Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Mert örülnék, ha ezeket is javítanák:
"Firmware Update Nokia Lumia 800 device
Nokia has set up a small firmware update for Nokia Lumia 800 device. The only problem is that the update, 12072, not yet built up a global manufacturer based in Finland. The update repairs a problem came about after the volume, which in the previous update, 12070, has been locked in the Power Management issue. The software release includes a new 12,072 camera app update, which improved the camera's settings. The volume of use, it is said that the video games, it is difficult to manage, while at the same time, it spoils the tone of the Nokia Lumia 800 device. The error due to the extremely loud ringing phone before answering, even as early as the first second, as the call reaches the device."
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
-
.LnB
titán
Csak általánosságban kérdeztem, hogy sűrűn vagy ritkán hallani ilyen meghibásodásokról, de az érved logikus
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tylerddd
veterán
Jelenleg WP7 fronton a high end az 1,4Ghz proci/512ram/480x800-as kijelző. Ugye ilyen telót, pl. Lumia 710, már kap most is 60-70 körül. Ez a konfig, ha kijön a WP8, már egy erősen középkategória lesz. De a hangsúly a WP8-on van, h az lesz rajta. Mondhat akárki, akármit, a WP7 nem nagyon lesz támogatva utána, max gyártói részről, esetleg egy-két foltozás Microsoft részéről. De alkalmazások, újak, nagyon kevés eséllyel lesznek rá. Nem hiszem, h a fejlesztők megírnák ugyanazt az appot 7.8-ra és 8-ra is!
A WP8 meg hiába lesz más kategória, más ár, ahogy írod, nem hiszem, h egy fenti hardverekkel megpakolt WP8-as telefont többért adnának majd, mint jelenleg egy Lumia 710-t vagy Omnia W-t!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
MODERÁTOR
konkrétan nem tudok vele üzenetet küldeni, tudom nem nagy gond, de ha ez az egyetlen funkciója...
Egyébként érdekes, mert wifi-re csatlakozva működik, sőt ugyanezt a kártyát átrakva egy kukadroidba, ott működik a hívás is, üzenetküldés is
tylerddd: a wp7re már megírtak mindent, amit a rendszer engedett, így nem is kell nagy újdonságokra várni. Nekem legalábbis nem hiányzik 368 db új zseblámpa app
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
OnIces
tag
"Akinek bantja a szemet, toroltesse "
(#7197) tylerddd azt, hogy nem jön be lehet csendben is csinálni!!
Nem tetszik??? Továbblépsz. Nincs ezzel baj és nem is lesz sohasem.(Szted miért nincs dislike a bizonyos oldalon??? Mert sokkal többen nyomogatnák azt.)
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
tailor
őstag
Aha... látom, sokaknál a PW megmaradt a "41 megapikszeles kamerá"-nál. Nem, a PW egy újfajta képalkotási elgondolás, ahol a különböző, eddig nem látott technikai újításokkal a még jobb kép- és videominőség a cél. Ez a 808-ban a hatalmas felbontást és a veszteségmentes zoomot jelentette, a 920-nál pedig a szuper optikai képstabilizátort. Valószínűleg a jövőben ezeknek létrejön majd egy "keresztmetszete" is - talán más újdonsággal karöltve a képalkotás terén.
(Bakker, Nokia, alkalmazhatnátok a marketing részlegen... lécci )
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
-
Zol01
tag
Én is ma kaptam ezt a képet, link nélkül! Gondoltam megosztom veletek!
Második kérdésedre válaszolva nem, vagyis nem szeretném hogy az emberek csámcsogjanak rajtam![ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Én akkor is kiba**ásnak érzem, h egy olyan telefon, ami nincs egy éves, nem kapja meg az új rendszert! Azt pedig kizártnak tartom, h tavaly ilyenkor nem tudták még, h lesz WP8 és, h nem lesz jó a WP7-es telókra. Csak hümmögés meg mellébeszélés volt, h vigyék a telefonokat! Én pl. tuti nem vettem volna meg a Lumia 800-at, ha ezt tudom.
Gondolom ez már sokszor végig lett itt zongorázva, ezért hagyjuk is. Így jártam, ennyi, beletörődtem ...
-
tylerddd
veterán
És ezt nem tudták egy évvel ezelőtt, h nem lesz jó a hardver??? Szerinted ha ezt konkrétan tudja a vásárló réteg, hányan veszik meg a Lumiákat?!
Erkölcsi veszteség mellett anyagi veszteség is számomra. Nekem nincsenek spanjaim, akik innen-onnan olcsóbban szerezni tudnak telefont, GSM boltban pedig nem veszek a kétes eredetük miatt, használt megint nem gyere be. Kb. felét éri a februárban vásárolt 800-asom, mint amennyiért én megvettem ... Nem lenne semmi baj, ha 70k-ért vettem volna, de nem annyi volt.
-
tylerddd
veterán
Nem tudta senki, csak a Microsoft és gondolom a gyártók. Ezért is írtam, h csak a terelő válaszadás volt részükről. Igaz, h nem mondták, h lesz rájuk WP8, de azt sem, h nem. Az pedig kizárt, h fél év alatt fejlesztették a WP8-at, tehát tudniuk kellett. Csak akkor jelentették be, h lófa**t meg esti fényt kapunk, amikor már stagnálni kezdett a Lumiák utáni kereslet. Akkor már úgymond mind1 volt nekik. Hányan írják itt, h inkább megvárják a WP8-as telefonokat?! Én vagyok az egyetlen, akit zavar ez a tény??? Nem hiszem. Amit te produkálsz, az a tipikus "megmagyarázom magamnak, h nekem nem kell a frissítés" reakció, közben pedig belül motoszkál valami ...
Azért 50%-os árcsökkenés elég durva egy flagship telefontól! Az androidos nem veszít így az értékéből!
Nem rohanok megvenni, mert nem adok még egyszer esélyt egy gyerekcipőben járó rendszernek (bada, WP). Majd mire kiforrja magát, lehet veszek újra egy WP-s rendszerű telót. Amikor megvettem a 800-ast, nem gondoltam volna, h ennek így pikk-pakk vége lesz és teljesen új rendszert írnak. Kb. mintha az új JB-android csak azokon a telókon lenne, amelyik azzal jön ki és még mókolással se lehet rátenni a régebbi telókra. Milyen felháborodás lenne abból?!
A WP rendszer pedig közel sem olyan kiforrott és jó még, h ez elnézhető legyen ...
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Kb. annyian, ahányan megkérdik, h érdemes e ilyen készüléket venni. Második kérdésük, h "vagy inkább megvárjam a WP8-as készülékeket".
Nem hitették el, h lesz rá, de annyi gerinc sem volt bennük, h kimondják: nem lesz WP8 a régi készülékekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest