Új hozzászólás Aktív témák

  • apatyas

    Korrektor

    válasz Soja #21926 üzenetére

    Szia!

    A minecraft.net-en megvett játékkal (buy java edition - PC and MAC) értelemszerűen be tudsz lépni olyan szerverekre, ahova csak eredetivel engednek fel. Előnye, hogy a többi játékos/account tulajdonosa vélhetően felelősségteljesebben viselkedik, mint egy ingyen tört accounttal jövő valaki. Az eredeti acc-al nem csinálnak olyat, ami bannal járna (lopás, rongálás).
    Modpakkok a java-s verzióra épülnek, a win10-esre illetve konzolosra nem, valamint ezek tartalmilag némileg le vannak maradva.
    Az hogy modokat / komplett modpakkot használsz, az eredeti játék meglététől független elvileg, viszont a mostanában divatos Curse platform (http://www.curse.com/ de átköltöztek a Twitch alá, bonyolult..), amin a modpakkokat megjelentetik, eredeti accot követel meg a használathoz, mert bejelentkeztet ahogy indítja magát a játékot.
    Hivatalos szervereken én még nem jártam. Vannak magyar szerverek, itt is van pár ember, aki üzemeltet, sőt van PH-s szeró is.
    Multiplayer valóban ugyanaz, mint a single. Ha akarod, új helyre mész, ha akarod, társulsz valakivel és együtt építkeztek. A mostani ph-s modos szerón van csapatállítási lehetőség, de mindenki mindenkivel barát. A vanillás (mod nélküli) szerón pedig tettek fel területvédő plugint, azzal a ládádat fekhelyedet le tudod védeni. Ez nem általános a szervereken. Általában a véletlen rongálások ellen (valaki házánál voltam de rámrobbant egy creeper) a mobok rombolása ki van kapcsolva.
    Amúgy, multin gyakran átmegyünk segíteni egymásnak, megnézni mit kreált, illetve miért nem működik neki az amit akart. Cuccokat csereberélni, ha valakinél épp nincs kéznél, és nem annyira stréber, hogy csakis a maga által begyűjtött legyen a jó.
    A világ mérete nem végtelen, de 1 blokk = 1 négyzetméter alapon, négy Föld asszem elég lesz minden igényed kielégítésére..

    A Story mode-ot külön lehet megvenni, és arra jó, hogy... (nem ismerem).

    Szerk:
    A java-s verzió kerül 24 euróba, amellé kapsz win10 editiont is bónuszba, így ez utóbbit megvenni nincs sok értelme. Attól függetlenül, hogy a java-s verziót veszed meg, le tudsz tölteni .exe illetve .jar indítófájlt is. Utóbbi simán működik linuxon, ha a java meg a videodriverek rendben vannak.
    Ha a hálózati környezet nem a te kezedben van (nem otthon játszol ;) ), akkor a magas port miatt lehet, hogy nem tudsz multiplayerezni, vagy a tűzfal megfogja.

    [ Szerkesztve ]

    pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

Új hozzászólás Aktív témák