Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz tomboy0013 #8933 üzenetére
A videófelvétel esetében a folyamatos képkorrekció befűthet a telefonnak. Átlag körülmények között nem jelentkezik a probléma. Én is belefutottam egyszer színpadi felvétel közben.
A többi problémát én sem értem.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
peanar
senior tag
válasz tomboy0013 #8933 üzenetére
Eddig én sem, csak itt olvastam róla.
Így is nyáron para volt a telefon, párszor tojás sütősre melegedett enyhe használat mellett is
A wifi problémáról már írtam, azt nem taglalom ki megint (másnál is van hasonló).
A bluetoothnál az autókban való zenelejátszás, kihangosítás közben adódnak problémák. Android 13 alatt is ki lehetett akasztani a működését (telefonról szól a zene, jön egy bejövő hívás, kinyomom, zene vissza, jön a szolgáltatói sms a nem fogadott hívásról, zene vissza, kiküldök egy hívást (ezt mind egymás után azonnal) és utána a zene már nem szól az autó rádióján keresztül.
Droid 13 alatt ezen kívül igazából egy észrevehető jelenséggel találkoztam, ha megnyitottam a Modulok/widget-eket, elsőre Fc-zett, másodjára mindig megnyitotta. Ezzel nem foglalkoztam, nem volt mindennapi használatban, nem is fájt, de sajnos az android 14 sok meglepetést hozott számomra.
Bluetoothnál már kínlódás hogy elsőre is elinduljon a zene.
Az órám is van hogy eldobálja, az utolsó frissítés előtt az órával legalább nem volt gond!
Szóval ez most olyan pixel érzésBár most év végére össze jött minden, mindennel szivok, ezovwl az én hibám
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest