Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcitp
őstag
-
marcitp
őstag
válasz _seth_ #28912 üzenetére
Nem tudom... meg kellene mérni, mennyit vesz fel.
Onnan indult az egész, ha megy a teló meg a navi rajta, a töltő (kisebb?) nem képes tölteni, hanem folyamatosan merül a teló. Hogy most a töltésszabályzás nem tökéletes, vagy a töltő kicsi, na, az itt a kérdéscsak ez ne legyen a mellső hangszóróhoz hasonló téma....
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
marcitp
őstag
válasz _seth_ #28977 üzenetére
"Én most voltam vele nyaralni ment a navi+500mA-es autós töltő, és tényleg lemerült mire odaértem, viszont e mögött inkább az volt, hogy sütötte a nap is nagyon, és amikor túlmelegedett lekapcsolta a töltést automatikusan. De amikor nem sütötte, és végig töltött, akkor se tudta feltölteni navi alatt."
Innen indult az egész kérdés , nem nálam merült....
Ezért volt a javaslat a nagyobb töltő próbára, meg persze az a tény, hogy hány mA-t írnak rá, és mennyit tud, ugye az meg már megint más kérdés.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
mozo78
csendes tag
válasz _seth_ #28980 üzenetére
Szia!
Kicsit kijövök read only-ból.
Lehet a töltő a ludas, nekem is gyári tartóm van gyári töltővel. Egyszer csak azt vettem észre, hogy merül a telefon töltőn is. Az M betűn világított a kék led, de a telefonon nem volt villám szimbólum. (Ezt csak megérkezve tudtam megnézni mert eléggé pici ugye). Aztán kipróbáltam másik telefonnal, másik autóval, ugyanezt volt a helyzet. Végül vettem egy utángyártottat (adtak mellé még egy hálózati töltőt, meg egy plusz adatkábelt is.)
Írtam emilt a cégnek ahonnét rendeltem. Nagyon készségesek voltak, szinte azonnal válaszoltak. Van rá garancia, de hívjam fel a Motorolgát, és adtak egy telefonszámot. Van olyan érzésem, hogy a hívás ára kb annyi lenne, mint a tartó+töltő kombó ára volt.Még valami. Kollégám szintén Defys, neki a gyári töltő nem bírta ki a Speedshoptól Szentendrég. Most utángyártottat használ ő is..
Ericsson GA318-Panasonic GD50-Ericsson R320-Ericsson R310-Ericsson R520-Siemens M65-SonyEricsson K750-SonyEricsson W810-SonyEricsson G502- SonyEricsson K800-SonyEricsson Xperia X1- Motorola Defy-Sony Xperia Z
-
gekkoman
tag
válasz _seth_ #30124 üzenetére
Innen tudod letölteni, én is itt a fórumban találtam meg a hivatkozást. A teljes topic-ban pedig a csere mikéntjét találod. Ingyenes root explorer-ként a file expert jött be, a yaffs explorer-rel valami nyűgöm volt.
Ezzel a 3-mas tömörítési fokkal is elszállt az elején párszor (pedig megvolt a clear camera data meg a reboot), de aztóta nem generálta a hibát (teljes felbontáson sem). Azt hittem, ha a noti kijelzőt fotózom, az nem generál nagy állományt, de generált. 1,8Mb-os file még el lett mentve nálam, nyilván a többi, amit nem sikerült menteni, ennél is nagyobb volt. Szóval szerintem ez a hármas szint lehet a max. -
Nataniel
senior tag
válasz _seth_ #39828 üzenetére
Ismerős telenornál dolgozik,mobilnettel kapcsolatban a következő az infó: a 40x megabyte az laborkörülmény, Budapesten kb 30 körüli,terheletlenül,ahol nincs meg a "Speed" ott lekúszik 5-10 közé kb.
Vodanet: Ha korlátoznak akkor nagy pc-s neten kb 128 kb.... telón kevesebb mint 16 kb... az a plafon.... legalábbis a tapasztalat.... másik ismerősöm LG-GT540-esén kb 7 kb
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Obi Wan
tag
válasz _seth_ #41009 üzenetére
melyik a legmegbizhatobb? mert itt mar annyi romrol olvastam hogy egyszeruen nemtudok kiigazodni
pays,cm7 stb stb...
ezek már teljesen alkalmasok a hetkoznapokra?teljes rendszerek?
nincsenek olyanok mint pl annakidelyen a kinai 2.2 ben hogy kimegy a vaku meg ilyenek?Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
andris1602
aktív tag
válasz _seth_ #44152 üzenetére
valoban nem a cellainfok alapjan talaljak meg... kikerik a szolgaltatotol h az imei szamot milyen telszam/elofizetes haszalja.. ezalapjan megvan az 'uj' tulaj...
alt nem beszelek olyanrol amihez nem ertek, de ilyen teren mar van tapasztalatom. legalabbis regebben igy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs