Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megéri egy T-s N8-at egy Defy-re elcserélni 1 az 1-ben?
Eladó cuccaim: -
-
-
Kvazár
őstag
válasz Heimdallr75 #38221 üzenetére
A sym, mióta zárt rendszer??? Az nem egy S40!
Egyébként meg n-es wifi-s routerem van, így itthon tuti ki van használva.Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Az N8 nincs egyéves, és T-s, tehát gari van még rá bőven. És tökéletes állapotban van.
A Defy T-s volt, de ki lett ütve -> nincs gari... Állapota hibátlannak mondott.A csere után a Defy kerülne az én birtokomba. És én is attól a 10...20e-s árdifitől tartok. Lehet jobban megérné eladni, és utána venni egy Defy-t, és még pénzem is maradna.
A Sym-et szép és jó dolog szidni, de főleg divatos. És nem egy Defy topicban fogom megvédeni az is tuti. De nem temetném annyira...
És ezt a szabadabb a rendszer dolgot nem értem?! Erre is azt teszem fel amit akarok, úgy pimpelem szét ahogy akarom. Minden megváltoztatható és átírható rajta.Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Javítsatok ki, ha tévedek! De az én elképzelésem szerint, az esetek 99%-ában minden telefont függetlennek gyártanak le, és csak utána teszik függővé. Amit aztán vagy egy FW, vagy OP cseréjével, vagy egy szervízkód beírásával meg is lehet szüntetni. (Az 1%-ot a szolgáltató által gyártott, vagy kifejezetten a szolgáltatóknak gyártott készülékek számára tartom fent.)
Azonban, ha ezt megteszed akkor a gari minden esetben ugrik.Amit én néztem Defy, annál így szól pontosan a hirdetés szövege: "T-mobilos(szoftveresen függetlenített) "
Akkor ez mit is jelent szerintetek?
Eladó cuccaim: -
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest