Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
válasz INGJOKE #12301 üzenetére
Amikor csak a hangulat világítás van felkapcsolva este, akkor teljeen használhatatlan, nappali fénynél meg extrém magasra veszi, teljesen kifakulnak a színek, olvashatatlan lesz, egyébként meg szinte teljesen leveszi nullára = FOSH
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
Karavik
veterán
Sajnos mostantól már csak a stock (gyári) autófényerő használható, mert az eheti ezzel kapcsolatos hivatalos változásnak köszönhetően xiaomi.eu modding bootloop-ot okozhat, szóval nem biztonságos.
Tedd fel 9.5.17-et ugyan ebben is gyári auto fénysérószabályzás van, de javítottak rajta, már nem hektikus és nem húzza le 0-ra a fényerőt sötétben. Egész jól használható már szvsz...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
SztiviVander
őstag
nekem a 9.3.28 lett a megoldás minden azóta belekerült
f*szságraújdonságra jó a fényerő, normálisak a stausbar ikonok, jó az akkuidő, nem indul el minden magától, stb. ja és ezen még szinkronizál rendesen az aquamail. mert nem csak a gmail kliens szarakodott/szarkodik hanem az aqua se töltögette le a leveleket, gyanús hogy valami az android szinkronizációnál volt/van elkufircolva. szóval én kineveztem ezt eu stable-nek és ez egy ideig jó is lesz, tekintve hogy pont letojom a felhő csereberét meg a fekete óra hátteret és a többi ilyen kaliberű "fejlesztést" -
mr.perfect
tag
válasz SztiviVander #12308 üzenetére
nálam 9.1.24 van és minden jó..
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
veterán
Mostanában felülre kirakja a témák ikon és azt írja hogy fut. Az mitől lehet, pedig leállítottam már meg minden?
-
floratm
senior tag
Lehet hogy a következő mix4 4500 as aksival jön nagyfelbontásu amoleddel, vizállóan....
https://helloxiaomi.hu/pletyka-kiszivargott-a-xiaomi-mi-mix-4-specifikacioja/
Mindenesetre... a mai napig is a világ legobb telefonja a mix2s...
Ezt még legalább 3 évig fogom használni. Akkor majd megveszem a mix7-et. -
veterán
Milyen jó hogy nem hüvejt választottam a Google funkciók nélkül, tuti ideges lennék.
-
Zsoleszhun
addikt
-
dse
tag
proximity-árva lettem én is
jól tudom, hogy a bal felső sarokban van, a kijelző alatt?
a kijelzővel egybe van építve?
mert - pár hónappal régebb óta - jobb felül van némi repedés a sarokban, ami gari szempontjából nem villanyoz fel
a kijelzőcsere 45000 huf wayteq ára sem (#11461)remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
páfrany
tag
Sziasztok! Van közöttetek olyan, aki használ amazfit órát a teló mellé? Elsősorban a stratosra lennék kíváncsi. Egyre jobban hajlok abba az irányba, hogy vennék és akinek esetleg itt lenne, kiváncsi lennék a véleményére. Köszi!
U.i.: Nálam a legfontosabb szempont, hogy bicajozás közben az ora térképen vezessen. Garminban az ilyen speci elég vaskos összeget nyom, ezért ezzel probálnám kiváltani ha érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
-
SztiviVander
őstag
válasz PeRobesz #12234 üzenetére
Na ma végre nem felejtettem el és kipróbáltam a fizetést ujjlenyomat/kód nélkül, csak simán power gombbal képernyő feléleszt és voila, lehetett fizetni. Magyarul ha elhagyom a telefont akkor 5e Ft-ig (mint a paypass kártyáknál, felette kér kódot) bárki tud vele vásárolgatni. De elég sokszor lehet 5e-ért vásárolni mire eléri a napi limitet... És semmi beállítást nem találtam erre vonatkozólag a telefonban, a KH app pedig megelégszik azzal hogy érzékeli hogy van beállítva kód/ujjlenyomat védelem a telefonon. Szóval ez azért valahol übergáz és kizárt hogy ez by design lenne, inkább valami bug lehet, csak mivel mindenki -ahogy azt kell(ene)- feloldja a képernyőzárat így kb senkinek nem tűnik fel... 9.3.28 eudev.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz SztiviVander #12334 üzenetére
Holnap kipróbálom.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz Zsoleszhun #12337 üzenetére
Egész addig amíg lesz hozzá droid...
Egyébként biztos nem én kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Zsoleszhun #12337 üzenetére
Tudtommal az ilyen kábeles megoldások közül csak a DisplayLink adapterek működnek sajnos.
Nekem volt egy displaylink USB dokkolóm a windows tabletemhez, telefonhoz csatlakoztatva minden működött rajta a Displaylink alkalmazással, kivéve az Ethernetet (egér/billenytűzet/monitor).Telefonon nem volt baj a monitorra továbbítással, de Windowson letiltotta a hardveres renderelést és csak szoftveresen engedte, ami hatalmas minőség és sebességbeli romlást eredményezett, ezért inkább egy közvetlen usb c-> hdmi adapterrel és egy ethernetes usb hubbal oldottam meg a tablet PC-ként való használatát.
Üdv. Johnny
-
Zsoleszhun
addikt
válasz jonnyjoker01 #12339 üzenetére
Köszi, amivel működött display link arról tudsz küldeni valami adatot vagy képet?
¯\_(ツ)_/¯
-
fattyu
veterán
Legfrissebb global dev. Auto brightness viszlat...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
adamhun94
tag
Na sikerült meggyőznötök, ma beléptem én is a klubba
-
veterán
karavik: Mi várható a heti frissítésben?
-
grafnet
Topikgazda
válasz SztiviVander #12334 üzenetére
Sajnos igazad van: a K&H app-nak elég, ha aktív a kijelző.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Zsoleszhun #12340 üzenetére
Nekem speciel [ez] volt, de ez marha drága (ez 4k60fps-t is kezel). Az olcsók max 1920x1200 felbontást kezelnek, az a baj hogy nem tudom, ha a telefont rákötöd akkor csak letömöríti a 2160x1080-as felbontást vagy egyáltalán nem is működik.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája