Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elfelejtettem egy játék címét
- Last Epoch
- Bestbuy játékok
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Painkiller - Fókuszban a fegyverek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Red Dead Redemption 2 (PC)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
50 $ csak nekünk sok, arrafelé fél napi munkával megkereshető összeg. De lassan nálunk is szakmunkáért simán elkérhetsz ennyit.
Egyébként meg ha összehasonlítom, mennyit lehet elnyomni egy p2w játékra, akkor aprópénz.
Én legalábbis eljutottam oda, hogy inkább fizetek egyszer egy nekem tetsző cuccért, mint apránként tologassam a tizeseket egy közepes színvonalú RPG-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
gp Az év legvégén, mintegy karácsonyi meglepetésként érkezett a japán Qute Corporation legújabb játéka, amely rögtön az STG műfaj élvonalába robbant. Az Xbox One tulajdonosok egy valódi kincset kaptak.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest