Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz natë #5210 üzenetére

    El... csalodott vagyok. Ilyen korulmenyek kozott meg legalabb 2 szerviz lenne eselyes csak a kijelzo miatt. A melegedes miatti egyeb gondokat meg nem akarom mar bekockaztatni. Nem az en igenyeimnek lett szabva a telefon, elfogadom, de hogy a szerviz se tudja hozni az elvart szintet...

    A burkolati serulest mondtak bent, hogy eselytelen kesobb elfogadtatni, mert korabbi fizikai serulesre tudnak hivatkozni. Ha megegyszer megbontjak a keszuleket es ujabb hiba lesz rajta, arra is cseszni fognak valoszinuleg. Jobban amortizalodik fizikailag szervizben a telom, mint az en kezemben (nem szoba korulmenyek kozt).

    Amugy a telefon szempontjabol nem vagyok csalodott...sot... Csak a Jabil maradjon tavol tolem, amennyire csak lehetseges. Elnezest az ott dolgozoktol, tudom, van a forumon par kollega. Ennek koszonhetoen csak ugy fogok legkozelebb Nokiat venni, hogy bevallalom a sajat javitast.

    Persze normal esetben szervizbe se kellett volna vinnem, es most se lennek elegedetlen...a jovoben valoszinuleg ket telefonra fogom osztani a feladatokat.

    Gondolkodtam egy Galaxy K-ba, de a T-be kihelyezett modell mar most bevolt egve. Igy az is kiesik :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák