Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz bunnyhu #9549 üzenetére

    "nem értem miért nem frissülnek az appok maguktól"

    Ezt a funkciót Nexus 5X-es korszakomban kikapcsoltam, azóta bármelyik telóm visszakapcsoltam nem megy. Fogalmam sincs miért.

    "Szóval most ott tartunk, hogy veszel egy natív sallagmentes androidos telefont amit aztán elkezdesz sallangokkal telepakolni."

    Szerintem az okostelefonnak az a lényege hogyha szükséged van egy extra funkcióra akkor azt app-okkal el tudod érni, azaz okositod. Mi ezzel a gond?
    Nem azért sallangmentes a Pixel rendszere mert nincs szüksége okosításra, hanem azért mert a gyártó nem telepít előre egy halom felesleges app-ot mint a Xiaomi-nál vagy Samsungok-nál.
    Amire szükséged van az értelem szerűen meg nem sallang. Persze, csillió opciót belepakolhatnának egy kamera app-ba vagy bármibe, de akkor idővel a stabilitás rovására menne a dolog. Pláne úgy hogy havi szinten fixen frissítik a telefont éveken keresztül. Nem véletlen a sok szoftveres probléma a bloatware-ekkel telepakolt szoftvereknél, meg az sem hogy 1-2 év után már a felső kategóriában is csak több hónapos periódusokban adnak ki frissítéseket. Lehet választani mi a fontosabb. Nekem az egyszerűség, stabilitás és a folyamatos támogatás.

    "Most momentán az se tudom hova rejtették el a beállításba, ha egyáltalán meg lehet nézni."

    Hosszan nyomsz az internet gyorskapcsolóra, majd ott a mobilnet melletti kis beállítás ikonra és egyből látod az adathasználatot.

Új hozzászólás Aktív témák