Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz NandorHUN #10 üzenetére
Igen, grindeléskor simán el lehetett érni arra a szintre, hogy a töltés a harc elején meg végén több idő volt mint maga a harc.
Mondjuk az szerintem is igaz, hogy bossoknál simán megmaradhatna, párszor egy játék alatt van egy feelingje, de 10 másodpercenként már kevésbé.Legjobban engem X-ben zavar, amikor ötszázadszorra hallom az üvegcsörömpölést és látom a szilánkokat mire elkezdődik a harc.
Amúgy viszont ha azt vesszük, hogy városokba nem lesz töltőképernyő (ahol azért bőven több a renderelni való mint a puszta közepén) akkor két mező határán sem valószínű, hogy lesz, max nagyon indokolt esetben 1-2 helyen.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
NandorHUN
addikt
Inerjúban csak annyit írtak, hogy a sima városokban és legtöbb helyen nem lesz töltés, de nagyobb pályák előtt és bossok előtt előfordulhat (nem is baj).
Amúgy így én azt is remélem, hogy nem az lesz, hogy minden egyes ellenfél leverése legalább fél percbe fog telni, mert XIII-ban és más FF-ekben is ez nagyon idegesített, hogy még legkönnyebb ellenfeleket is viszonylag sok idő volt leverni.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Én azért ugrást hiányolom belőle, így gondolom olyasmi lesz maga a játék, mint FF Type-0 vagy FF Crisis Core, real-time harcrendszerrel. Lehet támadni karddal+ varázslat, védekezés vagy kitérés + szabad mozgás.
Meg ahogy elnézem itt harc előtt nem tölt be külön pályát a játék ami külön öröm.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
nonsen5e
veterán
-
AAAgold
senior tag
én eddig nagyon húztam a számat ezt a részt illetően, a kabriós "köcsögök" egyáltalán nem éreztették velem azt a bizonyos érzést, amit egy ff tud adni, de ez a tréler már tetszett, javított valamit a dolgon
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
Az irányítása hasonló lesz a 13-hoz, de a harcok már jóval különbözni fognak. Már azt hittem, hogy nem lesznek benne csajok, de most már látom, hogy lesznek.
-
boost
addikt
fasza
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
félisten
Hmm nem tudtam, hogy a Tokio Hotel is kapott saját játékot.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps3 Játékok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok