Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz deka10 #15200 üzenetére
Zsír új magyar PC kódos E6 friss SW-vel megette a nortonos módszert. Lehet h azt próbálom meg mert azt legalább tudom milyen, én matattam, ha nem megy feltolom ezt.
Alapból 22-vel van szerelve a tel (N8) az a teszt pad, de 25-öt tennék fel (eureo3-as kód) utána és törném ezzel.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
AndrewTdi
addikt
Estét!
Van esetleg valami weblap vagy valami amivel telefonon keresztül tudnék netsebességet mérni?
Nem tudom, hogy a notim wlanja kattant meg vagy a rúteremé, és a telefonomon kívül nincs másik wlan eszközöm hogy leteszteljem. -
Regirck
senior tag
Erre vki vmit?
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
Kellene egy kis segítség, haver mailjére válaszoltam az alap klienssel és nem küldte el az e-mailt. A kimenők mailoknál van. Az isternért nem tudom rávenni, hogy elküldje, vagy legalább kimásoljam a szövegét.. "küldés közben nem nyitható meg" jó akkor opciók->küldés és fogadás.. Erre mi történik, lecsatlakozik a wifiről...
Normális az ilyen???
Meg az, hogy az akksi csak 12órát bír??? pl volt olyan, hogy este feltöltöttem reggelre lemerül. Úgy, hogy nem volt hozzányúlva.
Egyszer éjszakás voltam és 7órán át filmet néztem rajta, még akkor sem merült le!! Most készenlétbe meg 10óra alatt..
Ja és a wifi-t hogy lehet kikapcsolni??
Egyszerűen hihetetlen hogy elcseszték ezt az annát....élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Regirck
senior tag
-
donceleger8
őstag
Hali.
CameraPro-val kinek mi a véleménye? Próbáltam keresni egy letölthető változatot, de nem találtam, így megvettem. Nem az a 600 Ft fog a földhöz vágni, de nekem már gyárilag Annás volt a készülék és a hivatalos camera update-et is feltettem, amivel már a gyári kamera szoftver is 30 fps-t tud és úgy látom, hogy a minősége jobb a gyárinak, mint a CameraPro-nak.
Fénykép készítésénél meg nincs focus, pedig félig le van nyomva az exponáló gomb, még a kis négyzet sincs a helyén. Meg az egész kinézete is zavar, túlzsúfolt. Úgy gondolom rossz vétel volt. Vagy csak én nem tudom kihasználni a benne rejlő lehetőségeket?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
CS_D
senior tag
válasz Regirck #15214 üzenetére
Parancsolj: [link]
Ebből a 15-ös kell neked. Saját ízlésedre szabhatod, majd bemásolod a helyére.
Tulajdonképpen az is jó, ha innen letöltöd a mod packot, előtte megnézed a sis fájl tartalmát, hogy a gallery mod mely mappákat érinti, és adott esetben kibővíted, majd mented, és feltelepíted.
Persze ehhez hackelt installserver kell.
-
Regirck
senior tag
Köszönöm!
-
leviske
veterán
Létezik, hogy a Nokia 800-ban és 710-ben nincs NFC? Csak mert valamelyik YouTube videó kapcsán említették, de nekem úgy rémlik, mintha valamelyik Lumia reklámban viszont pont szerepelne az NFC használata.
-
félisten
Én is már kézbe vettem. 25.7-re kaptam 4 frissítést. ez oké, belle mikor jön? mert méár van N8-ra hivatalosan.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagysuhi
tag
válasz donceleger8 #15215 üzenetére
Mindent be lehet állítani rajta. AF mód-- nincs autofókusz, folyamatos, egyszeri. A kis négyzet is elővarázsolható, a menü eltüntethető. Továbbá 11-szeres zoomot tud. Egyedül a sorozatfotózást hiányolom és a videokamera átkapcsolás lehetőségét. Próbálgasd!
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
MC Pite
veterán
Töröld a mélt. Majd a fiókot, és hozd létre úgy, hogy nem fogadod el a licenset.
Nem, 12óra nem oké, 2 napot kéne mennie. 7óra filmezés? 2nél nem bír sztem többet...Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Digital
addikt
Hali!
Toltam egy frissítést Annára, és van egy olyan alkalmazás a képernyőn hogy communicator!
Ez mi a vihar, mire lehet használni?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Ufff
senior tag
AKAROOOOOOM!
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
semetka
őstag
2 hét múlva Székesfehérvár fele lesz dolgom és megcsináltatom a kijelzőt. Sokan írtátok hogy jó szervíz.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Szemi88
tag
Én megelégednék a rajta futó MeeGo rednszerrel is
Nekem semmi bajom az N8-al
Amúgy tényleg jó a telefon meg minden, de nekem pl az nem tetszik benne, hogy nem lehet szétszedni. Pedig nekem ez fontos, mert most készülök házat cserélni az N8-on mert sajna kicsit már viseltes
Az N9-nél ezt nem tudnám kivitelezni. Meg nem tudom, javítsatok ki ha tévedek, de nekem ez a telefon nem tűnik szerelhetőnek.... Lehet ha valami ebben meghal, és már nem garis akkor kuka a telefon?
iphone 15 pro max, PlayStation 5, PS nick: Mr_SweetPeaShine
-
Szemi88
tag
válasz attisx #15242 üzenetére
Köszi a videót!
Bevallom nyálcsorgatva néztem végig...
Ez a mániám, már néhány éve magamnak csinálgatom a telefonokat
Kicsit hasonló a szétszedési mechanizmusa mint az iPhone 3G-nek. Azt is hasonlóan kaptam szét. Bár az tény, hogy a kijelző könnyebben kijött belőle.
Kiszedtem a két csavart, aztán tapadókorong a kijelzőre és voálá Már kint is volt
iphone 15 pro max, PlayStation 5, PS nick: Mr_SweetPeaShine
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
A beta labs-os camera update benne lesz alapból a Belle-ben, vagy ott is külön kell majd telepíteni?
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
Declare
őstag
Hello!
Tönkrement a fülhallgatóm 5hónap azért nem érzem, hogy olyan sok idő, hogy feladja a küzdelmeket a füles .
Kérdésem az, hogy szerintetek csak a nokia fülhallgató jó hozzá, ami vezérelni is tudja a telefont? Néztem több gyártónak a füleseit is, van pár amin van ilyen kis vezérlő egység, de majdnem mindenhol csak iphone, ipod kompatibilitást írnak. Nem tudjátok hogy lehetene kideríteni, hogy egy adott füles vezérelné e az n8 at? Vagy nokiáson kívül más biztosan nem ?
-
deka10
senior tag
Új opera mobil/mini az oldalukról tölthető.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest