Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS_D
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja lehetett olvasni róla, hogy lesz Alien Davlik emulátor Qt-hoz, és menni fognak az Android alkalmazások egy kis portolás után Belle alatt.
Erről van valami frissebb információ, esetleg jelentek meg már ilyen alkalmazások?
-
peugeotmate
őstag
válasz Al_Bundy_v2 #17394 üzenetére
Remek lenne, ha nem küldene el egyfolytában azzal az üzenettel, mikor elindítok egy számot, hogy "Nem sikerült csatlakozni a szerverhez", bal felső sarokban pedig megjelenik az "adatkapcsolat ki" felirat, pedig wifin rajta lógok. A fiókomat be tudtam állítani, illetve a kedvenc számaim/adataim stb látom is, de lejátszani nem lehet. Fura. Beállításokban sem találtam olyat, ami segítene.
meg
-
xlife11
senior tag
Üdv!T-mobilban nézelődtem telefon között, és N8-at kerestem de már csak C7 van.Egyelőre nem lehet kapni (elvileg) hamarosan új szállítmány érkezik, ez igazából lényegtelen, mert holnap felcsörgöm trémobilos ismerősöm, majd ő eligazít.
Kérdés#1:Van-e elérhető Belle C7-re? (hivatalos nem hivatalos...)
Kérdés#2:A nem hivatalos fissítéseket mennyire nehéz felerőszakolni rá?
Btw, bocs hogy ide írtam, de látom a C7 topikja halott.
-
Al_Bundy_v2
csendes tag
válasz peugeotmate #17404 üzenetére
Beállítások - Alkalmazás beállítások - Videók - Használt hozzáférési pont. Itt át kell állítani valamelyik wifire. Nekem így működik.
-
peugeotmate
őstag
válasz Al_Bundy_v2 #17408 üzenetére
Jogos, köszi szépen! Így már működik. Tényleg mérföldekkel jobb, mint bármelyik másik lejátszó!
meg
-
Galant
tag
válasz Al_Bundy_v2 #17408 üzenetére
Beállítottam ezek szerint,de nekem el sem indul.
"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
kacsa7
őstag
Akik használják az új belle-es időjárás widgetet azoktól kérdezném, hogy nálatok frissíti az értékeket magától ha nem kap netet? Konkrétan letöltöm wifiről 3-4napra előre az adatokat, az adott időpontban kiírja h. aktuálisan hány fok van, milyen az idő és addig nem frissít a widget, amíg megint fel nem megyek netre. Másnál is ilyen szarul működik?
Az SPB Shellben levő időjárás widget letöltötte előre az adatokat, aztán használta, amíg nem kapott újra netet és frissített. Ez a mostani nokiás megoldás meg szart se ér így kb... Este 6kor is a reggel 8-as értékeket mutatja... -
deka10
senior tag
válasz kacsa7 #17414 üzenetére
Szerintem ez még elég béta, reggel kifagyott a érintőképernyő a főképernyőn egyetlen ikonra sem reagált, és biztos a későbbi kiadás már jól fog működni.
Ha jól tudom egyébként ez csak valami portolt cucc.[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
kacsa7
őstag
válasz Al_Bundy_v2 #17394 üzenetére
Közben kipróbáltam már. Hát ez vmi brutál jó! Szélsebesen megy. 2 órás youtube videóban ahogy elindult, beletekertem a közepéhez, végéhez, azonnal odaugrott és játszotta. Nem kellett fél óra amíg betölti.
Ha a webböngészőt is ilyen szintre hoznák, na az lenne vmi fenomenális
Gyakorlatilag az egyetlen gyengepontja a telefonnak a lassú böngésző. Abban a droid hülyére veri... -
xlife11
senior tag
-
Regirck
senior tag
Feltettem a legújabb Adobe Reader 10 és QuickOfficePro 7-t megkell mondjam akinek lehetősége van rá tegye fel, mert sokkal gyorsabb mint ami gyárilag van rajta.
-
MC Pite
veterán
válasz xlife11 #17419 üzenetére
701 alsó középkategóriás, N8 meg felső. Furcsa hogy összehasonlítod...
Regirck, link esetleg? Nem látom honnan szedtél te tizes readert...
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Pikkolo^^
addikt
Használ valaki wifi hotspottert? Ha ilyen akkor melyiket és mi a tapasztalata?
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MC Pite
veterán
válasz TaylorPro #17425 üzenetére
Azért dolgoznak a fiúk a bányában... meg Taylor is
Látom zenelejátszó widget már normalizálódott, halvány esélyt látok akkor a mélwidgetre is... Úgy legyen!
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
busman
veterán
Tolom fel! Thx!
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Tomsec86
tag
most kezdtem el gyalulni a régit...és tolom is fel ezt
Huawei Mate 10 Pro
-
kacsa7
őstag
tuti volt már róla szó, de nem találom a megoldást. felraktam azt a phoenixet ami taylor oldalán van és indításnál kiírja az "Install a Nokia dongle and try to start application again" hibaüzenetet. erre mi a megoldás?
-
veterán
Sziasztok!
Most vettem Barátnőmnek egy ilyen kis aranyos telefont.
Viszont lenne a Drágának 2 észrevétele. Valamilyen megoldást tudnátok eme problémákra?1.
Ez előtt egy x10 minit hajtott. Ott a telefon valahogy szinkronizált a facebookjával, és leszedte a fotókat, teljes neveket a telefonszámokhoz. Itt ezt nem lehet megoldani valahogy?2.
Mikor hívják, akkor csak számot ír a telefon. Azt, hogy ki keresi, nem. Pedig el vannak mentve a nevek, és névjegyzékben látszik is, ha Ő hív valakit, akkor írja, de ha Őt hívják, csak szám van.Egyenlőre nagyon meg van vele elégedve. Neki GPS és Kamera miatt kellett, de nagyon tetszik rajta a Need for Speed is.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Pikkolo^^
addikt
-
CS_D
senior tag
válasz TaylorPro #17433 üzenetére
Profi munka lett.
Nagyon korrekt a ROM-hoz csatolt törölt alkalmazás pakk is.
Három dolgot szeretnék visszacsinálni a ROM-odhoz képest, tudnál benne segíteni?
- a névjegyzék, üzenetek, óra maradjon a memóriában (végülis ezért van a RAM)
- a gyorsított elforgatásvezérlés maradjon defaulton
- a lezáró képernyő ne forduljon el.Meg tudnád mondani, hogy ezekért mely fájlok felelősek?
Előre is köszönöm.
-
Fefe52
tag
Ez egy pörgős topik, így talán nem szentségtörés, ha itt kérdezem meg: milyen módszerrel lehet kikapcsolni a a C5-00 kamerahangját? Napok óta keresem a hsz-kben, egyszer olvastam, de nem találom.
Köszi és elnézést, hogy benéztem az N8-ra :-) -
Pikkolo^^
addikt
Az evernote widget kicsinálta a telefont így most is felrakom az új verziót
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest