Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz Create. #1118 üzenetére

    Azért nem ugyanaz a kettő. Egyrészt Udemy full angol, ami azért nem mindenkinek fekszik 100%-osan. Másrészt csinálhatsz Udemy-n akárhány kurzust kb. senkit se érdekel, mint végzettség, sőt ugyebár OKJ-s papírt se ad. (Igaz, gyárilag ezek a kurzusok se adtak volna, csak gyorsan változtattak rajta a nagy ragelés miatt.)

    De nekem nem is ez a problémám, hanem az, hogy van egy szerződéses feltétel-rendszer, amit ők állítottak fel ugyebár. És kik azok akik már most nem tartják magukat hozzá? Hát a szervezők, és a képzők. De téged fenyegetnek, meg kényszerítenek. Na ez ami bicska nyitogató.

    Amúgy hozzáteszem, hogy van olyan magyar iskolarendszerű, vagy távoktatásos felnőtt képzés, ami érdekes módon heti 2-3 alkalommal, napi kb. 4 óra intervallumban, munkaviszony mellett hozza ugyanezt a képzést, és az is rendes OKJ-s papírt ad róla (pl. szoftverfejlesztő, rendszergazda), és 3-400.000 Ft-ba kerül a komplett kurzus. Akkor most milyen 2,5 milláról beszélünk? Jah, és ott kinyalják a segged a pénzedért, csak menjél, itt meg szopatnak össze-vissza minden baromsággal.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák