Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Pont a 2 rókabőrt veszik a legtöbben, elég fura.
ollie: Ahogy hallom AC2 jóval többet nyújt az elöző részhez képest, ellentétben az első két helyezettel.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
és még mindig csak őket érdekli az ATI?
-
BalaNce87
addikt
Jó mind1 sok elfogult van és nem viselik el ha olyat mondanak a játékról ami igaz, fáj nekik vagy nemtudom, simán lesz cod12 is és azt is megfogják venni mégha tök ugyanaz, mint a cod6-11, bár lehet azért jön ki új rész, mert hamar megunható és kellenek új pályák fegyverek. Érdekes hogy a fifát mindenki szarrá oltja ez miatt és itt is ez megy, mégis mindenki szénné isteníti. Amúgy az nem lehetséges hogy amit írok a játékról azt inkább nehezen ismerik be?
Komolyan hova akarják még húzni ezt? de hát ők is úgy vannak vele ha megveszik ki nem szarja le hogy tök ugyanolyan mint a 4, ez kell a népnek nekünk meg jön a sok lé és közbe ülünk a seggünkön, hozzáadunk pár új fegyvert meg új mapokat és kész is van egy új játék, aranyat érő stratégia és tényleg az, mert beválik
Írok egy példát ha jövő márciusba kijönne a Cod MW3 azt is vennék mint a cukrot és rekordokat döntögetne...[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
Na jó de mi ezzel a gond? Jó volt a 4, és most kaptunk egy csomó új pályát, meg fegyvert, meg játékmódot. 10eFt nem halunk bele. És remélem a cod 7 is ilyen lesz.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Black Dragon
addikt
Látszik hogy a Brittek a legnagyobb kockák.
-
BalaNce87
addikt
Persze ha a 4 is fasza akkor ez is az, de akkor is oltás ez az ár, mert egyszer már sikeres lett ez a játék 2 éve, ezzel azt mondom hogy az ár nem mérvadó, nem tekinthető teljes értékű játéknak, persze ha így is veszik akkor miért is lenne ez probléma?
Azt akartam még mondani hogy tökmind1 hogy milyen számozású esetleg jó vagy rossz a játék, a milliós bevétel és a siker garantált lesz, mert call of duty. -
Fortissimus
őstag
válasz Black Dragon #11 üzenetére
meg van penz jatekra
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Gomez86
őstag
válasz BalaNce87 #12 üzenetére
Most tényleg 10ezer forint a probléma? Aki nem tud elkölteni 10 000Ft-ot a hobbijára, az járjon sakkozni a parkba(nagyon jó játék én is szeretem). Vettem egy feltupírozott CoD4-et új fegyverekkel, pályákkal, és SP missionnal. Nekem ez ért ennyit. Hidd el, másoknak is.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
BalaNce87
addikt
Igen konkrétan nem értem ez miért 10ezer, ugye általába azért 10ezer egy játék mert új, de ez nem új, azt gondolom hogy másnak is megéri és nem sokalja, csak példának ott az Assassins creed 2, az 1-be panaszkodtak hogy monoton túlságosan is, a 2-be ezt javították és izgalmasabb lett ahogy hallom, de ha itt bármelyik tábor azt mondaná hogy figyu dedikált szervereket szeretnék, akkor őket pont nem érdekelné a rajongók véleménye, akiknek köszönhetik a bevételt ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen