Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #4752 üzenetére
Most még van egy kis gapps issue de ez holnapig megoldódik...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
őstag
Köv. Nova kérdés: beállítottam, hogy az ikonokon jelenjen meg az értesítés, ha jön valami, de nem jelzi. Igazából ezért indultam a Nova felé, mert a miui sem jelezte. Mit kell állítani, hogy menjen?
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #4752 üzenetére
SIM card activation nekem csak tiszta telepítés után szokta kiírni de ilyenkor pár másodperc alatt végez automatikusan
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
LouiS22
veterán
Novád Prime (fizetős?) Nekem is úgy rémlik, hogy csak azzal megy. Illetve még nézd meg a TU beállításaiban, hogy valóban beállítottad-e, hogy figyelje az adott app értesítéseit. Működnie kell, én is Novát+TU-t használok, szépen számolja is minden beállított appnál.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
grafnet
Topikgazda
Indítsd el a TU-et.
Ott, gondolom bekapcsoltad...
Menj át egy másik app-ba.
A memóriában lévő app-oknál tartsd rajta az ujjad. Bejön 3 ikon, az alsó a Beállítások.
Ott is adj meg mindnet, amit gondolsz.
A memóriába tartás: Nincs korlátozás legyen.
Kb. ennyi, ha nem megy, akkor csinálok képernyő képeket.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
kerlas
tag
Sziasztok, a következő problémával találkozott valaki?: Egy pillanatra elveszti a mobilhálózatot, az értesítési sávban ilyenkor ez látszik: A(z) Xiaomi SIM kártya aktiválás szolgáltatás jelenleg fut. Ennek hatására kilép az aktuálisan futó programból (pl. : twitch, youtube, chrome) lezárja a képernyőt, és le is kapcsolja, a kérdésem az lenne, hogy ez most bug, vagy feature? Értem ez alatt, hogy valami beállítással lehet ezt orvosolni, vagy ez egy javításra váró hiba? Jelentkezett a global stabil 8-as androidos miui 9-en, meg a stabil eu 8-as android miui 10-en is.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Xiaomi.eu 8.9.13 akku fogyasztás belakott ROM-al első nap után. 8h SOT ez mindenképp jó ómen:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
TpS
őstag
válasz DroiDMester #4769 üzenetére
Letöltési link
Még várok, hogy mik lesznek a tapasztalatok. -
Zsoleszhun
addikt
innen gyorsabb MIUI 10 8.9.13
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #4772 üzenetére
nekem lejött 25-30.mega/sec el
-
dse
tag
akkuprogik miért nem tudnak százalékot megjeleníteni az állapotsorban? csak az ikonjaik láthatóak
ez valami miui feat? vagy nem találtam meg a beállításoknál?remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
Zsoleszhun
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #4776 üzenetére
igen az, feltettem a Global 8.9.7 et Fastboot al clean-all módba, és erre megy rá az EU.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz DroiDMester #4778 üzenetére
A boot idő nektek is brutálisan megnőtt vagy nálam nem jó valami?
¯\_(ツ)_/¯
-
dse
tag
válasz grafnet #4779 üzenetére
nem a gyárira gondoltam, az amúgy sem tud _csak_ százalékot, ábra nélkül, hanem a playes akkuprogikra: accubattery, gsam, akku+
a terv csak % + gyári csík
most van gyári százalék+ábra, mellé team battery bar[ Szerkesztve ]
remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
haris
őstag
válasz Zsoleszhun #4780 üzenetére
Ez már pite alapú rom?
Mert azt csiripelik hogy most valami nagyon jól sikerült:
csodát tesz az üzemidővel az új 9.0 pite frissítés -
TpS
őstag
válasz Zsoleszhun #4780 üzenetére
4 perc körüli első boot időt írtak valahol.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LouiS22 #4783 üzenetére
Valahogy úgy érzem egy ilyen feature nálunk már nem hozna akkora üzemidő javulást, mert már a Miui 9-ben is volt deep learningre épülő fogyasztás optimalizáció.
Mondjuk elég jónak tűnik eddig a fogyasztás a pités miuin, 1 óra 40 perc kijelzőidő 100% fényerőn, GPS high accuracy + mobilnet+ Bluetooth folyamatos zenehallgatással + ebből fél óra Real Racing 3 - 77% Lehet fejlesztették a Miui féle algoritmust.
Üdv. Johnny
-
Zsoleszhun
addikt
A TWRP 3.2.3-0 recovery for MIX 2S v8 (2018-08-03) nem reagál az érintésre a frissítés óta.
Szerk. közben találtam egy működő verziót recovery-TWRP-3.2.3-0810-XIAOMI_MIX2S-CN-wzsx150.img
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
TpS
őstag
válasz Zsoleszhun #4786 üzenetére
Ha a twrp-ből a twrp-be bootolsz (power+hangerő fel), akkor se érzékeli?
Akkor ez már tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
alex.3
tag
Üdv! Megpróbálkoztam én is a pités rom felrakásával kétszer is de nem jött össze, fél óra tekerés majd visszalépés TWRP-be. Valószínűleg az lehet a baj, hogy nem tisztán telepítettem?? Addig is ment vissza a 8.8.3. Ilyet nem nagyon láttam még, mert nem szoktam verzióváltásnál sem legyalulni semmit.
-
Zsoleszhun
addikt
Délután pont ezt írtam, hogy bootloop lesz 8.8.3-ról. Annyit tudsz csinálni, hogy visszalépsz twrp-be, wipe menu -> advenced wipe -> davlik, data, cache, system wipe. Ezután már felmegy a 8.9.13.
Esetleg még előtte frissítheted a twrp-t (#4786) is mert később bonyolultabb lesz.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
alex.3
tag
válasz Zsoleszhun #4790 üzenetére
Köszi akkor így próbálkozom tovább.
-
loukie
tag
A MIUIHU oldalon is fent van már a legújabb V10 8.9.13 rom! https://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=178&t=3885
-
kalapacsolok
senior tag
Nektek van olyan probléma h megszakad a hívás, nincs térerő stb? Nekem többször volt, két hete van meg a telom, a munkahelyemen észleltem, ahol másik teló val korábban soha h megszakad a hivas néha... 🤨😐😯
-
TpS
őstag
válasz kalapacsolok #4793 üzenetére
Milyen rom van rajta?
-
grafnet
Topikgazda
válasz kalapacsolok #4793 üzenetére
A hívás megszakadásnak más is lehet az oka, nem csak a térerő.
Nézd meg, olyankor nem-e a korábban jelzett távolság érzékelő a ludas.
Térerő: szerintem jobb, mint bármelyik telefon.
Ettől még Te kifoghattál egy hibásat.
Teszteld még a héten, s aztán küld be a szervizbe.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
Olyan kérdés jött elő tegnap, hogy mikor a telefon fel van csatlakozva bluetoothon a kocsira és a kocsi kijelzőjén átmegyek a média/bluetooth-ra nem jeleníti meg a telefonon lévő zenéket, csak ha a zene appal a telefonról elindítom. Az autó hozzá férhet mindenhez (telefonszám, kedvenc lista, zenék)
Ez ellen lehet valamit tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
Egy gyors kérdésem lenne.
A tiszta telepítéskor mindent adatot töröl a telefonról ? (davlik, data, cache, system wipe)
Gondolok Én arra, hogy felmásolom a zip fájlt és utána wipe megmarad-e?Köszönöm
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest