Új hozzászólás Aktív témák

  • bunnyhu

    senior tag

    válasz Gstyler #9548 üzenetére

    Hogy vegyél pro-t. Ez kb olyan, mint hogy miért hagyja ki a legtöbb gyártó a wireless töltést amit 2 dolláros kínai tokba is beleraknak a felső kategória alatt. Vagy miért rak gagyibb kamerát, stb. Miért nincs egy olyan kis méretű androidos telefon, aminek profi a hardvere.

    tomboy: Nekem tényleg sose volt ilyen noti gondom miui-val. Egyetlen hibával futottam össze, de ez pixelen is előjön, hogy nem értem miért nem frissülnek az appok maguktól. Régen emlékszem folyamatosan láttam, hogy frissült ez meg az, de már jópár éve az van, hogy 1-2 hetente ahogy eszembe jut rá kell nyomni manuálisan és akkor kb a fél telefonnyi app frissül. Be van állítva a store-ban, hogy frissíthet természetesen bármilyen hálózaton.

    NFC kapcsoló külső programmal berakható, meg is történt. De a Gcam se gyári program. Szóval most ott tartunk, hogy veszel egy natív sallagmentes androidos telefont amit aztán elkezdesz sallangokkal telepakolni. :F

    De pl. arra van megoldás, hogy lássam a mobilnet használatot a redőnymenüben ahogy a xiaomi-n? Mert az pl. megint egy rohadt hasznos dolog és hiányzik innen. Most momentán az se tudom hova rejtették el a beállításba, ha egyáltalán meg lehet nézni.

    https://divecenter.hu

Új hozzászólás Aktív témák