Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz tariattila #18583 üzenetére
Azért, mert egy playlistbe bele lehet tenni több URL-t, így ha az első címen nem tud a szerver kiszolgálni, a következőt azonnal be tudja próbálni a kliens.
“All nothings are not equal.”
-
stewe780
őstag
válasz tariattila #18583 üzenetére
Az opera nálam is kilép ha forgatom a képernyőt, hát nem forgatom. PowerMP3-at én nem használom, tudod nálam a folderplay megy. Összességégben nekem NAGYON bejött az 50-es! Youtube-os videókhoz használom a gyári böngészőt rendszeresen (az 50-es előtt nem is tudtam, hogy tud a tel ilyet is , mert a gyári böngészőt sosem indítottam el), meg az ovi store sem lépeget ki szóval ezeket elég jól helyretették. Szerintem a saját stabilitás érdekében valamit változtattak az az alapszoftverben, és ez okozhatja a külső progik instabilabbá válását. Remélhetőleg lesz újabb opera, meg powermp3 verzió, és javítják amit kell, hogy rendesen fussanak. Mondjuk nekem fontosabb, hogy a saját funkciók rendesen menjenek, mint a külsős alkalmazások. Persze biztosan más véleményen lennék ha egy számomra fontos külső alkalmazás nem menne.
Szerk:
Az opera mobil meg nem káozza a gépet. Néha úgy tűnik, hogy lefagyott az egész, de NEM! Én is eleinte kikaptam az akksit, aztán rájöttem, hogy elég a kikapcsot hosszan, kb fél perc nyomni, és kikapcsolható, aztán be. De most már, ha behal, megnyomom a piros gombot, és egy fél perc alatt lezárja a széthullott alkalmazást. Szóval a simby stabil mint atom![ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...