Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Belle felhasználok! kevesebbet fogyaszt a ramból belle, mint anna?
Mobilarénás téma is van már egyébként.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
szdavid85
csendes tag
HeLLO!
Déleleőtt frissítettem az N8asom (T-mobile) ,most ,ha rámegyek a szoftver frissítésre,nem csatlakozik a nethez,és az Ovi Maps sem működik(nem indul). Vigyem szervízbe? Gondoltam előtte rákérdek!
THX!
-
Ufff
senior tag
válasz peugeotmate #15603 üzenetére
Vagy olvasson vissza, napok óta ezen rágódik mindenki. Megoldás is lett leírva (több nyelven is - nem bírtam kihagyni, bocsi), többször. Ha ez sem segít, akkor mehet az újrarakás, ha az sem, akkor szerviz vagy Phoenix.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
AndrewTdi
addikt
nekem tökjól működik ezzel az updatetel is.
-
Just486
senior tag
válasz peugeotmate #15608 üzenetére
Az első problémára sem az a megoldás. Szoftverfrissítést keresni kb csak naponta egyszer lehet, ha többször nyitod meg, nem fog csatlakozni a netre, csak behozza gyorsítótárból a listát.
Ha mégis csatlakozni kíván bárki, (értelme nem nagyon van) előre kell állítani a napot.That unconquered country we call the future.
-
Regirck
senior tag
Mi a különbség az Opera két változatta között? (Mini és a Standard-ra gondolok, bár tudommal ezek vannak csak)
-
attisx
addikt
válasz Zamasun #15613 üzenetére
Azé' 670 HSZ és majd' 3 hét nem olyan kevés...
Ettől függetlenül a kereső még mindig csodákra képes.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
sunsun2
tag
Hali!
Nekem a közösségi oldal nem jön be csak nagy fehérség!
Újraraktam mindent de akkor sem!Ha tudtok segítsetek! -
vanezigy
aktív tag
nem tudom, hogy volt e már szó róla és jelent e valamit de a T-mobile-nál a nokia 700 már bellével kapható. [link]
-
karldergroße
senior tag
válasz attisx #15616 üzenetére
Elismerve azt, hogy persze mindennek utána lehet kutatni, de azért megint majdnem ott vagyunk, mint augusztusban, a Nokia által nagyon csúnyán elb@szott anna-frissítéskor: nehogy már az egyszerű júzer hibája legyen, hogy nem ért a főnixes flesselgetéshez és nem is akar ezzel foglalkozni. Azért mégiscsak a Nokia sara és szégyene az, ha egy frissítés után nem működik pl.a navigáció.
-
Sifre
senior tag
Ha már egy sima Maps frissítés is ennyire szétbarmolja a telót, kíváncsi vagyok mi lesz itt ha megérkezik a hivatalos Belle.
-
TaylorPro
addikt
Az N8 és a C7-re kiadásra jelöltt 111.030.0607 Belle magyar lokalizációval már a tesztelésen van. Kiadása decemberig tuti bekövetkezik. Az infó elsőkézből van. Tehát nem Jóska mamája hallotta a piacon, hanem belső infó.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
donceleger8
őstag
válasz karldergroße #15620 üzenetére
Írtam a Nokiának ezzel kapcsolatban, azt mondták tegyem fel a betalabs-ról a 3.08-as szoftvert és a térképeket újra töltsem le.
Nem tudom utána jó lesz-e, tegnap egyelőre a 3.08-at raktam fel, mivel itt valaki azt javasolta megoldásként, de nekem utána sem működött a térképek.
A Nokia válaszát ma kaptam meg délelőtt, szóval a térképet is újra kell rakni. Ez este fog kiderülni, hogy működik e vagy sem, de gondolom igen, ha szerintük ez a megoldás.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
attisx
addikt
válasz karldergroße #15620 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad címezni?
Csak mert a hsz-emnek, amire válaszoltál nem sok köze van a Maps mizériához...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
peugeotmate
őstag
Megérkezett az 1 ausztrál dolláros fóliám, fantasztikus!
Viszont busaman kolléga (szvsz) megoszthatná itt a fórumban, vagy nekem PÜ-ben, hogy az a karcos kijelző csere tulajdonképpen miként is ment végbe.
meg
-
gyurmau
tag
Én meg most kaptam egy frissítést, és újból megy a maps.
Remélem, nem kell visszaolvasnom! -
Joe bácsi
őstag
Azt olvastam Karma fórumtárstól, h. a Bellén az Opera nem megy, mert nem kompatibilis vele. Ez igaz?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
szdavid85
csendes tag
Hello!
Kösz a segítséget,szóval,ha jól értem(amennyiben nem csinálok semmit),akkor lesz legközelebb ovi maps,ha jön a belle. (oké nem mindenki olyan penge,mint ti )
A szoftver frissítés,tényleg napi egyszer megy...
Viszont van még valami !
Az Ovi Suite,program hiba,ha a fényképeket szinkronizálja.
És bocs,hogy az előző témában nem olvastam előre ! Ez jogos volt...
-
busman
veterán
válasz peugeotmate #15627 üzenetére
Bevittem,szètkaptàk,ùj kijelzô be,csavarok vissza,bekapcsol,örül...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Joe bácsi
őstag
válasz peugeotmate #15632 üzenetére
Kb. 1,5 hónapja......Akkor megnyugodtam. Holnap tapizok meg egyet élőben. És ha a személyes tapasztalat is pozitív lesz, akkor beruházok egyre.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
rento
őstag
válasz peugeotmate #15635 üzenetére
na ez engem is érdekel, mert nekem is ráférne egy új....
-
Joe bácsi
őstag
válasz peugeotmate #15635 üzenetére
Ennyit a Gorilla Glasról!
-
busman
veterán
Nagyon jò ismerôsöm az illetô,megoldotta nekem..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
gyurmau
tag
válasz szdavid85 #15630 üzenetére
Én kaptam most egy frissítést a maps-re, amitől az most újból megy. A frissítést csak a nokia suite látta, a teló nem. A kollégák által korábban leírtak is tökéletesen működnek: betalab, vagy N8fan.
A szinkronizációs beállításoknál nézd meg, hogy a fényképeket hova akarja tenni, talán át van nevezve a mappa. -
imi290
aktív tag
én is most telepítem a továbbfejlesztett térképeket, de csak pár kB ? szerintem nov 20-án fog jönni a belle érzem ha már a pc alkalmazást is már frissítették belles-re az árúházat is most a térképeket ha ez már az,lassan jön a közösségi.anna-n ez mind egyszerre volt kb.
legnagyobb bánatomra a HR után kiment a camera pro alkalmazás nincs kókusz videó közben ... -
rocks
aktív tag
maps 3.08-ról
Elmondom hogyan sikerült működésre bírnom:
kipróbáltam a betalabst is de csak részben oldotta meg (időjárás nem ment, autóval nem ment, stb.)
Megpróbáltam vissza tenni az elődjét de nem engedte.
Este csináltam egy gyáris beállt (adat törlés és vissza áll.-t)
(előtte nem árt kimenteni a fontosabb adatokat... )
Újra raktam a telót, a korábbi maps-ot felraktam, de nem ment az időjárás, autóval stb... ettől kissé ideges lettem
Ma de. mégegyszer megcsináltam az adattörléses visszaáll-t.
pc-ről feltoltam rá pár ország térképét, majd a frissítéseknél mindkét Annát, majd egy kis idő után a felkínált maps,3.08-at is az oviról.Most már qrva jó minden! . (Villámgyorsan felmegy, és a műhold nézet + időjárás is megy!!!)
(kezdhetem vissza rakni a dolgaimat)
Ja és a c: mem. több lett vagy 15 MB-val!
[ Szerkesztve ]
-
Just486
senior tag
válasz imi290 #15647 üzenetére
Az első 2-3 percben nekem sem tetszett, de így egyrészt energiatakarékosabb a "navis menü" megnyitása (meg gyorsabb is). Másrészről pedig így testreszabhatóbb az egész.
Ha olyanra szeretnéd, mint régen, csinálj egy "térképek" mappát, és rámold bele a dolgokat, amik 3.6 -ban az alkalmazás menüjében voltak.
Különböző programokkal saját ikont is beállíthatsz a mappánakThat unconquered country we call the future.
-
Rizs@
csendes tag
Sziasztok, olyan problémám van hogy vettem egy eléggé drága fülhallgatót be is linkelem hogy milyent a készülék meg azt irja hogy nem kompatibilis.... ez hogy lehet pedig ugyanolyan jack dugós semmi különbség nincs egy ilyen drága telefon mér finnyázik??? Azon gondolkodom hogy nem e a Anna miatt van esetleg bárén ehhez nem értek....
Ezt vettem:
http://www.skullshop.hu/termek/ink%C2%B4d/81
SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8
-
bringasisti
őstag
válasz donceleger8 #15623 üzenetére
Nem értem a Nokiát, osszák az észt ahelyett hogy egy enyhén nedves viledával letörölnék a sz@rt az oldalukról. A kijelzőn a virtuális gombocska mire a szoftverfrissítés van írva mire való
BENEFON DELTA--------N8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest