Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Néhány helyen azért elég érdekesen viselkedik az autó.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
mg1992mg
senior tag
Ez még csak Alpha srácok..
-
snecy20
nagyúr
A Dirt 2.0 nagyon nem elégítette ki az igényeimet, nyilván a WRC sem fogja a sorozat előéletét, eddigi minőségét ismerve, de hátha... az utolsó két rész már nem volt olyan rossz. A szakaszok meg eddig érdekesebbnek tűnnek, mint a 2.0-é.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
GreatL
őstag
Igen, az utolsó 2 WRC-t nem 2 hanem 6 percig játszottam összesen mire rájöttem hogy sajnos kuka... a Dirt Rally 2-t pedig nem nagyon értem, bár az update-k után javult valamelyest. 2.0 -> 1.2-nél tartanak, teljes a káosz náluk.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
fagy53
nagyúr
Ígéretes, de egy videóból legfeljebb a grafikát és a pályát lehet megítélni, a fizikát és a beviteli eszközök viselkedését már kevésbé.
A WRC széria éppen az utóbbi szempontjából volt felejtős sokak szempontjából, mert pár óra- esetleg egy nap kellett, hogy élvezhetően játszható legyen pl. kormánnyal a játék. Aki ezt nem bírta kivárni nyilván kukázta 6 perc múlva ami hiba volt..
Biztosan megveszem, ha megjelenik, remélem tényleg javítanak rajta az előzőkhöz képest és nem lesz visszalépés mint a DiRT Rally 2.0. -
Csapoati
nagyúr
Nagyon szép ez a Colin McRae 2005, szerintem beszerzek egy Ati Radeon X850 XT-t hozzá!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
D.Va
senior tag
Ez így van, sokan tényleg az első 10 perc után dobják hogy szar... Én pl a WRC 5-öt (ami a mostani fejlesztők első WRC játéka volt) is be tudtam úgy állítani hogy élvezhető legyen, de ezt nagyon sok óra és car-setup után tudtam megtenni... Pedig az a játék nagyon nagyon sok szempontból borzalmas volt. Én az online világbajnokság miatt föccöltem bele sok időt az 5-be.
Ehhez képesz a WRC 6 és 7 már nagyon sokat fejlődött, most meg egy évet ki is hagytak... így remélem hogy az új rész irányítása kormánnyal nagyon jó lesz...
A gameplayek meg abszolút nem adják vissza a vezetési élményt, fizikát... Anno pl mikor WRC 5-öt is toltam főleg replayben külső kamera állásból iszonyat gagyinak tűnt az egész, de mikor én vezettem belső nézetből, ezerszer más élménynek tűnt...
Szóval videó alapján nem ítélnék a vezetési élményről/fizikáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Napelem
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest