Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
guest666
aktív tag
Hi !
Vettem tegnap egy ilyet az asszonynak, elsősorban az ingyenes offline navi miatt, ha megyünk külföldre, akkor ez jó lesz offline.
Viszont játszadoztam vele, és kiírt valamit, hogy a navigációs licence csak Magyarországra ingyenes (a többi országot külön meg lehet vásárolni), viszont le lehet tölteni mindenféle térképet az egész világból elvileg ingyen.
Most akkor hogy is van ez? Ingyenes külföldön is, vagy csak Magyarország?
A másik kérdésem a fényerővel kapcsolatos: az automatikus fényerő túl sötét, nem lehet valahogy ezen állítani, hogy automata legyen, de egy fokkal világosabb legyen, mint ez a gyári beállítás?
Köszi! -
guest666
aktív tag
oké, köszi.
Belementem Here Drive menübe, és most 4750 Ft-ért kínálja a globális navigációt, végülis nem nagy összeg, de én úgy gondoltam, hogy ez ingyenes a Nokiákon... mindegy ennyiért megéri -
guest666
aktív tag
ezt hogy érted hogy pontosabb és részletesebb?
Egyébként itt ahol lakunk (falun) a Nokia térkép kapásból bevisz egy zsákutcába
Google az jó, itt legalábbis (mondjuk én jelentettem be az új utat, és kb. 2 hét múlva bejárták, feltették, még értesítést is küldtek róla).
Még a forgalom megjelenítés (google), amire azt hittem hogy egy orbitális baromság, de egész jól működik, jól jelzi a dugókat. Nokián ilyen nincs (legalábbis itthon), mondjuk offline amúgy sem működne az ilyen... -
guest666
aktív tag
Amugy én S3-at használok, tegnap Bp-en voltam, bemondtam a navinak, hogy MOM park, siman felismerte, már navigált is, Bauhaus Csepel-re szintén.
Here mapsban is van ilyen lehetőség? Sokkal jobb mint a cimet pötyörészni befelé, pláne ha nem is tudom a címet, csak annyit hogy MOM, stb. -
guest666
aktív tag
Ti használjátok az automatic brightness funkciót? Vagy fullra van téve a fényerő éjjel nappal?
Mert nekem az automata nagyon sötét. Lehet ezen az automatán tuningolni? Mert jó lenne az automata, csak lenne egy fokozattal fényesebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest