Új hozzászólás Aktív témák

  • #37391872

    törölt tag

    Szeretnék egy vadi új , tiszta, szűz telefont csinálni a telómból. Tűnjön el minden róla, telefonszámok, letöltött progi...minden!
    A 17-es romtól indultam, mert azzal kaptam meg. "milcse93" leírását követve sikerült a 23-as romot feltenni, majd jöttek a legegyszerűbb módon a 29, majd a 30-as rom. Nem volt soha gond a felrakással, pedig tényleg nem értek a telefonokhoz.
    Elolvastam a fő-fő leírást, de abból (nyilván én vagyok a hülye, nem tagadom) számomra nem derült ki, hogy az általam kívánt célt hogyan lehet elérni. Melyik megoldás takarítja ki a telefont tényleg teljesen? Szeretném a bent ragadt dolgokat kitakarítani, mert jó a 30-as rom, de mint korábban írtam, pl. a tájoló nem akar jól működni, na meg a Viber és más szinkronizálások bele rondítottak a telefon névjegyzékébe. Nem tetszik, hogy névjegyzékben szerepel pl. egy e-mail cím, mert a neve majdnem ugyanaz: ...Gábor, ...Gabi

    Szóval kezdeném elölről. Tényleg nem derült ki, pedig átolvastam, ne szóljatok meg érte, ha nem muszáj. A lebasz helyett inkább fogadom el a segítséget. Jobban esik.

    Köszönöm!

    ui: hülyéhez, kezdőhöz illeszkedő segítséget szeretnék kérni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák