Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Elég beszédes az a kép, amin a play storeos értékelések vannak
-
szupermacs
veterán
Szép, de nem ennyiért. 10-et adnék érte, ha tényleg ennyire lassú.
-
Postas99
senior tag
Svájcban terveztek, és Kínában fabrikáltak.... haha, talán Svájcban koppintották az ikonos kinézetet az Apple-től. A többi, óránként 3 EUR-ba került kínában legyártatni.
Valójában semmire sem jó hisz semmit sem tud, ékszer órának meg végképp gyönge.
Megnézném mit bír el az üveg ha nekicsapod valaminek. Ilyenkor mennyibe fáj a javíttatás? Mert hogy nem 3000 Ft lenne az hol biztos.
Lépjünk tovább nincs itt semmi nézni való.
Tipikus bazári 1 pálcás valami.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Rengeteg oka lenne, hogy miért nem venném meg, de röviden összefoglalva: csupán egy random eBayes okoskaperec/óra tudását hozza, és próbálja magát eladni azzal, hogy svájci.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
RaveForce
veterán
WoW! Éppen a hajnalban néztem utána pont ennek az okosórának, meg pár másiknak, számomra, ez a teszt hiánypótló... és most már tudom, hogy messzire kerülni kell
Kb a lassúság, a rendszer-fagyasztás, és az akksizabálás miatt ez a használhatatlan kategória...
Egyébként eléggé hajaz a xiaomi amazfitjére..Akad még tárcsázó, és óra és időbeállításokat rejtő ikon, valamint egy olyan, amiről nem sok mindenre asszociálnák, de itt kaptak helyet az eszközök.
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
atike
nagyúr
Még egy pár generáció és egészen jó lesz. Ez valahogy nem adja.
-
stamas80
tag
@AliceWake:
Valami komoly tudással bírhatsz, ha sikerült kihozni egy napból 27,8 óra alvást! -
Fejvadi
nagyúr
Nem sok értelme ennek.
-
TTTotya
senior tag
Az első oldal után a többit csak átfutottam. Kiderült a végére, hogy mi értelme ennek a terméknek?
-
Szilofon
aktív tag
A külső tetszik, fehér szíjjal. De ennyi, ha tényleg ennyi gondja van akkor felejtős.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
kalifa777
tag
Értelmetlen és nem is néz ki jól. Legalább a jó dolgokat "lekoppinthatták " volna a legjobb modellekkről.
-
Mr.Silkó
veterán
Még mindig nem látom azt, hogy értelme lenne az okosóráknak a jelenlegi formájukban/árakon. Nyilván ez szubjektív élményre alapszik, lévén, hogy a munkahelyemen nettó fél órát bírná akármelyik ilyen kütyü, mielőtt véletlen odacsapnám valamihez, és szénné törne a kijelző, vagy vizet kapna, és attól halálozna el (a többségük). Pedig nem lenne rossz, ha nem kéne minden rezgésre előkapni a telefont, csak ezek az akkuidők, meg a telefonra mért energiaigény.. Számomra vállalhatatlan.
Lehet túl sokat várok el egyszerre: legyen kábé 20 ezer forint az óra ára - többet nemigen adnék érte, működjön stabilan iOS-szel, legyen vízhatlan, az óralapot borító üveg karcálló és masszív, legyen ízléses a külseje és a szíja (értem ezalatt, hogy nézzen ki férfióraként, nem karon hordott minicomputerként/telefonként), bírja az akku egy hétig. Ha ez meglesz, megyek is a boltba megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
8-9mm vastagság felett szerintem már túl vaskos, erről a majd másfél centiről meg inkább nem is mondok semmit. De cserébe legalább nem tud semmit, lassú és ennek megfelelően gyorsan merül. Egyébként mit gondolnak ezek ezzel a fix szíjjal, majd ha elkoszolódik ez a hófehér vagy neadjisten elszakad akkor komolyan azt hiszik hogy majd veszek egy másik órát a két filléres szíj miatt?? Elképesztő. Jah és pont annyiba kerül mint a Pebble 2 SE....
(#14) Mr.Silkó : Én is pont erre vártam, úgyhogy nagyon megörültem a Pebble 2-nek, csak a szíjjal nem vagyok kibékülve, de szabvány 22mm úgyhogy amint megjön cserelem is fémre.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
HoaryFox
őstag
Röviden: meh
Kicsit hosszabban: A külseje nem lenne gáz, de a többi része "meh""A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
simonzé
addikt
Újabb félkész izé, amit nem teszteltek félig sem, nemhogy tisztességesen.
Az ilyen terméknek nincs sem keresnivalója a piacon, sem létjogosultsága. A jelenlegi formájában egy teljesen értelmetlen, jellemzően használhatatlan, soha le nem bomló veszélyes hulladék.I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest