Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Amur #24591 üzenetére

    Szerintem jobban illik az Android játékok topikba, de akkor már válaszolok ha itt tetted fel a kérdést :DDD

    - ha megnyitod a 2.1 -es világot akkor fel is fog dobni egy üzenetet, hogy konvertálni fog (ezzel megnő a világ mérete, hiszen magasabb a height limit). A koverzió ugyanolyan mint minecraftban, az eddig legenerált dolgok maradnak és csak a friss területeken találhatóak az új dolgok (pl a magas hegyek vagy az új fatípusok).
    -erről a szint limitről nem is tudtam, ez valami új dolog? Még nem volt alkalmam lecsekkolni az updatet. Tippek: tó vagy tengerpart köré létesítsd a farmodat. Szerintem viszont egyszerűbb megtámadni egy tehéncsordát, ahol hátrafelé futva kell megölni a bikákat először, utána a többiek könnyen hullanak, a drop pedig bőven elég az első pár nap túlélésére (rothadásra figyelni kell, nem kisütni az összes húst egyszerre stb). Egy sült hús majdnem a teljes hunger bart feltölti. Szerk: farm alatt a tökfarmot értem, mert ahhoz nem kell vödör. Elvileg csak akkor hány a karaktered ha rohadt kaját eszel, figyelj a tök textúrájára, mert hamar megromlik :DDD Ha az egészséges töktől is hánysz akkor szerintem írni kéne a fejlesztőnek .
    -szintlépés meglesz egy kis szénbányászás és tehénmészárlás után, de azért kipróbálom az updatet hogy mi is a helyzet :D
    -komposztról se tudok nyilatkozni, kipróbálom ma este akkor az updatet :)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák