Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Jött egy ilyen tok ma, felraktam a telefonra, hűdeqrvajó Nagyon jó kézbefogni, nem feltűnő ha az asztalon van, hogy rajta van egy tok, nagyon bejön. Ha az egyik kolléga "stress teszt"-ét is kibírná, atomboldog lennék
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pprod94 #4855 üzenetére
Ha ennyire értetlen vagy, akkor legalább ne forszírozd tovább hülye kérdésekkel.
Pont az a lényege, hogy nem, vagy minimálisan használja egy wdrt tiszta telepítés után, mit nem lehet ezen értelmezni...
Ha ekkor/ezután is merül, viheti szervizbe, de nagy valószinűséggel maga a rendszer omlott össze nála.[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
(#4856) ΞΔGLΞ Értem én, pont ezért kötöttem bele.
Más: Valaki, akinek megvan a Proshot, csinálna vele egy képet, majd ugyanazt a gyári kamera appal? Érdekelne, mennyivel lesz jobb az eredmény. Tudom, utolsó simítások kifesti kimossa rendesen a képet. No de megéri megvenni az alkalmazást?
-
Francia91
veterán
válasz pprod94 #4857 üzenetére
Ide dobtam fel, mindkettővel lőttem képet
Mindkettő automata módban készült
Nevéből tudható, melyik melyikkel készült. Annyit hozzátennék, hogy nekem még a ProShot Classic van megörökölve a Lumia 1020-as óta, azt használom[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz pprod94 #4859 üzenetére
Volt vaku, vmiért a ProShot úgy vélte, hogy nem szükséges. De bekapcsolhatom, és lőhetek még egyet úgy
Nah, lőttem bekapcsolt vakuval is ProShhot Classic-kal"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
törölt tag
Sziasztok. A nillkin 9h 3mm uvegfóliárol mi a véleményetek? A másik kérdésem peddig, hogy mostanában este 6-7 óra alatt 80-90 százalékot merül a teló plussz nem mindig tölt, csak újraindítás után. Ez akku hiba lesz? Vigyem be ezzel vagy más lehet a gond? Már újrahúztam a rendszert de ugyan az a probléma.☹
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pprod94 #4866 üzenetére
Halvány fogalmam sincs, de ilyet a honlapjukról kell rendelni.
Bár gyorsan kiderítheted. Mielőtt felrakod, fogod a szikét, vagy kést és belevágsz, ha eredeti, azon egy k mikrokarc, annyi nem lesz, semmi, ha viszont igen, akkor kár felrakni, átvágtak és csak dísznek lesz fent, ami ha leejtenéd a készüléket, vele együtt törik.Egy eredeti nillkin ezt tudja, törhetetlen, illetve akkor törik, amikor kell megvédve a kijelzőt, megkarcolhatatlan, ugyanakkor az eredeti képminőséget és a tapizás minőségét sem rontja, mert az oleophobic bevonat is ugyanaz, mint amit a gorilla üveg gyárilag megkap.
[ Szerkesztve ]
-
meszipeti
aktív tag
Most jön le .576-os frissítés.
"A játék az nem játék"
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van egy Lumia 950-es telefonom és akivel beszélek azt mondja, hogy elég halkan hall és rosszabb a hang minősége, mint a Lumia 640-nek. Ti is tapasztaltátok ezt a "jelenséget"? Ha nem szerintetek mi lehet a hibája?
-
bnoe
tag
válasz timelord1987 #4874 üzenetére
Szia, nekem semmi ilyen gondom nincs, de páromnak nokia 1020 a van és nagyon sokszor alig hallottam, a hiba egy kínai szilikon tokban rejlett, ugyanis elszakadt, és lekerült róla ezt követően nem volt ilyen gondunk többet.
-
hroberto
veterán
válasz timelord1987 #4874 üzenetére
Mindenkinél rossz a hangminőség, vagy csak ennél az egy embernél? Mert akár nála is lehet baj. Egyébként nagyon jó a hangminősége a 950-nek.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Cooley18
aktív tag
válasz timelord1987 #4878 üzenetére
Akkor ott a telefonnal lesz valami bibi. A 950-nek durván jó a hangminősége meg a zajszűrése. Egyszer egy technobuliban gond nélkül telefonáltam haverral, aki még meg is lepődött, amikor megkérdezte, hogy miért kiabálok, én meg válaszoltam, hogy épp döng mellettem a zene...
-
Gömbike
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Kapott a Zasszony egy 950-et. Korábban egy Prestigio 8500 volt neki, ami alapból 8.1-es ) és maradt is sajna, mert tök jól műkszik a mai napig is).
Belaktam neki a telefont, a Prestigio biztonsági mentését húztam rá. Majd este megérkezett a legújabb frissítés, feltettem azt is.
Ma szerette volna szerkeszteni a névjegyeket, de nem engedte neki, ha rányomott hosszan a nevekre, akkor sem dobta fel a lehetőségeket, hanem egyből hívta a partnert.
Valakinek esetleg valami ötlete, vagy húzzam újra neki a telefont?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Zoli133
addikt
válasz Gömbike #4883 üzenetére
Volt még egy régi frissítés, melékeim szerint akkor megváltoztatták a szerkesztést, akkro lett az hogy ha ráböksz a névre hívja és a név baloldalán bejött az ikon szerkesztéshez. Nem lehet hogy ez a helyzet? Hogy változott a frissítés maitt emiatt msáhol keresi (névvel egy sorban kéen jobb odlalt ikonnak lennie)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Gömbike
senior tag
válasz Zoli133 #4884 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ha hazaér, megnézem.
Szokatlan még neki a 10-es. Viszont amit furcsálottam, hogy én le tudom zárni a (sötétíteni) a képernyőt dupla koppal a navisávon, a 950 viszont nem engedi a zárást, csak a felébresztést dupla koppal.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz timelord1987 #4880 üzenetére
Care-be add le, garancia jegy elég, számla nem kell. Gugli egyből kidobja a Pesti Care boltokat.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #4890 üzenetére
Akkor az csak a dokkhoz kell? Mert ahhoz nekem elkérték.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #4892 üzenetére
Végül is így van értelme az egésznek, IMEI ok, akkor szereljük.
-
laktop
tag
Sziasztok!
Ha enyhén a kezemhez ütöm a készüléket, vagy ha egy nagyon kicsit erősebben teszem le az asztalra, akkor újraindul a telefon. Próbáltam a hátlapot levéve, megfogva az aksit a kezemhez kocogtatni, de akkor is 10-ből 8-szor újraindult, tehát nem az aksi mozdul ki a helyéről. Akkor mit lehet vele még otthon kezdeni? Vigyem szervizbe?"- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
-
laccy88
senior tag
azokat én eddig sem nagyon tudtam felfogni félálomban
hroberto: üdv Alfa márkatárs 156SW fl
nem tudom valaki használ-e Nillkin tpu tokot. Eddig nem szerettem a szilikon tokokat, de ez a Nillkin sokkal jobb minőség. Nehezen de sikerült átlátszót vásárolnom(a gyártó már nem forgalmazza csak barna és szürke színben). Nagyon tetszik, nem rejti el a telefon stílusát.
valószínűleg nem véd annyit mint az az arany színű hibrid izé
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest