Hozzászólok Aktív témák
-
janos68
aktív tag
Nagyon túl van árazva ez is, meg a nagyobbik testvére. Ezt a "rajongókon" kívül, ami a vevőkör 95%-a, nem sokan fogják venni, hiszen semmivel sem jobb mint a konkurencia, és azokból annyi van mint a kosz. Plusz ahogy olvasom, még problémák is vannak vele dögivel. No, majd a jövő év végén érkező modellek már biztos odavágnak. Vagy nem.
-
Remélem itt nem lesz vita...
-
Javítva, elnézést, ha nincs net a szerkesztőségben, akkor minden kicsit szívás.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
thxer
aktív tag
Két hete használom a készüléket.
Külsőre tényleg nem különösebben izgalmas, a hátlap stabilan áll, nem recseg, de valóban plasztik, engem ez nem zavar, mert nem különösebben szeretem a fém telefont, és aki eddig megnézegette, megtapicskolta az sem hozta fel ezt hibaként, pedig iPhone tulajok kezében is volt. Egyébként a fém telókra is sokan műanyag tokot raknak. Nekem a hátulja és a kamera kialakítása jobban tetszik mint a 950XL-nél.
A rendszer gyors, és nálam a használhatóságot befolyásoló hibák nem jöttek elő, azonban vannak zavaró dolgok amiket biztos javítani fognak. Ilyen a Continuum alatt a böngészőben az egér furcsa működése, az is idegesítő hogy feloldás közben (Hello-val), ha jön egy értesítés akkor megszakad a feloldás, és csak azután folytatja hogy a felső kis banner eltűnik. Egyébként a böngészéssel, a zene és videólejátszással, kamerával kapcsolatos hibákat nem tapasztaltam.
Az akku az első pár napban hamar merült, azonban már "beállt" és simán kibír egy napot (este 10-re 30-40% marad), lehet hogy placebo, de ha éjszaka a QI töltőn tölt fel, akkor mintha kevésbé merülne. A gyári töltő kb 1:15 alatt feltölti, viszont a töltés közben eléggé felmelegszik a készülék.
A hívás minősége a 920-hoz képest kiváló, a beszédhangszóró hangos, én is jól értem a másik felet és ő is engem. A hátsó hangszóró hangereje kb. azonos, azonban kevésbé mély (már ha lehet mélynek nevezni).
ui.: Telekomnál dokkolóval együtt 167k, szerintem nem rossz ár.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Miért ez szerinted hasonlít a 950-re?
Azon kívül, hogy fehér mint a tesztpéldány és műanyag, nem vélek túl sok hasonlóságot felfedezni. A Kamera rész is totál más, a logó sem ugyanott van, elől nem kijelző gombok vannak, nincs kamera gomb. Szóval nem értem ezt a képet miért raktad be ide.
-
Király az alcím.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Graphics
félisten
Jó lett, a design már tényleg volt, hónapokkal ezelőtt Mi4C-nél. / igen, szerintem is. Persze ilyenkor felsírnak a márka elkötelezett hívei mindkét oldalon... Aztán ebből lesz a délutánig tartó ugatás...
A Continuum tetszik, jó, hogy van vezeték nélküli mód, főleg ha alacsony a késleltetése.
@woland_y2k: Véleményünket normálisan is meg lehet fogalmazni, nem ilyen " miezaszar" címszó alatt
Ha hasonlít el kell fogadni.. De mivel már minden geometriai alakzat megvolt , nem igazán lehet újat alkotni...
Topichoz:
Aki nyűgös igyon kávét, vagy keressen nőt...[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Szerintem meg már nagyon unalmas ez az ablak elnevezés. Főleg ez a cím meg nagyon unalmas.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Paul119
addikt
legalább valami értelmeset is mondanál
eddig nem nagyon ment
az "igen", "nem" és egyéb válaszok nem minősülnek annak , járt nálam pár wp telefon inkább ezek a hulladékok és a vásárló közönség is tudja nagyon jól
nem véletlenűl tartanak ott ahol , trollkodni meg offtopikban tessék , viszlát
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Graphics
félisten
Pedig Windows a neve...
évek óta
@tomboy0013: Google, a képen nem az van... direkt nem linkeltem képet, hogy Neked se legyen rugózni
Hagyjuk a témát, leírtam normálisan a véleményem, nem í]y hogy " húzzál szemüveget..."
Ennyi, ha neked normálisan reagálok, akkor fordítva is menjen már
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Ha a lentebbi képen lévő a MI4C, akkor nem árt szemüveget venni, mert ez aztán marhára nem úgy néz ki mint a 950, én azt hittem csak poénkodásnak szánták ezt, de látom van aki komolyan is veszi.
(#40) Paul119: Úgy látom megérkeznek lassan a fikázó emberek is.
[ Szerkesztve ]
-
Pacee87
aktív tag
"Felül Microsoft logó ücsörög, egy apró led..." --> Ezalatt az írisz szkennerre gondolnak, vagy milyen led van még elöl??
Az FM rádió kérdésen szerintem egy kicsit sokat rugózott a tesztelő! Akinek kell (mint pl. nekem) az meg tudja oldani, hogy legyen! A másik topikban (két új csúcskészülékkel támad a MS) a know how-ját is leírtam.
-
alevan
őstag
Ilyen mondjuk a Fájlkezelő, üdvözöljük kitörő ovációval, végre gyári megoldásunk van arra, hogy a tartalmainkat ide-oda másolgassuk, áthelyezzük és töröljük, persze nem kapunk mindenre rálátást.
Eddig is volt gyári alkalmazás, csak le kelett tölteni a store-ból.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
nobela
aktív tag
"Viszont a Lumia 950 — ha a rendszer is tökéletes lesz — kiváló telefon"
Királyfi, még hiszel a mesében? Az MS mostanában egyre lejjebb csúszik, a legutóbbi One Drive húzásuk pedig már egyenesen undorító. Nagy bátorság kell ezek függvényében leírni ezt a mondatot
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Igen, a szemfelismerő infrára gondoltam, kiegészítettem a vonatkozó részt. A FM-rádió kapcsán csak azért rugóztam, mert szerintem rohadt ciki az egész.
-
Pacee87
aktív tag
Jééé, lekerekített téglalap! Várjunk csak! Mintha a forgalomban lévő érintős telefonok 90% az lenne! A többinek meg szögletes a sarka! Ja és van rajtuk egy óriási kijelző. Innentől fogva elég szűk a mozgástér, úgyhogy aki ezen képes évek óta lovagolni...
-
Most az, hogy az MS mit csinál a OneDrive kapcsán az eléggé indifferens annak tekintetében, hogy úgy egyébként a 950-es milyen vas, milyen kamerával és kijelzővel.
Néha egészen félelmetes, hogy milyen szinten lehet utálni egyik vagy másik céget, szerintem ez tökmindegy, a termék a lényeg. Én sem kedvelem az Apple-t egyáltalán, de speciel nem tudok jobb gépet elképzelni a saját munkámhoz, mint egy MacBook. És a W10-et jövőre biztos fogom ajánlani ugyanannak a nemgeek katgóriának az alsó szegmensben, akiknek eddig, az ájfónt meg azoknak, akik már vettek mondjuk egy ájpedet.
És valóban roppant bátor vagyok.
Hozzászólok Aktív témák
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- [Re:] Megülve a fapadon: üdvözöljük az AMD Athlon 3000G processzort!
- Battlefield V
- PlayStation 4
- [Re:] Különleges szép állapotu számítógép ház,
- [Re:] Plexi számítógépház (Beantech BT8-B)
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- FIFA 20 OFFICIAL
- [Re:] Jogosítvány Androidon?
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 10,5 64Gb WI-Fi +4G/LTE CELLULAR GOLD GARANCIÁBAN CSERÉLT 2019.12.03 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL
- Asus P5LD2-VM, 3GB RAM, NVIDIA NVS 300
- MD4030 (MD1016)fémkereső fémdetektor eladó, 6",-16,5cm keresőfejjel, gyors, pontos, jól szelektál k
- Samsung Syncmaster 2232BW 22" LCD/TFT monitor
- Asus H110M-C (1151/DDR4)