Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Cool Hand #16951 üzenetére
Átmenetkor lilás. Példa: [link]
A lila is sokféle lehet, én azt tapasztaltam, hogy van az enyhe és a brutál. A brutál már akkor látszik ha megy a kamera és a képet oldalról nézve lilás hatásúnak látod. A enyhe kivitelt azért vadászni kell. pl a fenti minta képpel, de mivel nekem lila mentes van tudom milyen a rendes. Érdemes hibátlanra törekedni.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Cool Hand #16957 üzenetére
Elmondom nekem mi volt. elvittem az egyiket kijelző cserére annak volt papírja bevették, mondom megpróbálom a másikat is, mondom a tagnak ha gépre dugom azt mondja maris, de se számla semmi és svájcból való. Annak is kijelző és HDMI takaró csere lett volna. Megforgatta nézte, oké de megnézzük a HDMI port mellett az imei címkét, hát nem volt ott. Azt mondta ez így nem megy és visszaadta.
-
félisten
válasz Cool Hand #16960 üzenetére
Erre is kitértem érintőlegesen, mert svájv meg magyar menü? Mondtam, hogy nem kell a szofthoz nyúlni mert be van állítva (a garis is ilyen volt, "be volt állítva" ha érted). Igazából szerintem akkor matatják ha arra utal a hiba, de ajánlott úgy odavinni ahogy nekik jó.
peugeotmate! Enyémhez hozzá sem szagoltak, pedig ha ránéznek..... Meg aztán ha hozzányúlnak nyakonvágom őket, tele a képeimmel stb...
[ Szerkesztve ]
-
Cool Hand
tag
válasz peugeotmate #16963 üzenetére
Hát az legyen a legkisebb gondom
-
Apropó lila kijelző, lehet hogy ez redundáns lesz, de most jutottam el odáig, hogy felflasheljem a Taylor-féle módosított Belle RC-t. Na az alap háttérkép a farmerzsebbel teljesen lila
Az nem újdonság, hogy az én telefonom az első, lehető legrosszabb eresztések közül való, de azért ez a kép megütött. Vagy ennek lilának kéne lennie szándékosan?
“All nothings are not equal.”
-
semetka
őstag
Nálam is ez verte ki a biztosítékot. Taylor zsebben készült N8-a. Teljesen lila volt tőle a kijelző. EZért vittem szervízbe. AMúgy klassz sötét színe lenne, nincs benne egy lila sem.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Assdak
őstag
Dobjátok fel azt a képet, had nézzem meg =)
-
tiggger
csendes tag
Hello mindenki
Letöltöttem Herald Meyer féle HDR progit,de inditás után csak egy fekete kijelző fogad.
Próbáltam 1.00 és 1.00(2) vel is de ugyanaz a szitu.Mitől lehet?
A telón még Anna fut.
Köszi....nem baj ha lassan haladunk,mert egyáltalán nem biztos,hogy jó felé megyünk....
-
TaylorPro
addikt
Tényleg nagyon látszik. Nekem három hetembe és kemény harcba került amire kicserélték a kijelzőt. De megérte mert ha a két kijelzőt látod egymás mellett akkor totál más képet ad, és nem csak a szürkénél mutatkozik meg. A hibátlan kijelző sokkal élettel telibb. Én amikor megkaptam akkor döbbentem le hogy a jó kijelző mennyivel másabb. Tesztnek amúgy ott van a Tron videó ami gyárilag rajta volt. Ott tiszta májfoltos okádék az egész rossz kijelzőn.
Itt a kép aki nem ismerné: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
imi290
aktív tag
jo lett a belle,szinte majdnem minden mukodik rajta,egy az ovi storet nem tudom feltenni,de majd azt pc-rol fog menni gondolom. Erdemes feltenni az operat ?ti melyik bongeszot hasznaljatok?ill olyan kerdes hogy bellen nem tudo megnezni az akkumulator szintjet hogy hany szazalekon van,vagy csak en vagyok vak.fent van a battery monitor amugy,de megis. Valaki hasznalja a sym torrent programot? Tegnap toltottem le valamit,es eleg jol meritette a telefont,persze nem lepodom meg ezen.csak hogy mas is igy-e tapasztalta
-
oggy71
tag
Egy HDR képem szerettem volna belinkelni, de nem jött össze
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Play to programban eddig le tudtam játszani letöltött videókat is,most csak a saját felvételeket tudom...?:
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
félisten
Jaj de sok a bajotok.
-
tiggger
csendes tag
válasz TaylorPro #16991 üzenetére
Köszi szépen,a kamera nálam sem működik.Illetve működik de amint rányomok a settings-re kilép a programból.
Fényképezőnél is.Asszem lassan itt az ideje feltolni Belle-t.......
[ Szerkesztve ]
....nem baj ha lassan haladunk,mert egyáltalán nem biztos,hogy jó felé megyünk....
-
MC Pite
veterán
A q..a teteves anyjukat!
"Továbbá, a telefont úgy adtam le hogy a kijelzőn volt egy 3000Ft-os Brando kijelzővédő fólia, amit levettek és nem kaptam vissza! Miért vették le??? Miért nem adták vissza???"
Mikor enyémről (N79-ről 3×!, N8ról 1×) leszedték, játszották a meglepődöttet hogy ők ilyet sose csinálnak! Pedig az N8 felküldésekor direkt felhívtam a nő figyelmét erre...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
busman
veterán
Play to-ra vki?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest