Új hozzászólás Aktív témák

  • X3B6O0X

    aktív tag

    válasz föccer #1348 üzenetére

    Azért nem droppol, mert a kód úgy van megírva, hogy csak egy bizonyos része droppol az állatoknak. Kb. a 6/10-ük. Ennek a fele duplát droppol. Visont a játék nem úgy számol, hogy "most kettő nem dropplot, most egynek mindenképp kell", hanem egy véletlenszerű esemény folyik. Így lehet, hogy a jövő héten meg mindenkinek bőrpáncélt osztasz, mert annyit termelt a trap :).

    Egyébként valaki tudna nekem egy Cobblestone generátor howtot mutatni? Meguntam a folyamatos járatokban mászkálást, az állandó fáklyagyártást, stb. Láva az van, meg víz is, csak nem tudom, hogy kell megépíteni. Amit meg most gyorsan összeütöttem, nem elég hatékony (egyszerűen bent ragad a drága Cobblestone az újonnan keletkező blokkban. Próbáltam egy lyukat ásni alá, hogy kipotyogjon, de ez sem jó. Talán összeütök egy pistont, ami automatice kitermeli...).

    "...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog

Új hozzászólás Aktív témák