Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz eventus #20554 üzenetére

    "Nekem maga a rendszer adja a lényeget, nem az appok sokasága. Mai napig a bbos telefonok is köszönik szépen jól elfutnak."

    Ellenkeznék. Nemrég (bugzás miatt) újratelepített BB Passport olyan fagyásokat produkál, hogy csak a WP-s telefonom tud vetekedni vele. Pl átlag 2 hetente (gyakorlatilag nulla használattal, mivel ma már szinte semmire sem használom, csak nosztalgiából van megtartva, és nagyritkán fórumozok rajta) előjön az, hogy nem lehet feloldani a kijelzőt. Már régi ismerősként fogad a bug, nem lehet felswipeolni teljesen hogy feloldjam. Ilyenkor már előre tudom, hogy a néhányadik próbálkozásnál restartol is egyet a telefon. Természetesen semminemű androidos app nincs rajta, sőt app is egyáltalán alig.

    Pedig azért a Passport még csak nem is a leggagyibb OS10-es teló. Használat közben bátran melegszik.

    Szóval én azt mondanám a kérdezőnek: nem érdemes BB10-es telefont venni ma már. Persze ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor visszatekintve látjuk, hogy korábban se volt érdemes ;]

    BBOS-es telefont meg végképp nem. Épp a héten tettem bele a kártyát a 9780-amba, hát halál volt. És nemcsak a telefon korából és technológiájából adódó korlátok miatt. Előjött (ami eddig a Passport kivételével minden billentyűzetes BB-men előjött) a "double typing issue", vagyis a gombok kétszeri lenyomásának bugja. Mire beírtam a wifi jelszavamat, majdnem megőszültem, annyiszor kellett visszatörölnöm a duplázások miatt. Ezt bónuszként megfejelte azzal, hogy természetesen sokszor a törlést is duplázta, így a jó karaktert is kitörölte. Hab a tortán, hogy valamiért nem tudott csatlakozni a routerhez, ilyet az összes eszközöm közül eddig kizárólag a régi Kindle-m csinált, egyszerűen valami baja van vele, vagy túl hosszú a jelszó, de nem képes csatlakozni.
    A 9900-t fogom még megpróbálni valamikor nosztalgiából, csak azt meg nincs szívem nyúzni, mert még mindig bontatlan állapotban pihen a dobozában. Lehet hogy jobb is neki :DDD

Új hozzászólás Aktív témák