meg kár is feltételezni, h nem lenne elég pénzük telefont gyártani, mert hiába kis(ebb) gyártó, aki nem tud kezdéshez legyártani egy normális mennyiséget, az inkább hagyja a francba az egészet.

    a másik vicces dolog, amikor kiírja carl barátunk, hogy lassan jönnek a számok és eddig ez a legnagyobb eladással nyitó készülék. lassan? nem szavazás ez, hogy mariska néni meg pista bácsi számolgatja a pecsétes papírokat hajnalig, hanem adott egy ügyviteli/készlet/webshop rendszer, amiben akár valós időben nézem, hogy pörög az eladási számláló és mennyi csilingelő dollár érkezik a számlámra. legalábbis ha nem így van, az elég szomorú :F

    szóval néha olyan amatőr dolgokat tudnak összehozni/nyilatkozni, hogy az félelmetes :W

Új hozzászólás Aktív témák