Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roby1520
tag
válasz martinkeet #5050 üzenetére
Ez változni fog szerintem még 100%
-
martinkeet
aktív tag
válasz Cooley18 #5051 üzenetére
Szervízben?
...csak azért kérdezem mert a minap leejtettem kb fél méterről ,és azóta néha ugrál a kép ,és feljön a cortana ,mintha beragadt volna egy "gomb".
Gondolom ,hogy ez is kijelző csere lesz.
Zárójelben megjegyezném ,hogy az volt az egyetlen nap amit a nilkin kemény tok nélkül töltött. Se előtte ,se azóta nem ejtettem le. -
Vegitaa
senior tag
-
Cooley18
aktív tag
válasz martinkeet #5053 üzenetére
Saját kezűleg cseréltem. Már a második alkalom volt, és az elsőnél 47eFt-tal lehúztak (hozzáteszem, Nokia Care-ben még egy 20-ast rádobhattam volna), úgyhogy most inkább az ebay-t választottam. 24eFt-ért szerszámostól kihozták 1 hét alatt, és kb. 5 perc volt kicserélni...
-
martinkeet
aktív tag
válasz Cooley18 #5055 üzenetére
Amint biztos vagyok a hibában ,rendelek Én is egyet.
A hiba itt látható.
Ennyire azért nem ugrál ,inkább csak "remeg". Egy lezárással ,majd feloldással viszont helyre áll megint napokig a rend.[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Ehhez mit szóltok? Én meggondolom hogy rendeljek...
-
sharplaninac
tag
Sziasztok. Használ valaki Nokia CR-200-as autós töltőt ehheza csodához? Érdekelne a vélemény.
[link]A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
Yoretto
tag
válasz sharplaninac #5061 üzenetére
van ertelme vezetek nelkuli autos toltonek?
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
sharplaninac
tag
válasz Yoretto #5062 üzenetére
Nem tudom . Èrdekesnek talàlom. Otthon ès a melóhelyen is fatboy töltőt hasznàlok, nekem tetszik. Valahol olvastam hogy ez a típus gyengèbb mint az utódja a 201 -es. Ezèrt èrdekelt volna hogy milyen. Èrdemes-e esetleg beszerezni.
A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
-
Cooley18
aktív tag
Úgy néz ki, hogy az én telefonom elátkozták... Most, hogy 2 hete végre másodszorra is kicseréltem a kijelzőt, sikerült megúsztatni úgy a tengerben, hogy természetesen csavarzúzó nem volt nálam, úgyhogy még csak ki sem tudtam húzni az aksit, és csak rá 2 napra jöttem vissza. Mostanra természetesen miden nyakig ül a sóban, és a réz elemek teljesen befeketedtek... Szerintetek még van értelme egy aksicserének, illetve egy alkoholos fürdőnek? Bár ahogy néztem, ~5eFt egy aksi, úgyhogy úgy vélem egy próbát mindenféleképpen megér, de jó lenne, ha valaki mondana, valami biztatót.
Pedig soha másik telefonomnak nem volt semmi baja, de most, hogy egy drágább telefonom van, csőstül jön a baj...[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
Ha elveszem fülemtől fekete marad a képernyő ezért nem tudom lerakni a hívást. Ez valami hw hiba ? Hol lehet megjavíttatni és kb mennyi lehet?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Cooley18 #5067 üzenetére
keress olyan helyet ahol ultrahangos tisztítást vállalnak. szerintem 10 körül lehet, beázott telefonokat szépen ki tudják tisztítani vele.
Ultrahanggal tisztítják meg az alkatrészeket
Az APPSolute szakszerviz tanácsai szerint akár tengerbe, akár csak a kádba esett az okostelefon, érdemes minél hamarabb - egy-két napon belül - eljuttatni a szerelőhöz, hogy ott alkatrészeire szedjék szét, és kiszárítsák a készüléket. A javítás során ultrahangos tisztítóberendezéssel is eltávolítják a szennyeződést az olyan alkatrészekről, amelyeken az eljárás alkalmazható. Például az LCD-képernyőt nem lehet ezen a módon megpucolni, de az APPSolute szerelőinek tapasztalatai szerint a betüremkedett folyadéktól megfoltosodott érintőképernyő foltjai sokszor néhány nap után eltűnnek. Egy vízbe ejtett iPhone-ban tipikusan az alaplap, az alsó csatlakozók, a hangszóró és a mikrofonok szoktak tönkremenni.
-
Cooley18
aktív tag
válasz FreedomHUN #5077 üzenetére
Maradok az izopropil fürdőnél és az aksicserénél. 5eFt-ból megvan, aztán ha nem lesz jó, nem szarakodom tovább ezzel a telefonnal.
Tud valaki bármit is x86 alapú Win10-es Lumiáról? Mert korábban voltak pletykák róla, azt mindenféleképpen megvárnám valami cseremobillal. -
félisten
Srácok honnan lehet ilyen telefont beszerezni? Amikor nekem volt, akkor még sok volt az aprón... Most meg... Gondolom itthon sehogyan
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Šolaire
veterán
válasz Plazmacucci #5080 üzenetére
Szia újonnan se kapni már? Ha jól emlékszem note-ra váltottál. Ha szabad kérdezni miért akarsz megint 1520-at?
“Praise The Sun” \[T]/
-
félisten
-
Šolaire
veterán
válasz Plazmacucci #5082 üzenetére
Ok értelek
Ezen az egy helyen találtam:
[link] de itt sincs raktáron
Máshol sehol nincs de ha gondolod írhatok az egyik nexteles srácnak hátha tudnak neked szerezni egyet.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
félisten
-
Šolaire
veterán
válasz Plazmacucci #5084 üzenetére
Csak gyári garival kellene? Milyen színűt akarsz?
“Praise The Sun” \[T]/
-
félisten
-
Šolaire
veterán
-
félisten
-
Šolaire
veterán
válasz Plazmacucci #5088 üzenetére
Nincs mit csak egy mail az egész mindig tőlük rendeltem,nem okoztak csalódást. Én úgy vagyok vele hogy szerintem nem lesz érdemes most válltani nem hiszem hogy jobb telefont fognak lerakni az asztalra mint a 1520. Várok még egy gent amit remélem snapi 820-al adnak ki.
“Praise The Sun” \[T]/
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #5082 üzenetére
Melyik note-ra váltottál? 3 vagy 4?
-
félisten
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Plazmacucci #5091 üzenetére
1 cipőben járunk. A családban van 1520, váltottam androidra, most jött el az idő hogy megy a levesbe és szerzek ismét egy 1520-at.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #5091 üzenetére
Miért, most elolvastam a tesztjét, szerintem nagyon is jó az.
-
félisten
-
zsoca9208
tag
válasz Plazmacucci #5093 üzenetére
van most fent aprón 1, bár nincs már rá gari, meg kicsit kopott is ahogy néztem
-
Vegitaa
senior tag
Nem mintha nagyon meg akarnék válni a 1520-amtól, de elkezdett izgatni leendő a 950XL...
Tudunk róla valamit? -
zsoca9208
tag
kifutottam a szerkesztési időből, de itt is egy:
[link][ Szerkesztve ]
-
félisten
-
FreedomHUN
senior tag
szokott fent lenni.
Nekem a gari nem feltétel, inkább az hogy jó állapotban legyen, újat úgy sem lehet venni, újszerűt meg azért lehet találni.Eladom a mostani telóm aztán nézek valamit.
Az a baj hogy 950 xl jönne szóba újba, de az MS azzal elcseszte, hogy egy rezsós SOC-ot épít abba a mobilba.
szerintem bukó lesz nekik, idáig mindenkinek az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest