Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
Az Alapelvek miatt néhány hsz törlésre került.
Kérlek benneteket figyeljetek oda jobban!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Zsoleszhun
addikt
¯\_(ツ)_/¯
-
natë
nagyúr
Mennyivel rosszabb az üzemideje a Mix 2s-nek a Mi 8-tól? Nem nagyon szeretem a noccsot és az amoledet, ezért is adtam el nemrég, viszont a 2s érdekelne.
-
natë
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5357 üzenetére
Nem kell motoros kamera és azonos hw.
-
natë
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5361 üzenetére
Hát minél több mozgó cumó van a mobilon annál kevésbé érdekel.
-
veterán
válasz tibcsi0407 #5361 üzenetére
Még a motort is lespórolják belőle...
-
grafnet
Topikgazda
Moz: Csak egy darab szalagkábelen mocorog ide-oda...
Túl sok mozgó cumó nincs benne!Üzemidő: kereső...
Egy napot vígan kibír. Még este játszhatsz is rajta egy nagyot! Az új Pite ROM-mal még jobbak a tapsztalatok.(#5366) tibcsi0407: szerkesztettem közben. Egyébként igen. Ahogy elnéztem kb 0.5-1.0 cm közötti a mozgás.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz tibcsi0407 #5366 üzenetére
Majd valamelyik beteg szétszereli és kiderül... én örülnék ha lenne olyan xiaomi telefon amit össze lehet hajtogatni kicsire telefonáláshoz, tartalomfogyasztásra meg szét lehet nyitni több méretre, mikor melyikre van szükség...
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Tegnap eléggé sokat vezettem, és közben ment a waze folyamatosan, meg mobiladat, meg szinkronizálás, meg bluetooth, és így 6,5óra SoT jött ki a végére. Reggel 100%-al indultam el, este 5%-al tettem töltőre.
Viszont a navigációval volt egy kis problémám:
Amikor elindítom a waze-t, pillanatok alatt megtalál, tervez, működik. Viszont, ha navigálás közben jön egy telefon hívás, akkor a hívás után egyszer megállt a program, máskor meg csak szimplán elvesztette a GPS jelet, és nem is találta újra.
A kilépés, waze újraindítás megoldotta a gondot, viszont ezt eljátszotta velem vagy 3x, és elég zavaró volt. Előfordult ez már másnak is?
A telefonon jelenleg MIUI Global 10.0.2.0 van.10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
TpS
őstag
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Elvittem hosszas küszködés után, számos hibával a telót a Wayteq szervizbe... Ahol visszaadták azzal néhány nap után,hogy rövid tesztelés után épp nem jelentkezett semmi hiba, de azért visszarakták a 9.x-es verziót, és a szerviz hivatalos javaslata az volt, hogy a 10-es verzió tele van mindenféle hibákkal (térerővesztés, töltés nem megy stb, ami állhatott a háttérben), ezért NE FRISSÍTSEM a telót...
Ezt olvassátok el még egyszer, szerintem alapból röhejes, hogy ilyen színvonalon dolgozik a Xiaomi a csúcstelefonjának szoftverén...
De a legbosszantóbb, hogy odaírtam a kezdeti lapra, hogy többszörös factory reset, és frissítés sem segített, most még egyszer elmondtam, hogy a 9-es verzión voltak alapból ugyanezek a hibák, szóval sokra nem megyek vele, hogy visszarakták ugyanazt, semmivel nem vagyok előrrébb...
Fantasztikus, mondhatom. Remélem, korrekt módon orvosolják az egészet, mert kezd elmenni a kedvem lassan ettől a kínai sz.rtól, ha így állnak a dologhoz.
Azt egyébként észleltétek, hogy 9-es verzión eszméletlen gyors volt alapból az ujjlenyomat olvasó, a 10-es verzión viszont jóval lassabban reagált? Az se túl bizalomgerjesztő
-
Clay
senior tag
válasz kalapacsolok #5382 üzenetére
Nekem nincs semmi meg abból a hibalistából amit felsoroltál, szerintem ez nem szoftveres gond lesz, de majd a szakértők úgy is mondják.
[ Szerkesztve ]
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
natë
nagyúr
720 óra. Szóval akkor még örülhetek
-
natë
nagyúr
A 9-es dev csak fastboot módban rakható fel?
-
gusthy
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy rakatott már itt valaki mobile outfitters-t erre a készülékre? Mennyire sikerült illeszkednie, ha igen?
[ Szerkesztve ]
-
Fefy
csendes tag
Tegnap 10 körül megjött az én telóm is (thx eustock+gls, a megrendeléstől a kézhezvételig 24 óra telt el összesen). Első benyomások: k..va gyors az eddigi telóimhoz képest. MIUI lauchere... csere Apex-re. Nekem ugyanis kell a kezdőképernyő+alkalmazáslista. Indiai régióval szépen mennek a témák (jut eszembe: nem tud valaki olyan témát, ami nem az alap világítós fehér, hanem pl fekete (beállításokban is) és stock droid ikonokat használ? A MIUI-s ikonok számomra csúnyák.)
Gyárilag hozzáadott fekete szilikon tok észre sem vehető, szóval egyelőre marad ez, még valami jó TG kell rá.
Bootloader nyitás folyamatban, 720 óra... Utána megy fel az eu rom.Kamera: eddig meg vagyok elégedve vele. Videónál viszont ki kell kapcsolni a folyamatos auto fókuszt, mert úgy bugizik videó közben, mint ha muszáj lenne neki.
Valami noname kínai autós wireless töltőm van, egyből működött vele, ami csak azért meglepő, mert az előző telómhoz vett charger matricás megoldás használhatatlan volt.
Szóval első benyomások alapján eddig a legjobb beruházásom.
Nem tud valaki a Simple-höz hasonló appot, amivel lehet használni NFC-s fizetést, viszont nem kell előre feltölteni az egyenleget és természetesen bármilyen bank kártyáját be lehet regisztrálni?
A lényeg lényege lényegében lényegtelen...
-
fpatrik17
senior tag
Grat a telóhoz, egyébiránt a kérdéseid engem is pont izgatnának!
+1 kérdés a topiklakókhoz: milyen fóliát/tempered glass-t rendeljek, ami a gyári tokkal kompatibilis és teljes védelmet ad a kijelzőnek? Keresgettem és többen írtátok, hogy van amiktől nem lehet feltenni a tokot. Nem értek a lovakhoz és nem szeretnék 1 hónapot várni egy olyanra, ami sz*r is, szóval kérném, hogy aki vett már olyat ami ezen követelményeknek megfelel, kérem dobjon egy linket róla.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
natë
nagyúr
Jól érzékelem, hogy a gyári tok kb 1 mm-rel azért a kamera lencsén túllóg?
-
Fefy
csendes tag
válasz INGJOKE #5390 üzenetére
Ez szomorú. Bankot ilyen miatt nem váltanék. Eleve csúnyán is néznének rám, ha nem a munkahelyem szolgáltatásait használnám , illetve a dolgozói csomagnál jobbat egyik pénzintézet sem tud nyújtani, kivéve akkor ha fizetnek azért, hogy használom a szolgáltatást, de ilyenről meg nem tudok.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz fpatrik17 #5389 üzenetére
én ilyet vettem, nem zavarja se a gyári tok se a teljesen körbe védett szilikon tokom. viszont szerintem én leszedem. eláll a szélein, kitakar a képernyőből. tartok tőle hogy mind ilyen, a hülye kerekített üveg miatt. oneplus 5t-re is ilyen volt (a gyári is), nokia 7 plus-ra is. illetve még lehet találnék olyat ami nem állna el, de kisebb lenne mint a kijelző. vagy olyat ami nem állna el, de csak a 2 szélén van ragasztó. az alá meg bemegy a por, és többet árt mint használ
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
grafnet
Topikgazda
Új tulajok: üdv a csapatban!
Bank: a K&H app ebből a szempontból nagyon jó!
Gyönyörűen tudok vele fizetni!
390,-Ft - talán - a legolcsóbb csomag...Kijelző védelem: DroiDMester hsz-ei között keresgéljetek! Van tapasztalata, linket is adott. Jó alternatíva a hydrogel.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Fefy
csendes tag
válasz grafnet #5398 üzenetére
A hydrogelt én is néztem már és eléggé szimpatikusnak tűnik. Már csak el kellene döntenem, hogy mit vegyek + meg kellene venni a Wireless chargert is. Ez jó eséllyel a korábban is linkelt 3 tekercses Baseus lesz.
A KH pedig szép és jó, csak a mobilos fizetés nem ér annyit, hogy a takarékos dolgozói csomagomat feladjam érte, ennek minden kedvezményével együtt A takarék csoportnál pedig nfc-s mobilos fizetés, ha a jelenlegi tempóban haladunk, akkor kb akkor lesz, ha az évszámot már hármassal kezdjük 2 helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest