Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Engem az m2 megjelenése nem aggaszt (mondjuk, már túl vagyok az m1 note megvételén és boldogan használom). Frissítésből szerintem nem fogunk egy hamar kifogyni, ha mégis, azzal a Meizu óriási baklövést követne el.
Egyelőre nem hiányolom a memória bővítés lehetőségét (a Sony-mban egy 16 GB-os microSD van, újabban egyre kevésbé kihasználva, alapból pedig annak is 16 GB-os tárhelye van és kényelmesen elvagyok rajta), a Samsung-szerű home gomb sokkal kevésbé tetszik, mint ez a karika, sőt kifejezetten tetszik, hogy jelen beállításban a hangerőszabályzástól eltekintve egyetlen mozgó alkatrészt sem használok a készüléken (hallottam, hogy korábban az iPhone-nak komoly problémái voltak a home gomb mechanikus mivoltából, ezért már utólag fejlesztettek hozzá virtuális home gombot, amit a képernyőn lehet ide-oda tologatni). Az erősebb SoC pedig adja magát.
Szóval hacsak nem töröm össze vagy nem hagyom el, egy jó darabig elleszek ezzel a vassal (apropó, a Sony-mnak sem tettem fel a legutóbbi frissítését, mert az sok szempontból ratyibb lett, mint az első szoftver, lehet, hogy a m1 note-ot sem fogom frissíteni, most ugyanis tökéletesen meg vagyok vele elégedve).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest